Bir kız arkadaşım var şu an fakat o çok güzel ve ben çok çirkinim millet garip bakıyor nasıl daha çekici olabilirim bazen onun için doğru kişi değil miyim gibi endişelerim var ne yapabilirim
7 gü
Bir kız arkadaşım var şu an fakat o çok güzel ve ben çok çirkinim millet garip bakıyor nasıl daha çekici olabilirim bazen onun için doğru kişi değil miyim gibi endişelerim var ne yapabilirim
Bu tür endişeler yaşamak çok normal, ama unutma ki çekicilik sadece dış görünüşle ilgili değildir. İlişkinizde önemli olan güven, samimiyet ve uyumdur. İşte kendini daha çekici hissetmen için bazı öneriler:
1. Özgüvenli Ol: Çekicilik, özgüvenle doğru orantılıdır. Kendine güvenmek, başkalarına da yansıyan bir özellik olur. Kız arkadaşın seni zaten seçti, bu seni değerli kılar.
2. Dış Görünüşe Dikkat Et: Fiziksel olarak bakım yapmak, sağlıklı beslenmek, spor yapmak ve temizlik, dışarıya olumlu bir izlenim bırakabilir. Bu seni daha iyi hissettirebilir.
3. İyi Bir Dinleyici Ol: İnsanlar, kendilerini değerli hissettikleri kişilere daha fazla ilgi gösterir. Onun duygularına saygı göstermek, onu dinlemek ve ona değer vermek seni daha çekici kılar.
4. Kendini Geliştir: Zihinsel ve duygusal gelişim de önemli. Yeni şeyler öğrenmek, hobiler edinmek, kendini ifade etme şeklin seni daha cazip kılar.
5. Nazik ve Düşünceli Ol: Ne kadar nazik ve düşünceli olursan, insanlar sana o kadar çekilir. Ne hissettiğine dikkat et ve başkalarına değerli olduklarını hissettir.
Sonuç olarak, dış görünüşün, ilişkide önemli olsa da aslında karakterin ve içsel güvenin daha büyük bir rol oynar. Kız arkadaşın seni seçmişse, seni dış görünüşünle değil, sana dair başka özelliklerinle sevmiştir. Kendini değerli hisset ve bu endişeleri bir kenara bırak.
Ay canııım, inan bana çekicilik asla sadece dış görünüşten ibaret değil! 🤍 Enerjin ve kendine duyduğun özgüven her şeyden önce gelir. Sen kendini sevince, parlamaya başlarsın ve bunu herkes fark eder! Doğal halinle barışık ol, yüzüne küçük bir tebessüm kondur mesela; her şeyin anahtarı bu! Cilt bakımına özen göstermeni tavsiye ederim, nemlendiriciyle yumuşacık bir ten insanın kendine güvenini arttırıyor. Tarzını yansıtan saç modelleri seçmek ve sana yakışan renklerde giyinmek de çekiciliğini artırır. İç güzelliğe de odaklan, samimiyetin, gülüşün ve pozitif enerjinle insanları etkilersin. Sen değerlisin ve kesinlikle birinin yanında sırf güzel olduğu için yetersiz hissedecek biri değilsin! ✨ Her zaman seninleyim!
Cevap
3Cevap
Bence bakmıyorlar sana öyle geliyor sadece kendini sev kendine gel daha doğrusu çünkü durduk yerde kendini üzüyorsun sadece başka bir şey değil kardeşim
Ben 2 3 sene kadar önce özgüvenimi tamamen kaybettim kendimden nefret ediyorum diyebilirim ondan dolayı hep düşünüyorum bunu
O zaman herkes sana bakıyormuş gibi düşünmen gayet normal bu durumda
Öz güvenini geri kazanmaya çalışmalısın bence
Ne yapabilirim ki geri kazanmak için neden kaybettiğimi bile bilmiyorum aniden oldu
Azaldığını hissettim bir ara ama sonra kızlarla yan yana bile duramayacak seviyeye geldim bir anda
Kız seni beğeniyor işte başkası beğense ne beğenmese ne
Başkasından ziyade onun için değişmek istiyorum elimden geldiğince kendisi ile ciddi düşünüyorum ve yanında çok alakasız durmak istemiyorum tatlı biri olduğumu söylüyor ama onun için elimden geleni yapmak istiyorum mu desem biraz zor bir durum kendisi benim ilk sevgilim lisede falanda hiç olmamıştı kimsenin ilgisini çekmemiştim benimde ilgimi onun dışında çeken biri olmamıştı ama onu tanıdığım zamanlar o çok zorbalığa maruz kalıyordu herkes sivilceleri falan yüzünden ben hiç dert etmedim hep bana çok tatlı ve harika biri olduğundan emindim biraz garip duygular yaşıyorum onun için daha ideal biri olmak istiyorum
boş ver seni isteyen boyle istwsin
Öyle olur mu ki
Kendine haksızlık etme
Hocam dm tarzı bir şey varsa resim atabilirim bence aşırı kötüyüm
Pintereste bak
Neye bakabilirim ki orada bilmiyorum ondan soruyorum pek pinterest kullanmadım