Sorum hem erkeklere hem kızlara ben yazın uzun çiçekli elbiseler giymeye bayılıyorum siz sevgilinizde ya da kendinizde çiçekli elbiseler seviyor musunuz? 😊

Merhaba, çicekli elbiseleri günlük hayatımda veya herhangi bir davette giymeyi tercih etmiyorum. Bana göre fazla renkli ve göz yorucu bir tasarıma sahipler.
28 yaşında 45 kilo bi 157 boyunda bir kadınım bu şekilde bile yaşımdan küçük gösteriyorum çiçekli elbiseleri tercih edince hep 18 19 oluyorum.. Aşırı sevmeme rağmen bu yüzden pek tercih edemiyorum
Öncelikle merhabalar, gerçekten size çok yakışmış. Kalbinizin ve içinizin güzelliği yüzünüze vurmuş hanımefendiciğim. Wonderfull, amazing. 😎👍
Bayılırım çiçekli elbiselere,
Bayanların üzerinde harbiden Kırmızı ve Pembe daha fazla bir renk ve hava katıyor.
Cevap
44Cevap
Karşı cinse yakıştırıyorum açıkçası.
Rica etsem sizde bu sorum da fikrinizi belirtir misiniz? Açık sözlü olabilirsin birazdan En iyi Görüşleri seçeceğim
Bir erkek olarak sizce durumum normalin biraz altında mı?
Senide soruma bekliyorum kardeşim açık sözlü olabilirsin?
Eskiden giydiğim olmuştur, şu an hiçbir kuvvet bana çiçekli başta olmak üzere desenli kıyafetler giydiremez
Kisiye yakisiyorsa o gunki kombinine vs begenirim. Ama ozellikle begeniyorum diyemem. Bu tarzina ve kisinin uzerindeki durusuna bagli
Eveet özellikle yumuşak bir dokusu varsa giydi mi hep onunla kalasım geliyor. Zaten elbiseler can'dır ya
Hmm çok güzel ve hoş görünüyosun çok yakışmış sana çiçekli elbisen ama hep uzun elbiselermi giyiyon bence bunun mini olanlarıda sana çok yakışır 😍🖤
Bazılarına yakışır bazılarına yakışmaz ama sana çok yakisiyorrr
Aa sen misin çok güzel çıkmışsın, ve evet severim ama sadeler daha hoş geliyor gözüme
Çicekli değil ama etnik desenli severim birde leopar desenli elbiselere bayiliyorum
Evet severim, çok hoş zarif oluyor çiçekli elbiseler
bazıları aşırı şirin ve tarz oluyo kısa olsun uzun olsun bayılıyorum ya
Kimin giydiğine bağlı. Kimi ne giyerse yakışıyor, kimine altından elbise yap giydir gene yakışmıyor.
Hafiften çekik gözler, çiçekli elbise geyşa havası estirmiş
Kadınları daha neşeli ve pozitif gösteriyo kesinlikle
Merhaba, evet siz kızlara çok yakışıyor. Benim hatunda giyiyor
Erkekte hayır tabi😅 kadında evet, pozitif bir hava ve samimiyet katıyor. Şey gibi kadın tek çiçek olmaktan kurtuluyor sanki bahçemsi hava oluşuyor.

Çok Severim Çiçekli Elbiseyi Kızlara Çok Yakışıyo
Evet tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama birde bahçe ve çiçeklerin arasında isem kendimi presnses gobi hissediyorum
Elbise çok seviyorum da ben taşıyamıyorum yaaa. Alışmışım pantolonla eşofmanla rahat hareket etmeye. Elbisenin sagini solunu kontrol etmek lazım sürekli.
kadına tek yakıştırdığın giysi her türlüsüyle elbise
böyle aman aman boş değilde çarşaf gibi daha dar elbiseler çiçekli böcekli yakışıyor kızlara
Elbise pek sevmem. Cicekli bocekli seyleri hic sevmem.
uzun ve büyük desenli elbiseleri kendime yakıştıramıyorum tarzım değil pek. ama sana çok yakışmış
Çok yaşlı duruyorsun. Yüzün zaten baya olgun, kıyafet seçiminde bunu çok etkiliyor. Bu fotoya bakınca ben ilk 35-40 yaşlarında bir Abla sandım. Genel anlamda severim ama yaşlı gösterir.
nezaketsizliğimi mazur görün. eğer takip ederseniz konuşmak isterim. İnst. adresim :mamocanmuzikk
Çok tatlı duruyor bence yaz içinde çok uygun böyle insanın içini acıyor
Eğer elbiseyi doldurabiliyorsa evet yakısır diye düşünüyorum
Sana yakışıyor ama erkek olarak kesinlikle giymem bu arada fena hatunsun
Bende yazın uzun ve çicekli elbiseler giyiyorum 😊
Bazı kadınlara çok yakışıyor 😍
Yakışıyor ama benim hatun genelde siyah giyinir👍
Yaz aylarının vazgeçilmezi
Ben cilegi sadeece meyvede severim
Severim, hoş duruyor.
Elbisenin modeline göre değişir bu.
Cok yakistiriyorum ben
Evett! Bu da iyiymiş.
Rengine göre seviyoruz 😁
Sevmek ne kelime bayılıyorum.
evet yazın giyerim rahat oluyor
Yorum çok açıklayıcı oldu 😂
@MYSTERİOUS_ADAM yeni eteğim köylü işi 😂
@Nagi__han fena değil ama yinede sen bilirsin 😂
Kızlarda çok güzel saf duruyor
Evet çok beğeniyorum çiçekli kıyafetleri.
Bazıları bazı bayanlara çok yakışıyor
Evet çok tatlılar. 😌
Öncelikle iyi ve huzurlu Bayramlar. 😊🍬 Severim. Size de çok yakışmış. Hayırlısıyla ve güle güle kullanın. MAŞALLAH. 🧿
Fotograftaki elbise ve kadın iyiymiş
Fazla abartısı çocuk kıyafeti gibi gözükür
Hiç sevmiyorum, tercihim olmuyor
Elbise sevmiyorum ve gidemiyorum.
Yakıştırıyorum kadınlara
Evet güzel duruyor sanada çok yakışmış
Evet
Bitiyorum
Bayılıyorum valla 😂
Bayılırım 😂👍
Evet
Ya ben bayılıyorumm hele yazın çok serin oluyo.
evet severim
ayy çok şeker çok yakışmış bebiş 🥺💖
tatlı
Evet cok severim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?