+1 yılTABİKİDE Etek Giyemezsiniz Canım Beni Yanlış Anlama Ama Etek Giymezsen Daha iyi Çünkü Maalesef Dışarısı sokak Pislik abazan sapıklar ile dolu etraf Şimdi Etek Giyersen Sen Bakan Allah korusun tecavüz etmeyi düşünen Erkekler bile olur Çok riskli bir durum Pantolon giy Onun yerine hem Dinimizde Kadının bacaklarını açması haramdır İslamda Yanlış anlama Giymende sorun Yok da Dediğim Gibi Sapık itler Başına mussalat olurlarsa Sonra basın dertten Kurtulmaz Namus gidince çok mu iyi olur BUNLARI söylemek istemiyorum ama maalesef durum bu gerçeği söylemem gerekiyor Allah Belalarını Versin O a*k abazan sapıklarin Allah'ın Cezaları Onların Yüzünden Ülke pislkten kurtulmuyor Kızlar kadınlar rahat edemez oldular bu ne ya hiç mi Rahat olamayacak kadınlar Namusunu kendini Düşünüyorsan Etek giymezsin Ben senin iyiliğin için söylüyorum yanlış anlama
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılrüzgar aralıksız 24 saat esmiyor esince tutuver sende bide tenine yapışan etek giyebilirsin onlar rüzgarla savrulmuyor ya da bazı etekler var belli kısma kadar tenine yapışıyor alt kısımları salaş onlar rüzgarda açılsada sorun olmaz anca bacağın 3-5 cm daha görünür
00 Yorumla
kuruş para yapıştır uçlarına havalanmaz.
sonra bir sapık a bana baktı a resmimi çektiler deme olacak şeyler sen açıcaksın ki o da parasını oradan kazansın. 155 boyun yoksa bacak boyun da uzunsa midi etek giyme knk.12 Yorumla
Moda & Stil konusunda 314 cevap paylaştı. rüzgarda sorun yaratmayacak bir model tercih edebilirsin ;) ya da dikkat edebilirsin rüzgar estiğinde ;)
hiç birine olmaz dersen giy gitsin umursamıyosun zaten içten içe demektir :)24 Yorumla
Soran+1 yılNasil umursamam yaa
Soran+1 yılOlmaz demem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
134Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz nasıl atletle gezince ayıp oluyorsa siz de az anlayış gösterin empati yapın aşırı ince giyinmeyin herkesin nefsi aynı değil yani ben bakmam yine de ama bakanlar var adamı engelleyemiyorsun ki o yüzden sokaklar sizin eviniz değil o kadar rahat davranmamanızı öneriyorum biz nasıl atletle donla gezmiyorsak siz de az empati yapın da o kadar rahat giyinmeyin her İnsan aynı değil o bakan İnsanların da günahına giriyorsunuz baktırdığınız için bakmaması lazım ama işte bazılarının huyu öyle ne yapacaksın ki
20 Yorumla
+1 yılEtek giysen ne olacak ki hadi rüzgardan açıldı diyelim yıl olmuş 2021 halen iç çamaşırı görmekten tahrik olan var mı ya altı üstü iç çamaşırı yani aynı kızın bikinili halini görmekten ne farkı var bundan tahrik olanda varsa ağır abaza ve ağır sapıktır
30 Yorumla
+1 yılSen etek giyeceksin diye rüzgar esmesin mi? Kimsin pardon yani?
Ki zaten eteğin amacı o rüzgarda vesaire açılsın erkeklerin dikkatini çeksin etek o amaçla yapılmış birşey. Kısa etekler ne için yapılıyor erkekler vücudunuz hakkında bilgi sahibi olsun görsün herşeyi diye.
Giyindiginiz bir çok elbise erkeklerin cinsel fantazisine göre şekillenmiş tasarımlar.
Yırtmaçlar dekolteler hep erkeğin fantazisi.
Mesela dekolte bir erkeği, çıplak kadından daha çok tahrik eder bunun için tasarlanmış yani. Neyse aman rüzgar esecek, sen etek giymeyeceksin pantalon giycen o kadar!!! Serinlememiz lazım bize ne senin bacaklarından22 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka erkekler için mi bir şey giyiyoruz düşünceye bak
- +1 yıl
@damlaburada Canım benim kadının giydiği her şey erkeklerin zevki için üretilmiş şeyler.
