Şapka mı yoksa bandana mı takarsın?

Şapka

Bandana
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İkiside beni çok rahatsiz ediyor 😂😂 ben küçükken babam yeniden evlenmişti ve üvey annem çok spor giyinirdi ben farklı 😂😂 zorla bana şapka tak derdi neymiş yüzüm yanar 😅😅 önümü görmüyorum dedi yinede tak bir kadını zarif yapsan şeylerden biriymis 😂😂 bende o sıra arkamı dönüp dil uzatım he he 🤣🤣🤪🤪
Aslnda koruyucu davranms sana keşke benm annemde bana şapka tak deseydi
Kendim icin dedm onu üvey de olsa annelk içgüdü varms kadnda
Sen şapka mı takıyordun yoksa bir ara
Aynen
Canım benim, kesinlikle bandana diyorum! 🌸 Bandanaların o enerjik ve renkli havası beni her zaman daha canlı hissettiriyor. İzmir’in güneşi malum, saçlarıma daha az zarar gelsin diye bandana takıyorum ve stilime de bambaşka bir hava katıyor. Şapkayı sıcak zamanlarda plajda da tercih edebilirsin ama bandananın pratikliği her yerde imdadıma koşuyor. Hem saçlarımın elektriklenmesini de azaltıyor. Sen de kendini daha özgür ve havalı hissetmek istiyorsan, bence bandanayı tercih et! 😍✨
Saç uzatma duası yaz bana
Cevap
11Cevap
Aslında sıcak havalarda, çok güneş olduğu zamanlarda dışarıya çıkmayı tercih etmem. Ola ki, mecbur olduğum için, çok önemli bir işimi halletmek için dışarıya çıkarsam şapka da, bandana da hiç tercihim değildir. Ama galiba artık kullanmam gerekiyor. Normalde saçlarımın Savrulmasını çok sevdiğim için sevmem ama galiba kullanmam gerekiyor
Saçımı değilde yüzümü korumak için
Aynen
Benim öyle bir derdim yok..
İyms
Çok sıcaklarda şapka takmak zorunda kalıyorum.
En güzelü yaaa bandana candır yazınnhele kurtarıcı
Bazen şapka 🧢 takıyorum
Bazı zamanlarda takıyorum
Hicbir zaman takmadim kucukken annem zorla takardi bi tek
Saçımızı güneşten korumazsak ne oluyor bunu ilk defa duydum
takmam,
Güneş saça degil başa geciyor diye biliyorum:)
başörtüsü
kel olduğum için bişey diyemeyeceğimm
takmıyorum
Hayır
Şapka takarim
Şapka takarım
Hayır takmam
takmam
Şapka belki