Diyet & Beslenme Neon kıyafetler en çok zayıflara mı yakışıyor? pembepanter Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bu yaz neon kıyafetleri bol bol göreceğiz ama pandemiden dolayı herkes bir tık kilo aldı bende dahil :D Şimdi ben heveslenip giymek istesem neon kıyafetler giyemez miyim? Kötü mü durur? Neon kıyafetler en çok zayıflara mı yakışıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ICEBOYZ35l Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Zayıflara değil kekolara yakışıyor 50 kuruş ver layn tırrekkkkk 2 0 Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Zayıf birine de, kilolu birine de yakışmıyor. Hiç sevmiyorum neon renklerini. Aşırı göz yorucu. İnsanlar o renklerin içinde kayboluyor gibi. 0 0 Yorumla
EldrithcArrow__ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Ben kimseye yakıştıramıyorum. Gece yanan neon ışığı gibi ortalikta geziyorlar 1 0 Yorumla
yildizasterr Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kimseye yakışmıyor çok itici değil mi , bana mı itici geldi sadece 0 0 Yorumla
ebk_86 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl Once bi giyip foto at ona gore karar verelim. Dimi * . 0 0 Yorumla
Muhteşem_Şeytan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl gözümden kan aktı o kadar itici ki 1 0 Yorumla
DreamWhileAwake Takip Et Master Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Bence kimseye yakışmıyor. Rezalet. 1 0 Yorumla
tubasueda Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl En çok Elon musk'a yakışıyor, dert etme😂😂😂 0 0 Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynen siz giyemezsiniz harcınız değil 0 0 Yorumla
Elagözlü7575 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Diyet & Beslenme konusunda 343 cevap paylaştı. Almyan ben 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Zayıflara değil kekolara yakışıyor 50 kuruş ver layn tırrekkkkk
Zayıf birine de, kilolu birine de yakışmıyor. Hiç sevmiyorum neon renklerini. Aşırı göz yorucu. İnsanlar o renklerin içinde kayboluyor gibi.
Ben kimseye yakıştıramıyorum. Gece yanan neon ışığı gibi ortalikta geziyorlar
Kimseye yakışmıyor çok itici değil mi , bana mı itici geldi sadece
Once bi giyip foto at ona gore karar verelim. Dimi * .
Hiçbir vücuda yakışmaz bence net göz yorucu tirrek gibi 👍
Bu ne olm ya xjjxnxdndjxjı
gözümden kan aktı o kadar itici ki
Bunlar giyilir mi kötü
Bence kimseye yakışmıyor. Rezalet.
Bence kimseye yakismiyor
Her kıyafet zayıflara yakışır
En çok Elon musk'a yakışıyor, dert etme😂😂😂
Aynen siz giyemezsiniz harcınız değil
Bence hiçkimseye yakışmıyor
Bence kimseye yakışmıyor.
Şişkolara koca gotlu olmadığı sürece yakışir