Fileli çorap neden var sanıyon erkeğin fantazisi hepsi. Jartiyer şu bu erkekler hayalinde birşey çiziyor kadına giydiriyor sen kadın olarak istediğin şeyleri giyinmiyorsun vitrine ne koyarsalar onu giymek zorunda bırakılıyorsun farkında değilsin. Kadının kendine ait giyimi yoktur, erkek düşler fantaziler kurar tasarlar kadına giydirir.
Tangalar jartiyerler seksi ic çamaşırlari erkeklerin ürünleri
Türk erkeğinden miğdemi bir kat daha bulanmasına yol açan sorular bunlar.
İnip aşağıya 2 yorum okuyorum ve devam edemiyorum.
Hepsi ben bir sapığım, ciğeri 5 para etmez bir züppeyim diye bağırıyor.
Sen etek mi giyeceksin ne halt giyeceksin giyeceksin. Doğa da ne istiyorsa onu yapsın. Kar mı yapar, yağmur mu yapar, rüzgar mı eser!
Salaklığa luzüm yok yani40 Yorumla
+1 yılÇok kısa giymeni tercih etmiyorum çünkü milleti biliyorsun iti köpeği maşallah azalmıyor ben zaten etek sevmiyorum ama eteği tutacak bir aksesuar giyebilirsin ne biliyim çanta vesaire gibi ama giymemek için en kolay çözümü genede istediğini yap senin seçimin
20 YorumlaBaşkalarının sana bakmasından bir yerini görmesinden rahatsız oluyorsan baştan aşağıya örtü mü şal mı ne takıyorlar ya sadece yüzü gözüküyor ondan giy o zaman. Bikini giyip denize girme yatarken camı iyi ört olurya dışardan biri bir yerini görür ne bileyim ne diyeceğimi de şaşırdım garip bir soru
31 YorumlaGiyelim tabikide esersede bikincinde olarak giyiyoruz kimene
53 Yorumla- +1 yıl
@Şenol1903 Uç uç kelebek 🤣
+1 yılAltına bisiklet şortu giy, zaten yaz kış ne zaman etek giyersen bisiklet şortu giymen doğru olan. Olası bir durumda bazı yerlerini kapalı tutmak için.
111 YorumlaGiy giy baksın abazanlar seversiniz siz bakmalarını
1155 Yorumla- +1 yıl
Bu nasıl bir sığ düşünce ya
- +1 yıl
ne alaka etek oturmak için mi yapılıyor her şeyin bi giyim zamanı var
- +1 yıl
denizde görünen görünüyo zaten daha neyi saklıyon
- +1 yıl
valla ben pek rahatsız olmam umrumda olmaz
- +1 yıl
anlama kıtlığın var sanırım ama ben böyle şeylerden çekinmem
- +1 yıl
burdan foto atmasını bilmiyorum
- +1 yıl
istesemde göstermem sana xd geri kafalısın belliki
- +1 yıl
psicopata__amor hesaba yaz
- +1 yıl
instagram
- +1 yıl
bu nasıl bir zihniyettir ya? yazık cidden.
- +1 yıl
birinin aklından şüphe etmek gerekiyorsa o kişi sizsiniz.
- +1 yıl
🤣
- +1 yıl
gerçekten de çok yazık, çevrenizdeki kadınlara üzülüyorum.
- +1 yıl
sndndjddbsbdhdbshdbdjs
- +1 yıl
sen bakmasanda olur bakan çok xd havalanma yani 🤣
- +1 yıl
benim için orası kolay 😂
- +1 yıl
her anlamda etkilerim insanı 🙃
- +1 yıl
😁👏👏👏
+1 yılValla ben geçen gün dolmuşta oturuyordum kalkmamla eteğinin havaya kalkması bir oldu. Arkamdaki 2 çocuk gördü ama sorun etmedim umursamadim pek
813 Yorumla- +1 yıl
kızım diye kendisini millete sergileyen her kızı savunmam mı lazım illa mk çok mu masumlar sence?
- +1 yıl
@kauss beyni olmadığı için anlamaması normal zorlamayın 😂
- +1 yıl
Al işte namus kavramı yok ki bu hobitte.
- +1 yıl
Ananda yok
+1 yılŞahsen gideceğim yere arabayla gitmeyeceksem dışarıda etek giymem.
