Moda & Stil Sevgilimle akşam yemeği için bu kombinim iyi duruyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Birazdan beni almaya gelecek nasıl sizce Güncellemeler1 yıl 😂😂😂 Sevgilimle akşam yemeği için bu kombinim iyi duruyor mu? Görüş Yaz 129 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 1 yıl Ortada bir kombin yokçanta ayakkabı aksesuar göremedim çünküKombin bunların tümü demek...neyse elbise fena değil bu sıcakra uzun kollu biraz tuhaf ama 0 0 Yorumla
Mehmetbke Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 34% 1 yıl Birbirinizi mi yiyeceksiniz akşam ben onu anlamadım 0 0 Yorumla
mutsuz18li Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eig 100% 1 yıl Çok siyah geldi bana. Keşke altın rengi takı falan taksan. Daha hoş olur. 0 0 Yorumla
Greyx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 93% 1 yıl Kombinin ne demek olduğunu bilmiyorsun sanırım. Ama elbise güzel 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Gayet hoş olmuşsun tatlım iyi eğlenceler. Boş konuşanlara bakma kıskanç köpekler. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl sağol tatlım Yorumla
Onrckmk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eig 96% 1 yıl Yüzüne bakmayacağı için makyaj çok yapma boşa masraf olur. Saç şeklini bir gün sonra sor hatırlarsa eşek gibi aniririm burada... 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Hatirladi simdi anır Yorumla Onrckmk 1 yıl Tabi bende yedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bence gayet iyisin ama saçına maşa falan yap kabarık duruyor birde o sarmal topuklu ayakkabıyı patsan senden iyisi yok 0 0 Yorumla
Thirt13n Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eig 99% 1 yıl Şimdi beğenmedik desek çıkaracak mısın onu! Tamam, gayet hoş olmuşsun. Sevgilinle iyi geçin, birbirinizi üzmeyin kızım. 3 2 Yorumla Thirt13n 1 yıl djjdjdidid Yorumla Thirt13n 1 yıl Fuckk off, lütfen !! Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 26 , eig 57% 1 yıl Moda & Stil konusunda 991 görüş paylaştı. Başlıcam kombininize adkadaşlarınıza sorun kıskanıyoz burda biz buluşamıyoz diye 4 0 Yorumla
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 80% 1 yıl Kombin? Hangi kombin. Kombin dediğin en az iki parça şeyden oluşur.. biz sadece elbiseyi görüyoruz.. elbise desen kafiydi 2 0 Yorumla
gecelerikorkuyorum Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 99% 1 yıl ben de akşam yemeği için evimden araçla alınmak istiyorum 😥🤲🏻😥🤲🏻😥🤲🏻 2 11 Yorumla nuronlinecom 1 yıl Duamızı kabul eyle Ya Resulullah 🤲🏻🤣🤣🤣 Yorumla gecelerikorkuyorum 1 yıl hahahah Yorumla lales2 1 yıl gelecekten geliyorum, ikiniz de evde kalacaksınız. Yorumla Soran 1 yıl Dua edeyim senin icin Yorumla lales2 1 yıl alındın mı evinden nasıl geçti? Yorumla Soran 1 yıl güzel geçti Yorumla lales2 1 yıl detay versene biraz romantik miydi Yorumla Soran 1 yıl İstediğim gibiydi hemde çok romantik Yorumla lales2 1 yıl ben dün akşam haşlanmış patates yiyip uyudum. bir gün bizim de yüzümüz gülür mü be Yorumla Soran 1 yıl @lales2 gülür mu değil güler mi olacaktı Yorumla lales2 1 yıl youtube'a "garibanın yüzü gülür mü" yaz anlarsın. meme bu. Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Çok şık vede çok güzel duruyor sanada çok yakışmış afiyet olsun. 0 0 Yorumla
coksevenazseverr Takip Et Xper 1 Yaş: 60 1 yıl ben böyle şeylerden eskiden etkilendirdim artık etkilemiyor. ruh güzelliğine önem vermeye başladım. o yüzden bişey diyemiycem ama toplum nazarında bakarsak oldukça etkileyici. 0 3 Yorumla Neutro1 1 yıl Reis 59 yaşındasın bir zahmet etkilemesin artık mk Yorumla oznurr66 1 yıl Bende aynı şeyi düşündüm 😂bir ayağın mezarda sayılır Allah yinede geçinden versinde Yorumla Neutro1 1 yıl Ahahahsh bence 1.5 ayak Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Moda & Stil konusunda 894 görüş paylaştı. Sen bu elbise ile araç tamircisi ol, herkes arabasını bozar sıraya girer 0 0 Yorumla
filinta1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eig 100% 1 yıl Çok kısa, dekolteli ve dar. Bilerek vücut hatlarını göstermek için giyilmiş gibi. Kıskançsa sevgilin yandın :D 1 0 Yorumla
Umut_denizi Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eig 50% 1 yıl Yemeğe çıkmak uygun değil de, ama yemekten sonra uygundur iyi seçim 😋 2 2 Yorumla defnekaya277 1 yıl Aynen bencede böyle bir kıyafet erkekleri tahrik eder ve gün sonunda herkes eve dağılmadan öncesinde bi seks yapmak hiç fena olmaz☺️☺️☺️ Yorumla Umut_denizi 1 yıl Sen bu işi biliyon bak 👍🙂 Yorumla
defnekaya277 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 100% 1 yıl İkinizde eve geçmeden önce seks yapacaksanız gayet uygun ama öbür türlü biraz riskli 1 0 Yorumla
hazretiPRENS Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 1 yıl Adminler soruyu süper soru seçgiğine göre duruyor demektir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
87Görüş
Ortada bir kombin yok
çanta ayakkabı aksesuar göremedim çünkü
Kombin bunların tümü demek...
