Moda & Stil Sizce kombinim nasıl olmuş? Uymuş mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Sizce kombinim nasıl olmuş? Uymuş mu? Sizce kombinim nasıl olmuş? Uymuş mu? Cevapla 57 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Kumralvampir___ Takip Et Bilge Yaş: 23 +1 yıl kanka yil 21 oldu artik modern giyinmeni tavsiye ederim ama sen bole mutluyum diyorsan yorumumu yapiyim rukus gibi duruyorsun;/ 1 0 Yorumla
mOLi_ Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Ahh o altındaki daha daracık bir tayt olmalıymış renk olarak çok uyumlu ama tarz olarak dediğim gibi olmalıymış 0 0 Yorumla
potasionumsal Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Knk bende genelde kot tişört giyerim de bunu beğenmedim 1 0 Yorumla
kolesahibi0 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl dekolte olmadigi icin burdakiler kessin begenmez ama bence iyi guzel 2 0 Yorumla
En0708 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl İyi ama kombin denmez 10 üzerinden 4 daha canlı renkler olmalıydı bence 1 0 Yorumla
Küpzeka Takip Et Xper 3 Yaş: 100 +1 yıl Buna kombin denmez ki, kot tişört işte kanks atmışsın üstüne 1 0 Yorumla
leranes Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Tarz mı diye sorarsan günümüz modasına uygun değil ama güzel mi diye sorarsan bence çok güzel 0 0 Yorumla
bayram06_40 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl sıradan kadınsı değil zaten fiziğinde o tür elbiseleri kaldıracak seksilikte değil 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 94% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kombinin uyumlu ve güzel olmuş. 0 0 Yorumla
LilaKansiz Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl olmus gibi ama eksik gibide bilemedim sjkshs 0 0 Yorumla
ÜzülmedimKiii Takip Et Yoda Yaş: 103 , eic 99% +1 yıl Pek olmamış, başka bir tshrit tercih edebilirsin. 0 0 Yorumla
uykuyameyilli Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Tişörtün hiç güzel değil ve kombin de denmez buna 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne denir o zaman Yorumla uykuyameyilli +1 yıl Ne demek istediğimi anlamadın mı cidden Yorumla uykuyameyilli +1 yıl Kombin için çanta aksesuar bu tarz şeyler de gerekli. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
kanka yil 21 oldu artik modern giyinmeni tavsiye ederim ama sen bole mutluyum diyorsan yorumumu yapiyim rukus gibi duruyorsun;/
Ahh o altındaki daha daracık bir tayt olmalıymış renk olarak çok uyumlu ama tarz olarak dediğim gibi olmalıymış
Knk bende genelde kot tişört giyerim de bunu beğenmedim
dekolte olmadigi icin burdakiler kessin begenmez ama bence iyi guzel
İyi ama kombin denmez 10 üzerinden 4 daha canlı renkler olmalıydı bence
Buna kombin denmez ki, kot tişört işte kanks atmışsın üstüne
Tarz mı diye sorarsan günümüz modasına uygun değil ama güzel mi diye sorarsan bence çok güzel
sıradan kadınsı değil zaten fiziğinde o tür elbiseleri kaldıracak seksilikte değil
Ne öldürür ne güldürür
Ben bunla çöp atmaya gidiyorum
Kombinin uyumlu ve güzel olmuş.
olmus gibi ama eksik gibide bilemedim sjkshs
Pek olmamış, başka bir tshrit tercih edebilirsin.
Kot tişört işte ne kombini?
Tişörtün hiç güzel değil ve kombin de denmez buna
Ne denir o zaman
Ne demek istediğimi anlamadın mı cidden
Kombin için çanta aksesuar bu tarz şeyler de gerekli.
Ne güzel işte doğal olmuş güzel ve hoş.
Benimle degilsin ivana sertin dedigi gibi 😂
Fazla pespaye
Iyi olmuş
Standart.