Deliricem artık eşim sürekli takım elbise giyiniyor, mafya gibi de geziyor ortalıkta utanıyorum artık bu durumdan da aşırı rahatsızım. Söylesem karışma bana diyecek söylemesem gönlüm razı değil. Ama bir şekilde de rahatsız olduğumu dile getirmem lazım, kırmadan nasıl söylerim?
Eşim sürekli takım elbise giyinip mafya gibi geziyor, bu durumdan rahatsız olduğumu kırmadan nasıl söylerim?
Takım elbise giymek güzeldir. Takım elbise giymek, kroluk ya da mafyalık değildir. Ben de severim. Ama "Barney Stinson" gibi sürekli takım elbise de olmaz. Spor yahut/ rahat giyinmek de güzeldir. Bu giyim tarzını eşinize ufak ufak sevdirebilirseniz, spor giyimin tadına bakarsa eminim takım elbiseyi yanlızca özel zamanlarda giyecektir. Bu amaçla bir Decatlon mağazasına gitmenizi öneririm.
Survivor'ı aç manyak gibi oradaki heriflere hayran hayran onun yanında devamlı konus; Esin ya onları vurmak için yola çıkar, ya da seni kiskanip değişir!🤣🤣🤣🤣🤣
Ona ayakkabıdan saate çoraptan aksesuara, seveceği bi kombin yap kendine de ona uygun bi kombin yap havalı cool kombinler olsun, beraber takılın sosyalleşin vs
tadını alsın rahatlığın sonra yavaş yavaş senden kombin istemeye başlar
Ayrıl bence diyosunda bir yuva kurup bozmak o kadar kolay mı? Sence Hemde küçük sebeplerden dolayı yani aldatsa dövse... neyse boşan deriz de böyle takım Elbise giydi mafya gibi dolaşıyor diye boşanmaz ayrılmaz ki insan