AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Seçim sizin tedirgin olup yürümektense işimi sağlama alırdım ben olsam.
Nasıl peki
Etek gitmeyebilirsiniz böylece tedirgin olmazsınız.
Ama etek giymeyi seviyorum
Rüzgarsız havalarda giyersiniz veya risk alıp sonrasına olacakları kabullenmeniz gerekiyor.
Nasıl kabulenir ki insan böyle birşey
Kabullenen var kabullenemeyen var o yüzden siz risk almayın derim. Kapalı ortamlarda etek kullanın
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim
Rica ederim umarım faydam olmuştur 😊
Oldu 😊
Buna sevindim size iyi gezmeler diliyorum o halde 😊
Sağol sizzede
Teşekkür ederim
Bakmalarından rahatsız olmuyorsan ya da etek uçtuğunda kendini rahatsız hissetmiyorsan tabii ki giyersin. Bu bireyin kararıdır bizim ne haddimize
Giyin hatta iç çamaşırı giymeyin serin serin rahat edersiniz
Ben giyiyorum genellikle uçuşuyor bundan rahatsız olmuyorum
Dimi ama rüzgar çok güzel Ben rüzgarı o kadar çok seviyorum ki Hele ki Beyaz gömleğimi vücudumda paraşüt gibi şişirip dalgalandırması çok hoşuma gidiyo🌬️🌬️🌬️
@Şenol1903 benimde şalımı feracemi uçurması güzel
Rüzgar şiddetli estiği zaman gömleğim katbıyo Sanki vücudumda Par par par par par diye öyle çok hoşuma gidiyo ki
GİY giyme diyen mi var bizde merak ediyoruz leoparlımı kırmızımı dantelmi diye :)😂
kusucam Çok kötüsün
iğrençsinnn uygula düzeltiyor anladın sen
Jajajaja huyum kurusun ;)
Eğer sana bakanlardan rahatsız olmazsan umursama. Külot görünmesin istiyorsan da ona göre tedbir alman lazım
Ben etek giyip ikide bir cekistiren kızları sevmiyorum. Ruzgar varsa ve acilacagindan rahatsizsan giyme bence
Ben rüzgarı o kadar çok seviyorum ki Hele ki Beyaz gömleğimi vücudumda paraşüt gibi şişirip dalgalandırması çok hoşuma gidiyo
Bende severim ruzgari
Yüzüne vurup saçlarını dağıtıp uçuşturması hoşuna gider mi
...
Sevgilim istemiyor diye siyah çizgili çorap giymeyecek miyim? Ne münasebet efendim
Rüzgar essin hatta hiç durmasın sıcaktan boğulduk etek firkiki mi dersin rüzgar mı dersin ben rüzgardan yana fikrimi kullanıyorum giymeyin etek metek rüzgarımızı feda edemeyiz kızlar
saçmalamaaaa mini süper mini ultra süper mini bugünler için
Dikkatli ben tedbirli olmalısın ama ne boyutta bir etek giyersen giy içine mutlaka kısa taytlardan giy derim. Hem daha için hem kafan rahat olur
Ben elbise giycem uçmaz inşllah 😃
Rüzgarlı havada çok güzel olur aslında rüzgarın nefesiyle etek şahlanır ve kızın eteğini zaptetmesi o anki tatlılığı tarif edilemez hele birde saçları uçuşunca 🌬️🌬️🌬️
Ben rüzgardan çok hoşlanıyorum benim Beyaz gömleğimi vücudumda paraşüt gibi şişirip dalgalandırması çok hoşuma gidiyo çok zevk alıyorum gömleğim adeta kaynıyor sanki bedenimde par par par par par diye
Korktuğum şeylerden birisi ruzgarda eteğimin havalanması
Korkma kız rüzgar benim gömleğimi öyle güzel paraşüt gibi şişirip dalgalandırıyor ki vücudumda
Şey gibi olmuş kalede kaleci var diye şut da mı çekmeyek?
Doğru şort nedir arkadaş eteğin altına ten çorap gider
@Dnzycn81 he yaa sdkfsşldkf giy çık eteğini coverlayıcı bi iç çamaşırı bi de... misskeee
Beraber aynı şeyleri giyimp cikca
Beraber aynı şeyleri giyip çıkalım varmisin?
@Dnzycn81 Baba ben zaten erkek reyonundan giyiniyorum da anlayamadım neden dislike attınız awk sşkdfjkşsldkfsdf
Rüzgarlı havada çok güzel olur aslında rüzgarın nefesiyle etek şahlanır ve kızın eteğini zaptetmesi o anki tatlılığı tarif edilemez hele birde saçları uçuşunca 🌬️🌬️🌬️
şort giy altına sonra ne istersen yapabilirsin istersen zıplaya zıplaya gez tavşan gibi
😄 sorta gerek yok dantalli kilot çok giysinler
İçerisine kısa boxer tarzı bir şey giy hiç de sıkıntı olmaz ben öyle yapıyorum.
rüzgar kşarları etkilemez
Giyeceğiz tabiki, rüzgar etkilemez bizi.
