Moda & Stil Bu tarz bir kıyafet akşam yemeği için çok mu rahat arkadaşlar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Bu şekilde gitsem çok mu rahat çıkmış olurum elbise mi giyinsem bilemedim. Bu tarz bir kıyafet akşam yemeği için çok mu rahat arkadaşlar? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
smurfLifee Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl O kadar akşam yemeğine gittim. böyle bir şey görmedim. Uçuyor musun yoksa uçurmaya mı hazırlanıyorsun :D :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Zevk meselesi Yorumla smurfLifee +1 yıl benim buna çok güzel yorumum var ama yapınca kızıyorsun, tersliyorsun saçma sapan atarlanıyorsun. Hazır değilsin :D Demiyorum bi şey. Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl İç çamaşırı dışarda yemekte giyilecek bir parça değildir en azından üzerine gömlek vs almadan bu ülkede değil 1 0 Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Kıyafet çok güzel olay yemekle bitmeyecek gibi anlaşılan 😍 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok yemek yiyecez o kadar ilerisi yok Yorumla open-minded22 +1 yıl Bu fizik ve bu kıyafetle iştah açıcı olursun ama yalvartma adamı😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok etrafında bir sürü kadın var zaten Yorumla open-minded22 +1 yıl Onlar kadın sen güzelliksin Yorumla
benhatıra Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 91% +1 yıl Böyle gidersen giyinmeyi mi unuttun derler çok iddialı elbise 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu diyecek birisi değil karşımdaki kişi Yorumla benhatıra +1 yıl Değilse sorun yok dilediğini giy Yorumla
Emreask0616 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Yemek yerler tatlı niyetine seni yerler öyle gidersen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Abaza birisi değil görgülü kibar birisi Yorumla Emreask0616 +1 yıl Herkes istekli olur o anda görünüşünden Yorumla Soran +1 yıl Olsabile kendisini idare edebilecek biri Yorumla Emreask0616 +1 yıl İllaki kendini idare eder hayallerde güzel bir an geçirir o anda Yorumla
Rawad_dem Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl bence evet bir az daha kapalı bişi giy. garip geliyor bana göre 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kapalı açık diye ayırt etmiyorum Yorumla Rawad_dem +1 yıl kapalı derken tamamn örtül demedim. ben olsam iğrenirdim de neyse. kyafete göre yargılamıyorum herken kendine yaşıyor Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 685 cevap paylaştı. yemek zehir olur. ibiza ya da koh samui de yenecekse sıkıntı yok tabı. 0 0 Yorumla
HEYECANSIZHAYAT Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Nerede yaşadığına bağlı. Medeni bir yerse gayet normal. Ama yobaz bir yerse sorun olabilir. 0 0 Yorumla
rızıo Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl aybükebrck çok seksı kalp krizi geçirir demedı deme :D 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yok abaza birisi değil Yorumla rızıo +1 yıl aybükebrck adnan hocanın kedıciklerine kımse dayanmaz sanırım baya zengin birisi yemek yıcen kısı alman usulümü :D Yorumla Soran +1 yıl Sormadım maddiyatını bende ödeyebilirim zaten Yorumla rızıo +1 yıl maddiyatçı bir kadın olmadın belli lüks mekanamı gidiyorsunuz meslek ini merak ettım açıkcası senın Yorumla Soran +1 yıl Evet lüks bi restorant dülünğyorun Yorumla rızıo +1 yıl anladım kadınlar lüks sever bunu bılıom evlen derım fırsatı kaçırma arabası mercede bmw audı ise hiç dusunme son model olsun :D Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Fiziğine yakışacak ve bunu giyecek biri ve ilk buluşma vaooo derim. Hayranlık yaratır bende. 0 0 Yorumla
вечнаялюбовь Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Akşam yemeği için çok daha özel bir kıyafet olmalı. Akşam yemeğine hiç uymayan bir kıyafet bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Çok rahat dikkat et gittiğin yemekte aç kurtlar sana saldırmasınlar yemek niyetine senide arada kaynatıp götürmesinler 0 0 Yorumla
bayram06_40 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl yani bütün erkekler senin göğüslere bakar eve atmak için sıraya girerler bu kadın verici diye düşünürler 0 0 Yorumla
AbazaSavarrrr Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Bu ne la sütyen bu bildiğin xd 2 3 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Havalar sıcak malum o yüzden Yorumla Pre-Workout +1 yıl Abazadoven sen misin lan Yorumla
Hissiz4334 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Naptin sen be ya millet timsahi şapiyor boyle cikilir mi kendi kararin ama 0 0 Yorumla
Bdksjslssk Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Elbise giymelisin bendee kuzum günlük bu kombin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben çok beğendim Yorumla Bdksjslssk +1 yıl Beğendiysen buraya yazmana bile gerek yoktur giy istediğini Yorumla