neyse elbise fena değil bu sıcakra uzun kollu biraz tuhaf ama
Birbirinizi mi yiyeceksiniz akşam ben onu anlamadım
Çok siyah geldi bana. Keşke altın rengi takı falan taksan. Daha hoş olur.
Kombinin ne demek olduğunu bilmiyorsun sanırım. Ama elbise güzel
Gayet hoş olmuşsun tatlım iyi eğlenceler. Boş konuşanlara bakma kıskanç köpekler.
sağol tatlım
Yüzüne bakmayacağı için makyaj çok yapma boşa masraf olur. Saç şeklini bir gün sonra sor hatırlarsa eşek gibi aniririm burada...
Hatirladi simdi anır
Tabi bende yedim
Bence gayet iyisin ama saçına maşa falan yap kabarık duruyor birde o sarmal topuklu ayakkabıyı patsan senden iyisi yok
Şimdi beğenmedik desek çıkaracak mısın onu! Tamam, gayet hoş olmuşsun. Sevgilinle iyi geçin, birbirinizi üzmeyin kızım.
djjdjdidid
Fuckk off, lütfen !!
Başlıcam kombininize adkadaşlarınıza sorun kıskanıyoz burda biz buluşamıyoz diye
Kombin? Hangi kombin. Kombin dediğin en az iki parça şeyden oluşur.. biz sadece elbiseyi görüyoruz.. elbise desen kafiydi
ben de akşam yemeği için evimden araçla alınmak istiyorum 😥🤲🏻😥🤲🏻😥🤲🏻
Duamızı kabul eyle Ya Resulullah 🤲🏻🤣🤣🤣
hahahah
gelecekten geliyorum, ikiniz de evde kalacaksınız.
Dua edeyim senin icin
alındın mı evinden nasıl geçti?
güzel geçti
detay versene biraz romantik miydi
İstediğim gibiydi hemde çok romantik
ben dün akşam haşlanmış patates yiyip uyudum. bir gün bizim de yüzümüz gülür mü be
@lales2 gülür mu değil güler mi olacaktı
youtube'a "garibanın yüzü gülür mü" yaz anlarsın. meme bu.
Siyah takım elbise ve güneş gözlüğü taktiysa geri donsene.😅
Akşam yemeğinde seni mi yiyecek ajdgjsjs bu arada kalktı.
Çok şık vede çok güzel duruyor sanada çok yakışmış afiyet olsun.
ben böyle şeylerden eskiden etkilendirdim artık etkilemiyor. ruh güzelliğine önem vermeye başladım. o yüzden bişey diyemiycem ama toplum nazarında bakarsak oldukça etkileyici.
Reis 59 yaşındasın bir zahmet etkilemesin artık mk
Bende aynı şeyi düşündüm 😂bir ayağın mezarda sayılır Allah yinede geçinden versinde
Ahahahsh bence 1.5 ayak
Sen bu elbise ile araç tamircisi ol, herkes arabasını bozar sıraya girer
Çok kısa, dekolteli ve dar. Bilerek vücut hatlarını göstermek için giyilmiş gibi. Kıskançsa sevgilin yandın :D
Yemeğe çıkmak uygun değil de, ama yemekten sonra uygundur iyi seçim 😋
Aynen bencede böyle bir kıyafet erkekleri tahrik eder ve gün sonunda herkes eve dağılmadan öncesinde bi seks yapmak hiç fena olmaz☺️☺️☺️
Sen bu işi biliyon bak 👍🙂
İkinizde eve geçmeden önce seks yapacaksanız gayet uygun ama öbür türlü biraz riskli
Adminler soruyu süper soru seçgiğine göre duruyor demektir