Tesettür Giyimi Neden Bu Kadar Pahalı?

Hayırlısıyla niyet ettim. Daha önceden 5 yıl tesettürlü olup sonra bırakmıştım. Ailem baskı yaptı diye. Şimdi bu vazifeyi Allah rızası için yapmam gerektiğini anladım. Namaz ve diğer detaylar için araştırma yapıyorum şuanda. Fakat canımı sıkan bir konu var. Piyasadaki pahalılık. Bakın süs püs demiyorum. Üzerimde düzgün duracak şal, eşarp en aşağı 50₺-60₺ arasında başlıyor. Giyim konusunda bir tuniğe 150₺ biçildiğini gördüm. Maaliyet vs giderleri net bilmemekle birlikte işe girdiğim zaman ben günde 150₺ kazanmayacağım ki, bir tuniğe nasıl o kadar para vereyim? Akrabam düğünde hısım diye bir elbise aldı 300₺. Bazı eşarplara altın serpilmiş gibi 100₺ küsür diyorlar. Bu şartlarda tesettüre girmek isteyen biri nasıl sıfırdan gardırop dizebilir? Şuanda inanın açık olmama rağmen günlükte giydiğim 2 spor ayakkabı, 6 tişört, 3 pantolonum var. Evet günlük hayatta tişörtten başka bi şey giyemiyorum. Çünkü alacak gücüm yok. Yeni bi kaç tişört alayım diyorum 3 tişört 90₺ oluyor sepette. Ayakkabı alayım diyorum aynı. Bazen bu durum yüzünden ağlıyorum. Bugün 2 kilo nohut, 2 kilo kuru fasulye, 1 kilo yeşil mercimek, 2 çikolata 87₺ tuttu. Ben mi çok fakirim yoksa paranın değeri mi yok bilmiyorum.
Tesettür Giyimi Neden Bu Kadar Pahalı?