O değil de arka plan mi başka yerden alınmış sen mi oraya yerleştin , odağımı senden çok arka plan aldı 👀 kıyafete de gelecek olursam , bu tarz çorap yerine daha tayt görünümlü bir alt seçebilirdin üstün cok abes kaçıyor, kemerle şıklık yapmaya çalışmışsin fakat ben buna kalın Kemer ile bjraz daha dengelemek isterdim, + altina suet çizme diz üstü cizmede çok iyi giderdi. O corap çok boy kesmiş araya sıkışmış gibi , boynuna da çok yer almayacak ince godlar ile mis görünüm yapıp ince siyah zincirli çanta ile poz versen olay biter gibi tabii bu benim görüşüm. Ama dediğim gibi arka çok boğdu beni 😀
Güzel olmuş şekerim ama o külotlu çorap kaygan olduğu için üzerindeki elbisede triko bu yüzden yürürken çorabın yukarıya doğru kaldırabilir elbiseni, aman dikkat diyeyim
Sana yakışmış külptlı çorap bence bacakların güzel alımlısın bence auran yüksek ama herkesin yorumu farklıdır herkese yakışmaz külotlu çorap profil fotoğrafına baktım vücudunda fena değil popon da iyi
bence çok hoş olmuş , siyah çorap ve çizme harika saçlarınla uyumlu olmuş , belin ince kalçaların yuvarlak görünüyor tam oturmuş bence erkek gözüyle , bir kaç dokunuş da yapılabilirdi
Kombin tam kış akşamı enerjisi, hoş duruyor 🥰 O kahverengi triko elbise teninle ve saçlarınla çok uyumlu, kemer detayı da vücut proporsiyonunu güzel göstermiş.
Külotlu çorap konusu zevk meselesi, ama bu kombinle bence gayet yerinde 👍 İnce yerine çok hafif mat, daha opak bir çorap kullansan bacak boyun daha uzun bile görünür.
Botlar ise komple look’u gecelik yapmış, kesinlikle devam et bu tarzla 🔥
Gayet iyi. Çorabın nesini sevmediler anlamadım termal çorap galiba ama gayet iyi duruyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
5 ay
Tayt gibi de gozukebilirmis. Bacaklar kalın güzel severiz. Kadın dediğin az etli butlu dolgun ele avuca gelecek zaten, bana göre tabi benim görüşüm düşüncem. Nereye böyle..