Ben gerek günlük hayat olsun gerekse daha özel bir gün olsun her zaman seksi ve çekici olmaktan yanayım bir kadın dışılığı ni her yerde göstermesi lazım günlük hayat veya özel hayat diye ayrım yapmak bana göre biraz saçma geliyor bu kavram o yüzden her şekilde seksi veya çekicilik ten yana oldum
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Rahat sade giyiniyorum rahat giyimli olsamda karşı cinsin ilgisini cekiyorum zaten. geçen yaz Temmuz ayında antalya kunduda otelde çalısırken tatil günümde antalya merkze gidiyordum bermuda şort tşort plaj terliği vardı. oteller bölgesinde otobüs durağına yürüyordum karşımdan sarışın 30-35 yaşlrnda rus bi kadın geliyordu bakışarak yanımdan geçerken durur gibi oldu tebessümle bişey dedi ice ice dedi sandım ne dediğini anlamadım arkasından biraz baktım yürümeye devam ettim sonra 100 metre kadar ilerde ne dediğini anladım kadın nice nice diye laf atmıştı. tabi her zaman yolda gördüğü erkege laf atmıyordur biraz çekinerek kısık sesle söylediği için ben ice ice gibi anladım. bunun gibi çok var en son olan kadınların bana laf atmasını yazdım.
Ben temiz ama çok itici giyinirim. Kıyafetimi bilerek böyle seçiyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Çekici falan işim olmaz ya. Rahat da değilimdir. Ortasindayım pantolon salaş üst tarzinda takilirim. Çok dikkat cekmeyo sevmem çok daha eşofman falan giymem hatta hic giymedim