Cananbuse Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yok gayet hos sence 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler ben de çok beğendim Yorumla Cananbuse +1 yıl Rica ederim gördüğümü söyledim Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl En fazla memene bakarlarNolcak ki 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Baksınlar sıkıntı yok Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl en fazla arkadaşların seni cinsel anlamda düşünebilir nolcak ki Yorumla Soran +1 yıl Herkes sen değil Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl En fazla diyorumBen olmakla alakası yokKültür böyle Yetişme tarzı ile alakalı Yorumla
Melleks Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Böyle fiziğin var mı asıl soru bu olmalı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet zayıfım zaten normalde de bu tarz giyinirim ama akşam yemeği için rahat kaçmasını istemem Yorumla Melleks +1 yıl zayıf olmak var birde görseldeki gibi zayıf olmak var Yorumla Soran +1 yıl Bana yakışacağına eminim Yorumla
ruhkasifiyim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Bikini daha ideal sanki? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Plajda olsa mantıklı ama olmaz Yorumla ruhkasifiyim +1 yıl o zmn eşofman giy bence üstüne de sweat en rahatı Yorumla Soran +1 yıl Olabilir Yorumla
bluemoon06 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Çok abartı sütyen ile çıkmış gibi. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yok gayet ideal genelde de giyinirim Yorumla bluemoon06 +1 yıl Yakışır ama dışarda insanlarin bakış açısını biliyorsun. Yiyecek gibi bakarlar Yorumla Soran +1 yıl Kapalılarada öyle bakıyorlar sorun yok Yorumla bluemoon06 +1 yıl 👍 Yorumla
Karizma_14_ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Akşam yemeği için çok rahat ve absürt olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç sanmıyorum aynada kendimi beğendim Yorumla Karizma_14_ +1 yıl Hım nasıl oldun atsaydın Yorumla
TicTacJoe Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl Güzel ama yanlış bir imaj oluşturabilir 0 0 Yorumla
uzun327ince Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 345 cevap paylaştı. Böyle fiziğin var mı güzel duru 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 979 cevap paylaştı. Bizim topluma göre evet :) 0 0 Yorumla
NE-VAR-KUZUM Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Nasıl mutlu olacaksan öyle giyin bebiş 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle zaten kibarlık olsun diye soruyorum Yorumla
ITrixter Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Bunun üstüne ceket giyersen olmaz 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Deri ceket diye düşünmüştüm Yorumla ITrixter +1 yıl Kumaş tercih ederim Yorumla Soran +1 yıl Benim tercihim önemli Yorumla ITrixter +1 yıl Tabiki de Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Çıplak gitsen bunun kadar dikkat çekmez. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Deneyip görmek lazım Yorumla technocrates +1 yıl Bilemeyeceğim, sizin tercihiniz. Bana laf düşmez. Yorumla
Mecnunn_99 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Benimle yemek yesen keşke :)) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İmkansız Yorumla Mecnunn_99 +1 yıl Off biliyoruz ya. Nedir bu ciddiyet! Hiç latife de yapılmıyor size. Yorumla Soran +1 yıl Çoğul konuşmazsan sevinirim benim için latife yapamzsan iyi olur Yorumla Mecnunn_99 +1 yıl Hay senin latifene Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. bu tarz gitmelisin çok kışkırtıcı 0 0 Yorumla
Staf41 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Nerde giyeceksin 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Akşam yemeğinde Yorumla Staf41 +1 yıl Bu fizik var mı sendr Yorumla Soran +1 yıl Evet var neden olamazmı yani Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
O kadar akşam yemeğine gittim. böyle bir şey görmedim. Uçuyor musun yoksa uçurmaya mı hazırlanıyorsun :D :D
Zevk meselesi
benim buna çok güzel yorumum var ama yapınca kızıyorsun, tersliyorsun saçma sapan atarlanıyorsun. Hazır değilsin :D Demiyorum bi şey.
İç çamaşırı dışarda yemekte giyilecek bir parça değildir en azından üzerine gömlek vs almadan bu ülkede değil
Kıyafet çok güzel olay yemekle bitmeyecek gibi anlaşılan 😍
Yok yemek yiyecez o kadar ilerisi yok
Bu fizik ve bu kıyafetle iştah açıcı olursun ama yalvartma adamı😅
Yok etrafında bir sürü kadın var zaten
Onlar kadın sen güzelliksin
Böyle gidersen giyinmeyi mi unuttun derler çok iddialı elbise
Onu diyecek birisi değil karşımdaki kişi
Değilse sorun yok dilediğini giy
Yemek yerler tatlı niyetine seni yerler öyle gidersen
Abaza birisi değil görgülü kibar birisi
Herkes istekli olur o anda görünüşünden
Olsabile kendisini idare edebilecek biri
İllaki kendini idare eder hayallerde güzel bir an geçirir o anda
bence evet bir az daha kapalı bişi giy. garip geliyor bana göre
Kapalı açık diye ayırt etmiyorum
kapalı derken tamamn örtül demedim. ben olsam iğrenirdim de neyse. kyafete göre yargılamıyorum herken kendine yaşıyor
yemek zehir olur.
ibiza ya da koh samui de yenecekse sıkıntı yok tabı.