Dar etek giyersen rüzgarda havalanmaz. Tabi bide mini olayını abartmazsan diz üstü olursa hiçbir sorun çıkmaz. Yeterki sen isteme o etek havalanmaz:)32 Yorumla
+1 yılBen salı günü elbise giydim rüzgar da vardı azcık sorun oluyor ama sahip çıkabiliyorsan problem yok
32 Yorumla- +1 yıl
Rüzgarlı havada çok güzel olur aslında rüzgarın nefesiyle etek şahlanır ve kızın eteğini zaptetmesi o anki tatlılığı tarif edilemez hele birde saçları uçuşunca 🌬️🌬️🌬️
Ben rüzgardan çok hoşlanıyorum benim Beyaz gömleğimi vücudumda paraşüt gibi şişirip dalgalandırması çok hoşuma gidiyo çok zevk alıyorum gömleğim adeta kaynıyor sanki bedenimde par par par par par diye
Amacın etek giymek mi? Yoksa rüzgarı arkasına alan erkekleri coşturmak mı? Rüzgarlı havalarda pantolon giy sende. Rüzgarsız havalarda etek giyersin.
41 Yorumla- +1 yıl
Cosarlar akşam bile
- Moda & Stil konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılOnu diyorsun benim beş yaşında kızıma şort giyiyor diye laf eden bir toplumun içinde yaşıyoruz ötesine diyecek söz bulamıyorum bir gram ilerleyemedi bu insanların beyinleri
30 Yorumla
+1 yılHiç umursamıyorum rüzgar eser, etek açılırsa açılsın
61 YorumlaAltına korse giydiğiniz sürece sorun yok diye düşünüyorum, siz de istemezsiniz herhalde ruzgarla her şeyin görünmesini ki biz de istemeyiz uyuyan yılanın sokak ortasında birden uyanmasını patlican gibi pantolondan belirmesini. Niye bakıyorsun derseniz göz bu ne oluyor ne bitiyor nasil oluyor diye ilk bakışta herkez bakar bakıyor da erkek olsa da bakılıyor
12 YorumlaO zaman tedirgin olma veya etek giyme
Rüzgar esiyor ise yapacak bir şey yok
Rüzgarda ya tedirgin olmayacan ya da giymeyecen
Rüzgarı biz yaratmıyoruz10 YorumlaŞort eteklerden tercih edebilirsiniz rahatsızlık duyuyorsanız, sorun olmaz.
40 Yorumla
+1 yıl-38 derecede etek giyen topluma hergün saçı için kullandığı fön makinasının havası kadar rüzgar birşey yapmaz :))
30 Yorumla
+1 yılminik mıknatıslardan al birkaç tane arkalı önlü olarak eteğinin ucuna tak
bu sayede rüzgar esince eteğin uçuşmaz20 Yorumla
+1 yılvalla geçen gün avmnin çıkışındaki toplanma yerinde onca kalabalıkta kadının eteği havalandi külotunu gördük bir süre insan içine birşey giyer yani kısa tayt falan o yüzden ya tedbir ya da giyme
23 Yorumla- +1 yıl
@Şenol1903 yanında kocası vardı
+1 yılGiy kanka rüzgarlı havalarda daha güzel oluyor serinleme açısından hele de altına hiç bişey giymezsen
21 Yorumla
+1 yılRüzgar esiyor diye tedirgin olup etek giymiyor, ama Allah’tan korkmayıp etek giyiyor...
131 Yorumla- +1 yıl
Şimdi Allah ne alaka yobaz
+1 yılGiyebilirsin bu kadar kulak azmayın topluma siz bunu taktıkça onlara fırsat doğuyor yobaz sürüsüne Kız olsaydım istediğimi giyerdim kim tahrik oluraa kim bakıyor baksın bana ne der geçerdim yaklaşanı tokatlardım Kızlarımız çok pırısık korkak ya özgürlüğünüzden vazgeçmeyiz inadına mini etek dar elbiseler etek ne giyerseniz giyin Müslümanları tek tek susturacağız siz çoğaltıkça
00 Yorumla
+1 yılKanka zaten bacağın açık edep kalmamış gözünü seviyim birde bunumu sorun ediyorsun.
1723 Yorumla- +1 yıl
Çok var dinde günahtır sen ne zaman dini yalanlayan oldun
- +1 yıl
Kısa giyersen haliyle ki kapalıysan bilemem
- +1 yıl
Helal olsun.
- +1 yıl
Geldi erkeklerin bir numarasi. Insanların edeplerine laf etmek size düşmez hanımefendi. Ona bakarsan başı kapalı orda burda sürten hanımcıklar da var. Ben ister şort giyerim, ister mini giyerim, ister kapalı giyerim. Milletin derdi bunları germiş. Erkek yalakası.
