Rahat olan herşey güzel geliyor nedense. Erkek tşörtlerini, bol jeanleri, spor ayakkabıları seviyorum.. özel davetlere bile öyle gidesim var😣
.

Aynen bende öyle. Relaxed fit tshirt + jean. Tamam işte. Düğüne giderken bile takım giymeyi düşünmüyorum artık. Zaten sevmiyorum öyle giyinmeyi. Rahat insanız biz salın bizi bee!
Birazdan sokağa çıkıp bağırıcam. Saat 22:00’ı geçsin daha az insan olur sesim daha fazla duyulur. Beklemedeyim
Ben yarın overlokçunun arabısını alıcam. Onunla daha iyi olur sesimi duyurmam. Arabanın önünede tshirt + jean koyarım sembolümüz olarak.
Yolda takım elbiseli biri görürsem de su tabancası alıcam yanıma. Bittiler onlar bittiler
Gel gel sanada arabanın üstünde bir platform kurarız oraya yatıp sinsice ok atarsın millete.
Cevap
10Cevap
İkisinin ortasını tercih ediyoruz. Sırf şık olacam diye kan ter içinde kalacağım kıyafet giymem. Kadınlar malesef bunu çok yapıyo.
Totomu şık görüncem diye sıkıştıramam rahatlik önemli işe bike eşorfmanla gidip geliyorum efil efil esiyo 😅😅😅
Ortamına göre 😂iş yerinde şık oluyorum, iş dışı rahat
Rahatlık tabiki rahat olan herşey şıktır benim görüşüm
Ben sporcuyum bu soruyu hep kendime sordum cevapları merakla bekliyorum çünkü ben klasik seviyorum. 😂
Günlük hayatta şık olan cindirr
rahatlık iyidir kardeşim
İkisi de yerine göre olmalı diye düşünüyorum
Rahatlık
Her ikisi de
Rahatlik bence.
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?