Göğüslerim baya küçük 75 giyiyorum. basende olunca hayli dengesiz gözüküyor. push up sütyen benim ilacım olabilir mi? Daha büyük gözükür ve göğüs çatalı birleşik durur mu?
Bir de bu sütyen hangi markalarda ne kadara bulunur?
Bir de bu sütyen hangi markalarda ne kadara bulunur?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Göğüs çatalını birleştiriyor ama kıyafetin altından daha büyük göstermez
Canım v yaka giymeyi seviyorum zaten birleşik dursun istiyorum normal destekliler birleştirmiyor ama bu işe yarar mı acaba?
Benim ölçüm 70c, 75b push up (kendi bedenimde yok o yüzden onu kullanıyorum) giyince aşırıııı birleştiriyor yani p*rno yıldızları bile böyle değil ama göğüsüm küçük değil yani göğsüne bağlı biraz da malzeme yoksa sütyen ne yapsın. 75 göğüs değil sırt ölçün belli olmaz ne olacağı b cupsan normal birleştirir a isen yetmeyebilir c isen bendeki gibi olağanüstü bir performans gösterebilir
Canım b yim ben 75-80 b giyiyorum ama dolmuyor sütyen. Tam senin dediğin o görüntüden olsun istiyorum işte böyle yapışık dursun istiyprum ama beceremedim. Soruyu beğenirsen ordan yazayım birkaç sorum daha var çözümüm sende var gibi duruyor tam dediğin görüntüyü istiyorum ya.
Kanka penti wowbra al direkt ben desteğini çıkartıp kullanıyorum acıtıyor ama sütyeni doldurmuyorsan senin işini görür o dediğim görüntü hem daha rahat olur destek de eklenince
Anladım ama senin normalde de ayrık değil sanırım ben sana ayrıklıgı açıklayamıyorum ya foto atılsa atıcam djdjd soruyu beğenirsen ondan dedim yazayım diye baya ayrıklar sinirlerim bozuldu birleşmiyor yani yardım edersen sevinirim.
Ayrı benim de ama zaten küçük değil yani elimle tutup yan yana koyarsam birleşir o yüzden v yakalı sütyenlerde zaten birleşiyor ama o dediğim modeli al zaten kumaşı falan da kaliteli aradığın şey o bence
Zaten ayrık olması normal anatomi atlaslarında bile ayrık
Bu
Tam istediğim görüntü bu işte.
Ben normal desteklilerde bile ama hiç ortada çizgi şekilde olmuyor yuvarlak gözüküypr yani
70 beden olmana rağmen aşırı birleşik görünüyor dedin ya o yüzden belki dedim yardımın dokunur çünkü ben de aynıyım ve gram dolgun durmuyor destekliyle bile. Başka ekstra birşey yapıyor musun. Ne bileyim çorap koyanlar falan oluyor
Hayırr 70 beden sırt bedenim zaten onun birleşik veya ayrık olmasıyla ya da göğüs büyüklüğüyle bir alakası yok kemiklerim ince olduğu için sadece dediğim gibi bu görseldeki gibi gösteriyor aynı zaten sütyenin içinde göğüs koyacak bir boşluk yok neredeyse tüm göğsünü ortaya itiyor o yüzden kıl payı göğüs ucunu kaptıyor😂😂
Destekli sütyen ile push up çok farklı şeyler bu hem push up hem destekli nirvana yani 😂😂
Ben bundan alayım ozaman. Pentiden destekli aldım kaç sefer hiç bu şekil bir görünüm olmadı. V yaka giymeyi seviyorum ama ayrık oldugundan giyemiyorum bile. Bir de çevremde herkesin senin anlattıgın gibi yapışık duruyor. Öyle olunca ister istemez takıntı yaptım. Fazla kilom yok zayıfım belki de ondandır.
Benim zannetmiyırum ya birleşceğini umutsuz vaka görüyorum kendimi ama deneyeceğim. Sen zaten normal desteksizde bile büyük görünüyor diyorsun ben desteksiz giysem dümdüz tahta gibi desteklide bile öyle hatta
Kuzum göğüslerin küçük falan değil ki neden böyle birşey ihtiyacı duyuyorsun
75 küçük ya ayrıklar bir de
Küçük falan değil ki gerçekten bak doğal hali en güzeli
Ya ayrık olması kötü. Çevremde herkesin birleşik duruyor dekolteli giydiklerinde bi benim ayık hem de baya
Merak ettim aslındaa
canım soruyu beğen ekleyeyim ordan yazarım.
Beğendim kuzum
Takip attım yazabilirsin ben gönderemiyorum 1 seviyeyim diye
Yazdım
bence doğal halin en güzeli
Ya çok ayrıklar inan aşırı boşluk var
Olsun bebeğim nolacak
Kötü duruyor 😂 dekolte bile yok
Giyme dekolte 😂
Ya benim çevremde hep milletin dekoltesi var bi bende olmuyor aşırı olmasa da açık giymeyi seviyorum ama olmayınca zaten mecburen giymiyorum sende de aynı mı durum.
Hayır benimkilerin büyüklüğü yerinde 😂
İşte ben de öyle dursun istiyorum ama nerdeeee😂😂
Yaş kaç
Gördüm yazıyorum
Benim 70 şükret
Aynıyız yani bir fark yok çok ayrıklar benim
Extra push up sütyen al 2 beden büyütüyor toparlarda ayrıca
Push up hiç kullanmadım. Sende işe yaradı mı kullandıgında bedenlerimiz aynı gibi benim fazla ayrık ama senin okadar değildir birleşiyorsa
Bende yeni sipariş verdim yarın gelicek ama yorumları okuduğumda herkes çok memnun yarın geldiğinde nasıl olduğunu buraya yazarım ama unutabilirim o yüzden hatırlatırsan hiç fena olmaz
Tamamdır nerden aldın pentiden mi? Bir de istersen beğen soruyu direk dm yazayım burdan bildirim gelmiyor
Beğendin mi canım bildirim gelmedi aldın mı bir de?
Yok daha gelmedi birkaç saate gelir heralde
Bu arada evet pentiden aldım
Tamamdır gelince haber et merak ediyorum
Tamam
Gelmedi daha yarın gelir heralde artık
Tamam canım haber edersin ben de alacağım ona göre
Tamam yazarım ben
Sonunda bugün geldi slxkjs denedim bence gayet güzel beğendim gerçekten büyük gösteriyor ve çok güzel topladı göğüslerin arasını da birleştiriyor