Pek fotojenik degilim, dağınıklığıma bakmayıın 🤦🏼♀️ İki şık arasında kaldım. Cumartesi günü arkadaşlarla beraber olcaz. Ve sizce hangisi olmalı? Veya daha spor mu olmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirimm. 🥰😊
Taba renkliyi giyinirsem, üşürüm diye falan siyah mini hırkamıda yanıma almayı düşünüyorum.
Bütün fotoğraflarda kalça detayı on planda giyim açısından, tabi hoş görünmek beğenilmek çoğu kadının hoşuna gider:) uyum açısından ise birinci fotoğraf tam bir uyumu sağlamış diğerlerine bakmaya gerek yok:)
Giyimlerin hepsi güzelde, sen cirkinsin, ne giysen farketmez. Birde pandemi var, corona var, her yerde toplasnmayin diye uyarilar, yasaklar var, sen eglence , yeme icme parti derdindesin. Iste sizin gibi sorumsuzlar yüzünden korona ile mücadele zor.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Cirkin olabilirim. Hepimiz testleri yaptirdik. Bilip bilmeden boyle dmek kolay.
Fizigin guzel. Bircok kizin sahip olmayi isteyecegi bir fizigin var ama pek hos giyinemiyorsun sanki. Bence tarzini degistir. Yanlis anlama pahali gosterisli kiyafetler al demiyorum. Daha dogal daha uyumlu giyinmeye calis. Ayrica bu uzerindekiler pantolonsa bence bu tarz pantolon giymeyi acilen birakmalisin. Itici gosteriyor seni.
Knk kusura bakma ama ben beğenmedim bu sıcakta daracık pantolon giyme etek giyebilirsin uzun ya da elbise. mom jean de olur. İlla böyle olcam diyorsan da salaş tsort giy dar pantolon la kombinlenir