Moda & Stil Tarlada kafama güneş geçmesin diye ne tür bir şapka uygun olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hepsi birbirine benziyor biliyorum😂 baştan 1-2-3-4 diye sıralayabilirsiniz kapalıyım teşekkürler şimdiden Tarlada kafama güneş geçmesin diye ne tür bir şapka uygun olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Sessizsedasızgitmek Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Hasır ama Çinlilerin taktığı daha geniş şapkalardan takabilirsin. Ben sadece ön kısmı olan bir şapka takıyorum. Uzun biraz sadece 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Link atabilir misin ya nasil bir şey alacağımı bilmiyorum bu güneşten korur gibi geldi sadece Yorumla Sessizsedasızgitmek +1 yıl m.n11.com/kadin-dogal-hasir-sapka-genis-kenarli-plaj-sapkasi-P432970218 Yorumla Sessizsedasızgitmek +1 yıl Bunu kenarlardan eğip çene altından bağlayan çiftçiler vardı gördüğüm kadarıyla. Bütün yüzü, yanakları koruyorsun o zaman. Özellikle beyaz tenli olan bizler için şart Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Evet ya güneş kremi sürmediğim zaman zaten dışarı çıkar çıkmaz kıpkırmızı oluyorum ama şapka da gerekiyor Yorumla Sessizsedasızgitmek +1 yıl Hem güneş kremi hem şapka lazım aynen Yorumla Soran +1 yıl Aynen biraz daha bakayım belki alttan bağlamalı da vardır bu pek bağlanır gibi gelmedi Yorumla Sessizsedasızgitmek +1 yıl Kendin yapmalısın bunda. Bağlanır bulursan daha kolay olur tabi Yorumla Soran +1 yıl Bakayım bulamazsam mecbur kendim yapıcam😄 Yorumla
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl Bizim zeytinlikleri de bı çapalar misin diplerini Kasım'da hasat var 0 0 Yorumla
Gokhangrsy34 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 +1 yıl ihtiyacın olan şey bu 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 eşarbın üstünde güzel durmaz Yorumla Gokhangrsy34 +1 yıl smsnxkwnxnsn Yorumla
mervecikkiniz Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bu şekilde ama etrafı daha geniş olanı tercih et derim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamamdır bakayım biraz daha Daha önce hiç şapka almadım yani ne tarz bir şey alacağımda emin değilim Yorumla mervecikkiniz +1 yıl Isterseniz özelden yazın bende var Atim size resmini Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla mervecikkiniz +1 yıl Xper seviyem yetersiz yazarsiniz Yorumla
Applefanboy Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Arkası siperlikli şapka al 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Link atabilir misin Yorumla Applefanboy +1 yıl www.decathlon.com.tr/...-900-sapka-id_8517283.html Yorumla Soran +1 yıl Yok ya bu guzel değil ki hem arkasındaki siper ne işe yarıyor? Yorumla Applefanboy +1 yıl Ensen yanmasın diye hem de kafana güneş geçmesin diye Yorumla Soran +1 yıl Kapalıyım zaten ensem yanmıyor Yorumla Applefanboy +1 yıl Oradan kafana güneş geçebilir Yorumla
sirinbabaa34 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Hepsi aynı değil mi bunların 😄 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Birinde siyah kurdele var😂 diğer üçü arasındaki 7 farkı bulun shshs Yorumla sirinbabaa34 +1 yıl Erkek gözüyle hepsi aynı 😄al gitsin sıradan hepsini Yorumla Soran +1 yıl Bu tarz iyi mi sence güneşten korur herhalde😂 güneşli havalarda gözümü bile açamıyorum bazen Yorumla sirinbabaa34 +1 yıl En mantıklısı bu tarz güneş için diğerleri bunlar kadar korumaz Yorumla Soran +1 yıl Püü sana etrafı daha geniş olanlardan almam gerekiyormuş😂 biraz o modallere bakayım Yorumla sirinbabaa34 +1 yıl Geniş yaa daha ne kadar geniş olcak 😄😄dondurma şemsiyesi gibi mi olcak Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 öyle olması gerekiyor demekki Yorumla sirinbabaa34 +1 yıl Yok yaa öyle olmaz 😄 Yorumla Soran +1 yıl Kızların görüşleri sizinkinden daha çok güven verdi oyüzden geniş kenarlı bakıcam😂 Yorumla sirinbabaa34 +1 yıl İyi alışverişler size 😄 Yorumla
napiuorsunya Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 2 en iyisi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kenarı daha geniş olsa daha mı iyi olur Yorumla napiuorsunya +1 yıl Bilmem güzel. goxukuyo diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hasır ama Çinlilerin taktığı daha geniş şapkalardan takabilirsin. Ben sadece ön kısmı olan bir şapka takıyorum. Uzun biraz sadece
Link atabilir misin ya nasil bir şey alacağımı bilmiyorum bu güneşten korur gibi geldi sadece
m.n11.com/kadin-dogal-hasir-sapka-genis-kenarli-plaj-sapkasi-P432970218
Bunu kenarlardan eğip çene altından bağlayan çiftçiler vardı gördüğüm kadarıyla. Bütün yüzü, yanakları koruyorsun o zaman. Özellikle beyaz tenli olan bizler için şart
Teşekkür ederim
Evet ya güneş kremi sürmediğim zaman zaten dışarı çıkar çıkmaz kıpkırmızı oluyorum ama şapka da gerekiyor
Hem güneş kremi hem şapka lazım aynen
Aynen biraz daha bakayım belki alttan bağlamalı da vardır bu pek bağlanır gibi gelmedi
Kendin yapmalısın bunda. Bağlanır bulursan daha kolay olur tabi
Bakayım bulamazsam mecbur kendim yapıcam😄
Bizim zeytinlikleri de bı çapalar misin diplerini Kasım'da hasat var
ihtiyacın olan şey bu 😂
😂😂 eşarbın üstünde güzel durmaz
smsnxkwnxnsn
Bu şekilde ama etrafı daha geniş olanı tercih et derim
Tamamdır bakayım biraz daha
Daha önce hiç şapka almadım yani ne tarz bir şey alacağımda emin değilim
Isterseniz özelden yazın bende var Atim size resmini
Olur
Xper seviyem yetersiz yazarsiniz
Arkası siperlikli şapka al
Link atabilir misin
www.decathlon.com.tr/...-900-sapka-id_8517283.html
Yok ya bu guzel değil ki hem arkasındaki siper ne işe yarıyor?
Ensen yanmasın diye hem de kafana güneş geçmesin diye
Kapalıyım zaten ensem yanmıyor
Oradan kafana güneş geçebilir
Hepsi aynı değil mi bunların 😄
Birinde siyah kurdele var😂 diğer üçü arasındaki 7 farkı bulun shshs
Erkek gözüyle hepsi aynı 😄al gitsin sıradan hepsini
Bu tarz iyi mi sence güneşten korur herhalde😂 güneşli havalarda gözümü bile açamıyorum bazen
En mantıklısı bu tarz güneş için diğerleri bunlar kadar korumaz
Püü sana etrafı daha geniş olanlardan almam gerekiyormuş😂 biraz o modallere bakayım
Geniş yaa daha ne kadar geniş olcak 😄😄dondurma şemsiyesi gibi mi olcak
😂😂 öyle olması gerekiyor demekki
Yok yaa öyle olmaz 😄
Kızların görüşleri sizinkinden daha çok güven verdi oyüzden geniş kenarlı bakıcam😂
İyi alışverişler size 😄
2 en iyisi
Kenarı daha geniş olsa daha mı iyi olur
Bilmem güzel. goxukuyo diye