- +1 yıl
@basimagriyorsus
İnsan her istediğini yapamaz, yapmamali.
Erkekler taytla ciksa o zaman ahlaksiz edepsiz damgasini vurursunuz. - +1 yıl
Yoo banane kim ne giydiyse giyer. Ben kafamı çevirip bakmam bile. Insanlar ne giyeceğini size mı sorucak? Siz kimsiniz, nesiniz siz acaba? Çıkın şu saçma salak kafadan.
- +1 yıl
@basimagriyorsus Terbiyeli olun.
- +1 yıl
Burada terbiyeli olması gereken kişiler sizlersiniz. Insanların edeplerine laf ederken hiç terbiye kasmıyorsunuz değil mi?
- +1 yıl
@basimagriyorsus Ne demiş üstadımız:
Medeniyet açıp sacmaksa bedeni,
Desenize hayvanlar bizden daha medeni! - +1 yıl
Hahahah gerçekten çok tuhafsınız. Ben ne diyorum biliyor musun? Her insan istediği şeyi giyer. Ister siyah çarşaf giyer, ister şort giyer. Siz kadinlarin ne giyeceğine laf etmeyi geçin de etrafınıza bakın. Tecavüzcüler, katiller ortada fink atıyor. Tek sorunumuz kadınların açık giyinmesi, aynen.
- +1 yıl
@Birdamlasuyamuhtaciz 👍 👏👏
- +1 yıl
- +1 yıl
@basimagriyorsus evet edeplerine lafda ederim düzgün giyin o zaman canım sonra bi bakıyoruz tecavüzler tacizler farkındaysan bu devirde öyle şeyler giyinmemeli hala utanmadan erkekleri baştanmı çıkarmak istiyorsun bi bakmışız haberde tecavüz edilip ölmüşün sanane kapalı sürtüklerden demekki sende arkasından konuşup laf ediyorsun evet bizi gerdi bende diyom acaba nerde bulsamda kızsam
- +1 yıl
@basimagriyorsus evet edeplerine lafda ederim düzgün giyin o zaman canım sonra bi bakıyoruz tecavüzler tacizler farkındaysan bu devirde öyle şeyler giyinmemeli hala utanmadan erkekleri baştanmı çıkarmak istiyorsun bi bakmışız haberde tecavüz edilip ölmüşün sanane kapalı sürtüklerden demekki sende arkasından konuşup laf ediyorsun evet bizi gerdi bende diyom acaba nerde…
- +1 yıl
- +1 yıl
@Talya8594 niye kendinden bahsediyorsun ee zaten ben seni biliyorum gerek yok
- +1 yıl
@basimagriyorsus @basimagriyorsus evet edeplerine lafda ederim düzgün giyin o zaman canım sonra bi bakıyoruz tecavüzler tacizler farkındaysan bu devirde öyle şeyler giyinmemeli hala utanmadan erkekleri baştanmı çıkarmak istiyorsun bi bakmışız haberde tecavüz edilip ölmüşün sanane kapalı sürtüklerden demekki sende arkasından konuşup laf ediyorsun evet bizi gerdi bende diyom acaba nerde…
- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl rüzgarlı havada giyilir 😀 bazı etekler sert, kalın kumaş olur, hatta deri etek varsa kolay kolay uçmaz. Ya zaten kısa değilse çok da kafaya takma.
00 Yorumla
+1 yılaklıma mini etek giyipte bütün elleri kalçasında gezen "ayyyy açiliyoooooo" diyen kızlar geldi , ne olmasını bekliyorlardıki iki kere iki dörttür bukadar basit 🤣
00 Yorumla
+1 yılSırt çantamı en aşağıya kadar indiriyorum eteği tutuyor
34 Yorumla- +1 yıl
Olmuyor
Bu ülkenin abaza yobazlarına sorulabilecek en son soruyu sormuşsun.
30 Yorumla
+1 yılÇok sıkıntılı iş sürekli eteğin köşesinden elinle tutmak zorunda kalıyorsun o yüzden dar etek giy açılma gibi durumu olmuyor
11 Yorumla
+1 yılRüzgar esiyor diye etek giyilir ama abartılmaz burası Türkiye da Avrupa değil insanlar kafasını eğip geçsin hepsi aç kurt gibi bekliyor erkeklerin
14 Yorumla- +1 yıl
Bakma Ozm sende
- +1 yıl
Kusura bakmayın ozaman ben erkek olarak kendi iffetime sahip çıkarken diğer erkeklere ne oluyor ki nefislerine sahip çıkamıyor arkadaş olalım mı
Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. 
amacın ne olduğuna bağlı tabi...