Nerede yaşadığına bağlı. Medeni bir yerse gayet normal. Ama yobaz bir yerse sorun olabilir.
aybükebrck çok seksı kalp krizi geçirir demedı deme :D
Yok abaza birisi değil
aybükebrck adnan hocanın kedıciklerine kımse dayanmaz sanırım baya zengin birisi yemek yıcen kısı alman usulümü :D
Sormadım maddiyatını bende ödeyebilirim zaten
maddiyatçı bir kadın olmadın belli lüks mekanamı gidiyorsunuz meslek ini merak ettım açıkcası senın
Evet lüks bi restorant dülünğyorun
anladım kadınlar lüks sever bunu bılıom evlen derım fırsatı kaçırma arabası mercede bmw audı ise hiç dusunme son model olsun :D
Fiziğine yakışacak ve bunu giyecek biri ve ilk buluşma vaooo derim. Hayranlık yaratır bende.
Akşam yemeği için çok daha özel bir kıyafet olmalı. Akşam yemeğine hiç uymayan bir kıyafet bu
Çok rahat dikkat et gittiğin yemekte aç kurtlar sana saldırmasınlar yemek niyetine senide arada kaynatıp götürmesinler
yani bütün erkekler senin göğüslere bakar eve atmak için sıraya girerler bu kadın verici diye düşünürler
Bu ne la sütyen bu bildiğin xd
😂😂😂
Havalar sıcak malum o yüzden
Abazadoven sen misin lan
Naptin sen be ya millet timsahi şapiyor boyle cikilir mi kendi kararin ama
Elbise giymelisin bendee kuzum günlük bu kombin
Ben çok beğendim
Beğendiysen buraya yazmana bile gerek yoktur giy istediğini
Yok gayet hos sence
Teşekkürler ben de çok beğendim
Rica ederim gördüğümü söyledim
En fazla memene bakarlar
Nolcak ki
Baksınlar sıkıntı yok
en fazla arkadaşların seni cinsel anlamda düşünebilir nolcak ki
Herkes sen değil
En fazla diyorum
Ben olmakla alakası yok
Kültür böyle
Yetişme tarzı ile alakalı
Böyle fiziğin var mı asıl soru bu olmalı
Evet zayıfım zaten normalde de bu tarz giyinirim ama akşam yemeği için rahat kaçmasını istemem
zayıf olmak var birde görseldeki gibi zayıf olmak var
Bana yakışacağına eminim
Bikini daha ideal sanki?
Plajda olsa mantıklı ama olmaz
o zmn eşofman giy bence üstüne de sweat en rahatı
Olabilir
Çok abartı sütyen ile çıkmış gibi.
Yok gayet ideal genelde de giyinirim
Yakışır ama dışarda insanlarin bakış açısını biliyorsun. Yiyecek gibi bakarlar
Kapalılarada öyle bakıyorlar sorun yok
👍
Akşam yemeği için çok rahat ve absürt olur
Hiç sanmıyorum aynada kendimi beğendim
Hım nasıl oldun atsaydın
Güzel ama yanlış bir imaj oluşturabilir
akşam değil
gece yemeği..
Böyle fiziğin var mı güzel duru
Bizim topluma göre evet :)
Nasıl mutlu olacaksan öyle giyin bebiş
Evet öyle zaten kibarlık olsun diye soruyorum
Çok şık
Bunun üstüne ceket giyersen olmaz
Deri ceket diye düşünmüştüm
Kumaş tercih ederim
Benim tercihim önemli
Tabiki de
Çıplak gitsen bunun kadar dikkat çekmez.
Deneyip görmek lazım
Bilemeyeceğim, sizin tercihiniz. Bana laf düşmez.
Nerde giymesene bağlı evdemi dişardami
Benimle yemek yesen keşke :))
İmkansız
Off biliyoruz ya. Nedir bu ciddiyet! Hiç latife de yapılmıyor size.
Çoğul konuşmazsan sevinirim benim için latife yapamzsan iyi olur
Hay senin latifene
biraz fazla rahat
bu tarz gitmelisin çok kışkırtıcı
Güzel bence
Gayet sıradan bir şey bu zaten
Muhtesem efendim
Ohaa
kafana göre takılmalısın
iddalı biraz
Evet oyle
Nerde giyeceksin