Çizmeye abartı diyenler olmuş bence o abartı değil ama kullandığın kemer hiç olmadı. Onun yerine belden oturan bir şey giyinip ince bir kemer kullansan ya da hiç kullanmasan daha iyi olabilir.
Kemerimi degistirebilirsen degistir cunku belini cok kalin gostermis kalca kismini yanlardan patlatmis. Ince sade bir kemer olsun. Botlarini bu boyda tutma bacak boyunu keser ya diz kapaginin ustunde olsun ya da stiletto tarzi giyin daha hos olur. Iyi gunler 🌸
Elbisene kotu bisey demedim ki kemeri cikarabilirsen cikar dedim. Cunku belini kalin gostermis ince kemer herzmn kibar durur diye dedim aslinda. Farkindaysan aa sana yakismamista demedim. Yardim etmek istedim. Alinacagini bilseydim hic bisey demezdim. Kol kismi etek boyu gayet hos. Dedigimi yapip yapmamak sana kalmis tabiki sonucta giyecek olan sensin
siyahı giyeceksen etek boyundan uzun yine siyah bi kaban giymelisin bence. ama işte bahar geldi çok kapar bence bu elbise bi de üzerine koyu renk kaban. ama kış için iyi mesela.
Güzel basit değil eğer bir erkek etkileyecek isen olabilir ama sizin tek silahınız giysi değil gülüşünüz karakteriniz ve benzeri ni kullanman daha iyi sonuç verir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Giy kot üstne basic tshirt git ya. Basit bir akşam yemeği.
Eşofman giymeniz gerektiğini söylediğimi hatırlamıyorum. Sizin soru başlığınız çok mu basit diye değil mi? Ben de diyorum ki aksine fazla bile abartılı. Yani absürd bir soru. Söylemlerinizle eylemleriniz çelişiyor.