Siz bi de Çanakkale’de giyin cesaretiniz varsa. 😂
Deneyim limisin :)
@Sortieee yo değilim o rüzgarda etek giyilmez kimse gitmiyor zaten orda
Hea :) Çanakkale'ye yaz ayında gelen turistlerin bazıları etek giyiorlar elleri hep etekte oluyor :) kimisi bazen uçuyor görüntüler fena.
@Sortieee sen nerden biliyon çkde mi yaşıyon
İstanbul :) Çanakkale yakın 2 saatlik yol arada gelirim. Şehitlikleri gezerim, b sabah çok erken gelirsen anzak koyunda denize girerim.
Giydik
@BakireeRahibee cesaret bir başkadır ;) çılgın bakire
Neden Çanakkale de noluyo ki
@Şenol1903 rüzgar durmuyor
Çok mu esiyo peki
Altina bacağını gostermeyecek hafif uzun tayt falan giy
Gitcen tabi kız rahat tmrahat uful uful gel beraber giyelim hatta
Özgürsünüz hanım efendi kahrolsun sapıklar abaza lar
Giy ama kalkmasını istemiyorsan altına ağır bir düğme dik
Rüzgarla konuş bu sorunu kendi aranızda çözün
Ay ben korkarım giymem :d
Tamam izin veriyorum giy
Altına tayt giy tatlim
Ben rüzgardan çok hoşlanıyorum benim Beyaz gömleğimi vücudumda paraşüt gibi şişirip dalgalandırması çok hoşuma gidiyo çok zevk alıyorum gömleğim adeta kaynıyor sanki bedenimde par par par par par diye
O kadar tedirgin oluyorsan etek giyme, çok basit.
Ben rüzgarı o kadar çok seviyorum ki Hele ki Beyaz gömleğimi vücudumda paraşüt gibi şişirip dalgalandırması çok hoşuma gidiyo 🌬️🌬️🌬️
Ağır bir şeyler bantla
Guzel fikir 😊
🤣🤣
Ilk defa mı etek giyiyorsun?
napmak istiyorsan yap
Altina salvar giyin 😂
Paçalı don giy altına 😅😅😅
Şort giy altına kanki
giy her türlü ya ne var
estikçe kafana çıkar..
Nasıl yani anlamadım
Dikkatli yürürsen açılmaz
Rüzgarı severmisin peki sen
Rüzgarda tutabilirsen tabiki giyebilirsin
Ben rüzgarı o kadar çok seviyorum ki Hele ki Beyaz gömleğimi vücudumda paraşüt gibi şişirip dalgalandırması çok hoşuma gidiyo 🌬️🌬️🌬️
evet yaa en sinir olduğum
Hayır hiç te bile değil o kadar güzel ki mesela Ben rüzgarı o kadar çok seviyorum ki Hele ki Beyaz gömleğimi vücudumda paraşüt gibi şişirip dalgalandırması çok hoşuma gidiyo🌬️🌬️
Mikaille arayı iyi tutmak lazım
uzun ya da dar eteklerden giy pileli olanlardan giyme
Ö
Mantıklı
dimi uçan etek giymek zorunda değil
Aynen öyle yanii dar kesim hafif bol da olaabikir
Takma o kadar ya nolacak
Giy ya keyfin nasıl isterse
@Şenol1903 s. alak misin? Ne alaka bu yorum
Rüzgarın çok sevdiğimi ve nedenini anlattım
Rüzgarlı havada giymeyin bir zahmet, ölür müsünüz?
Aniden çıkarsa
@Emrekurtt06 hava durumuna baksın
Adı üstünde hava tahmini
Yeme bence sindirimi zor olur
Olur olur yeriz yeriz
Ben pantolon gitcem. sjsj
Giycem***
Giy ya istediğini giyersin 7/24 rüzgar yok ya
Olurmu öyle şey ya sen giy biz bakmayız
Lütfen giyin. Yeter ki kıl tüy olmasın
Hayatında ilk defa mı etek giyeceksin?
Ne yapmayı düşünüyorsun
Tayt giyebilirsin içine
Etefin altına pijama giy😉
Essin ne guzel serinn 🤣
Giyinin inadına giyinin
Noldu bişeymi kaçırdık
Essin boşver Marlyn Monree gibi olursun :)
Şhort etekler çok güzel 😁
Sen giy Allah ın işine karışma