Olduğumdan daha çekici görünmek istiyorum. Neler yapabilirim, ilk nereden başlamam lazım. Çekici nasıl olunur?
Nasıl çekici olunur?

Olduğumdan daha çekici görünmek istiyorum. Neler yapabilirim, ilk nereden başlamam lazım. Çekici nasıl olunur?
Selam,
Çekici olmak herkesin istediği durumlar biri. Her ne kadar çekici olmanın doğuştan olduğu düşünülse bile bu durum bence öyle değil. Kendine bakan herkes girdiği ortamda dikkat çekici ve farklı görünebilir. Bunun için yapman gerekenler günlük rutininde yapman gereken ufak değişiklikler oluyor. Çekici nasıl olunur sorun için verebileceğim önerilerim arasında kendine bakman ve sağlığını korumak ile ilgili öneriler bulunuyor.
Herkesin kendine has bir tarzı ve güzelliği var. Kendimize has özellikleri öne çıkarmayı başarınca çekiciliğimiz daha da artıyor. Nasıl çekici olunur konusunda benim uygulamadığım önerileri bir kaç adımda anlatacağım. Umarım işine yarar.
Cevap
27Cevap
hhaahhaha güldüm
https://yoldayardim.com/bayilik-basvuru-formu/
Formu doldur olursun belki şartları karşılıyorsan.
Bakımlı ol parfüm kullan ve nazlı ol birazda havalı tamamdır :)) Nazlı olma durumunu fazla abartmayın ama ya :D
ne kadar mesela bir örnek?
Her şeye trip atmayın mesela karakteriniz düzgün olsun yeterr :)
siyah ince bir külotlu çorap mini liseli eteği 3-4 düğmesi açık gömlek offf off bana bir şeyler oluyor
fiziksel olarak lütfen?
gözlerini mi boz :)) meme nasıl büyücek
:DD:d
neden peki? erkeklerimi etkilemek istiyorsun?
Kendin ol. Kendinle barisik ol. Daha cekici olursun.
bana hiç öyle gelmiyor?
fiziksel olark önerin var mı?
Çekici bir kamyon alırsın. Sonra bir otopark ile anlaşmanı yaparsın. sonra gelsin paralar
haahhahhaha
Çekici çağır kanka bin üstüne insanların sana karşı tavrı değişecek :)
yaaa
İyi giyin ama tarzını bozma. Örneğin üni de çekici olmaya çalışıyorlar , onun bunun zevkiyle o kadar sahte duruyorlar ki genelde daha geçmek için selam veriliyor, sonrada arkadan kezban hangi salaga düşcek deniliyor.
Herkes ustunemi atlasın? Temiz ve bakımlı gorunmek desen neyse. Ama millet atlamaz üstüne. Şeytan tüyü gerek
Bakimli olmali hafif makyaj ve ince bacaklara sahip olmali ve önemli bakimli saclar bana göre duz saclar daha guzel zarif ve cekici
Bakımlı olarak , giyimine dikkat ederek ve daha biçok şey
bir çok şeyi açar mıyız
Toplumun ilgisini çekebilmek için olmamı istediği role bürünmeyi istemiyorum
bi foto at özelden ihtiyacına göre tavsiye vereyim
bence insan millete kendini beğendirmeye çalışmamalı
şimdi bana kızacaksınız hatta birçok hemcinsim de kızacak ama TR'de ne kadar açık giyinir isen o kadar çekici olursun
kızlar soruyor a nasıl çekici olunur başlığıyla çözüm aramayarak.
belli kriterler var riskleri alırsan cekici olursun.
bu bence sonradan olunacak bir şey değil
@putthathere d @putthathere m
nerelisin izmirse gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap