Kendine baktıkça baktıran, hem tarzıyla hem de kaslarıyla bize görsel şölen yaratan favori ünlünüz kim?
Kerem Bürsin
Can Yaman
Murat Boz
Kıvanç Tatlıtuğ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Ben olurdum.
Kaslı olmayan erkeklerin hepsini tek bayrak altında toplardım.
Kaslıları döverdik.😂
Şaka bir yana bir listede oyumu Can Yaman'a vereceğim hiç aklıma gelmezdi. Ama adam hakikaten iyi iş çıkarmış. Can Yaman diyorum. 😊
Can yamana bak mk adam sırf kasım olsun diye bir şeyler yapmış yarısı yağ 4 tane kası var sadece karnında diğer kaslar kış uykusuna yatmış sanki baklava demeye dilim varmıyor 2 kişi tepsinin başına otursak aç kalkarız. Ben can yamanın vücudunu beğenmiyorum orantısız çirkin bir vücut.
Murat boz şey kafasında hani ben sporla yaşıyorum sağlıklıyım sağlıklı besleniyorum sabah 6 da kalkıp arka yolda 2 tur atıyorum vücudu adamdaki çok uğraşmamış ama fit gözüküyor elindeki de kahvedir inşallah kolaya benzettim adam gayet iyi ama yolda neden çıplak yürüyor agdjshsjdhsj bu pozu nerde vermiş çok merak ettim
Kıvanç tatlıtuğ genel olarak görünüşüne dikkat eden bir adam ama karnının iki yanındaki o yağ tabakasını görmedim değil kıvanç abi bölgesel çalışmıyo musun acaba yani bi garip ama adam genlerden yatkın vücut geliştirmeye belli. Bu da uğraşılmış bir vücut değil işte normal sporcu vücudu.
Ve gelelim sonuncuya kerem bürsine. Kendisinden nefret ederim ama adam uğraşmış. Kendi kilosuna ve boyuna göre bence gayet iyi bir iş başarmış. Adam hem yağsız hem de bütün kas gruplarına abanmış yani can yaman gibi iki tane mekik çekip saldım çayıra mevlam kayıra dememiş kahddjdhhdjs helal olsun oyumu kereme verdim.
Cevap
36Cevap
En fit vücut Murat Boz'da. Can Yaman'ın vücudu cidden kötü, 4 tane karın kası çıkıyor ve düzensizler. Karın kasların düzenli olup olması genetiktir, sporla alakası yoktur. Mesela Kerem Bursin'in karın kasları da öyle, bir hizada değiller. Kıvanç Tatlıtuğ'un nispeten daha iyi olsa da göğüsleri oldukça ufak ve düzensiz kalıyor. Göğüs alt hatlar belirgin değil pek. Bunlar arasında en estetik vücut Murat Boz'a ait.
Can Yamana sanki shopla karın kası eklemişler gibi iğrenç duruyor, en ideal bence Kerem Bursin ve Murat Boz
Hiç sevmem ama can yaman
Ha diyeceksin hem tv sevmiyorsun nereden biliyorsun
Kızımın izlediği yaz dizilerinden 😃
Can Yaman dizi boyunca yarı çıplak geziyor. Kesinlikle o olurdu.
Sportmen erkekler yine var, ünlü olmadan bile, bunların birazda ünü var, gerisi boş.
Can yaman ın bence kasları daha belirgin ve şekilli bence bana gmre can yaman yani
kızlar kaslara değil vücudun genişliğine bakıyor galiba çoğu can yaman demiş yorumlarda :D
Ben olurdum 53 kiloyum, döverim hepsini. Çok güçlüyüm
Net kıvanç daha yakışıklı keremi hiç sevmem ama vücut iyiymiş
Beyefendiler iyi çalışmışlar emeklerine sağlık sksksk Ama bence Kıvanç Bey çok hoş bir bey ve önde gidiyor sksksk
Tanrı aşkına, sizcede erkeklerin göğüslerini avuçlamak kızların göğüslerine dokunmaktan daha hoş değil mi? Şahsen ben erkek göğüslerini daha çrkici buluyorum. Renkler ve zevkler tartışılmaz 😌
Abi Kıvanç varken başkasını seçen gözünü kaşıkla çıkarsın
Bir keresinde dizi setinde gördüm
Bu boy, bu fizik, bu tip
Keşke bizde de olsada yolumuza baksa.
Mike Tyson, Ronnie Coleman.
fotodakiler hep toy bebe, plaj vücudu.
Fazla abartmamak lazım. Murat boz tipi iyidir
Hiçbiri.. ben kendim..🙃
net murat boz en iyi fizik onda fit baya
Aşkolsun ben niye yokum seçeneklerde 🙄😀
hiçbiriiii sadece alp navruz😍
kaslilari seven çok kişi var galiba