Her zaman böyledir belirli bir süre bir şeyler akım olur ve herkes aynılaşır insanlar bir şeye tutunmak ister yalnızlık çekmemek için bir gruba katılmak isterler
Ben hiç hiç sevmiyorum ne kızlarda ne de erkeklerde. Yani ciddiye alamıyorum bu tipleri. Bu kadar janjanlı şeyler o kadar samimiyetsiz geliyor ki trt de eski röportajlarında kadınlar erkekler o kadar güzel konuşuyorlar ki Türkçeyi hayranlık duydum. Çok güzel giyinmişler çok doğallar... yani ben milenyumum ama o zamanları görünce o zamanlarda genç olmayı çok isterdim... keşke çok çok eskiler gibi giyinsek kraliyet elbiseleri vs... of bide şu nesile bak çok yanlış zamanda doğdum
Moda olmayan seyi moda yaptılar asiyiz biz böyleyiz falan birde para kazanıyorlar ya pahalı ne varsa sar yapıyorlar kısaca aralarında giyim nedir bilen yok hepsi nigga rapçiler gibi olmaya çalışıyorlar.
Evet artık çevrede çok tiktok'ta giyilen kıyafetler giymeye başladı özellikle 20'li yaşlar 18'li yaşlar çok giyiniyor öyle ama ben hiç yakıştırmıyorum açı ona yakışmıyor
sen genç görmüyorsun herhalde olsa olsa hepsi (?) öyle giyindiği için tiktok ta da olabilir. Batik desen 2019 olucaktı yanlış hatırlamıyorsam neon yazılar da 2000 lere kadar çekilebilir sokak stili bu yeni değil ki bir dönem puantiye moda olur bir dönem çizgili bir dönem batik ara ara alır kimi cılkını çıkarır sizene düz giyin sen kime ne
Bu ne mk bok gibi tipi var tam yol kesip para isteyecek vermezsen bicaklayacak tipi var tipini gibtigimin canısı bir de buna hasta olan kizlar vardir simdi kodumun kezbanlari
Hiç yakıştırmıyorum kız gibi renkli çiçekli böcekli çoraplar çekiyolar dizlerine kadar bol bol don giyip tarz zannediyolar kendilerini kolyelerdir falan çocuk üstü gibi rengarenk giyiniyolar