10 YorumlaSeni tedirgin ediyorsa giyme bu kadar basit😅 tedirginlik yoksa da giy onun dışında rüzgârla anlaşıp esme diyecek değiliz.
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Pileli etek olmazsa sorun olacağını düşünmüyorum. Altına da dizlik giyersen hiçbir şey olmaz. Frikik hiç olmaz. :)
00 Yorumla
+1 yılDaha dün evvelsün gün bankaya giderken bir hanımefendi eteğinin azizligine uğradı. Vallahi zor işiniz o konuda.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSırf etek giyen bayanların rüzgarlı havaya denk gelmesi için meteorolojiyi takip edenler var
02 Yorumla
Soran+1 yılKimmiş onlar?
- +1 yıl
Bazı at hırsızları
Altınıza sporcu taytı giyin. Yani şahsen ben giyiyorum ve kafam rahat.
11 Yorumla
+1 yılNiye etek giymek zorundasın ki onun yerine şort giy
10 Yorumla
+1 yılEteğin içine 4 yere 50 gram armut kurşun monte ettir :)
10 Yorumla
+1 yılYeme tabiki rüzgarda etek yersen biraz gaz yapabilir
10 YorumlaRüzgar eteğini kaldırsa ve insanlar senin özel yerlerini görse bundan rahatsızlık duyar mısın?
00 Yorumla
+1 yılsen giy eteğini kaldıramayan rüzgar utansın yiğidim :D
00 Yorumla
+1 yılha çıplak gezmişsin ha (uçunca açılacak kadar kısa) etek giymişsin bişey değiştirmez.
00 Yorumlaaltına kilot giydikten sonra rüzgardan sıkıntı yaşamazsın
00 Yorumla
+1 yılAynen baby etek gitmemek öyle bir durumda uygun olur kot vesaire giyebilirsin
00 Yorumlaetinden korkanın kemiğini felsefesini al yanına devam et 😊
00 Yorumla
+1 yılEtek fantazim var, bugün rüzgarlı hazirandan itibaren giy.
00 Yorumla
+1 yılTutarsın sende napak rüzgara kızalım mi niye esiyon diye
00 Yorumlaeteğin içine metal ağırlıklar yapıştır bozuk para olur...
00 YorumlaÇok hoşuma gidiyor seyredince insanın kalçalarını baldırlarını okşwyıp mıncıklayası geliyor
00 Yorumla
+1 yılGiyilir ya ne olcak boş ver
122 Yorumla- +1 yıl
Ben göreyim seni ilk
- +1 yıl
Rüzgarlı havada çok güzel olur aslında rüzgarın nefesiyle etek şahlanır ve kızın eteğini zaptetmesi o anki tatlılığı tarif edilemez hele birde saçları uçuşunca 🌬️🌬️🌬️
Ben rüzgardan çok hoşlanıyorum benim Beyaz gömleğimi vücudumda paraşüt gibi şişirip dalgalandırması çok hoşuma gidiyo çok zevk alıyorum gömleğim adeta kaynıyor sanki bedenimde par par par par par diye
Milletin gözü uçuşan eteklere alışmadı açılışı sen yapacaksan seyircin çok olacaktır
00 YorumlaEserse eser sen bu olacak bu olur bu bakar bu ayip dersen kendin olamazsin
00 Yorumlakimsenin senin gotunle qlip veremedigi yok. Giy bence
00 Yorumlaeteği istediğin hava şartında yiyebilirsin, afiyet olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKızım sen hasta mısın ya, bu nasıl soru? Etek giyen kişi eteğin açılma olasılığını bilerek etek giyer zaten...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgiymeyin arkadaşım rüzgar varsa etek giymeyin ölurmusinuz yaa..
22 YorumlaHavalanabiliyor ama giydiğinde mutlu oluyorsan bırak havalansın
50 YorumlaBeni yemeniz lazım Çünkü etek size harika yakışıyor ya Bir de Rüzgar esince Böyle alttan alttan of
04 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEtek altına boxerler oluyor şortlar taytlar oluyor kısa , buda altının gözükmesini engelliyor giysi yapıştırma bandı oluyor onlardan deneyebilirsin
00 Yorumla- Devamını Gör (151)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat