Utanmak gerekli bir duygu tabiki ama bence giyinme planını ortamda bulunacak tiplere göre ayarlamak da vazgeçilmezdir. Bak, çoğu insan utanma olayını kaybetti artık. Her anlamda. Fakat bir yandan da akıl eşliğinde hareket şart. Sokakta uzun süre gecireceksen misal, arkanda ve çevrende, bir sürü tehlikeli kişi olur. Onların saldırgan bakışlarından korunmak için iyi bir tarz. Etrafimizda sadece melekler yürüseydi keşke.
Kizlar olarak stratejik düşünüp kendimizi arıza tiplerden koruyacak şekilde giyinmeliyiz. Sen güzel kıyafetlerden taviz verme, sadece, işte, biliyorsun.🙂
Hiç, ben kadının dış görünüşüne bakmayan biriyim beynine zekasına konuşması beni etkiler. Dünyanın en güzel kadını olsun yarım cümle ile konuşuyorsa hemen hesabı öder kaçarım.
Benim gibi düşünenlerin olması bana çok iyi hissettirdi. Evet ben de eskiden açık giyinince çok bakıyorlardı 🤦♀️ O yüzden utanmaya başladım. Şimdi açık giyinemiyorum.
Şalvar bile daha güzel duruyo bence ama bence bak iki resim koy madem bana öyle diyosun biri etekli uzın olsun farketmez biride pantolonlu oylama yaptır bu sitede bakalım erkekler ne dicek tek benmiyim böyle düşğnen