Moda & Stil Kap seçeneklerinden en güzel model hangisi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hem şık hem gündelik kullanmak için hangisini tercih etmeliyim. Kap seçeneklerinden en güzel model hangisi? Cevapla En Güzel Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
panszehir Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Mor renkli olan hem tarz olarak, hemde renk olarak gayet zarif bir elbise. Bence onu kullanın yakışacaktır size 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim👍 Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 51% +1 yıl Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. 3 numero mavi iyi ama tüm bunlar fazla cicili bicili bence ve tesettüre uygun kıyafetler diil erkekleri kendine daha çok baktırıyor bu tür kıyafet tarzıyla tesettüre giren kadınlar 0 0 Yorumla
SatanistMatanist Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 2. olsun, diğerleri itici geliyor bana. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Oda çok düz değil mi ya Yorumla SatanistMatanist +1 yıl Diğerleri de palyaço gibi ama işte. Sade daha hoş bence. Yorumla Soran +1 yıl Sen sadelikden yanasın aslında benim tarzda o ama çok düz giyiniyorum diyolar öylede Yorumla SatanistMatanist +1 yıl Sen istediğin gibi giyin, boşver milleti. Yorumla
Gardummm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Mor renkli mükemmel 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Model olarak ta mi Yorumla Gardummm +1 yıl Evet hem modeli hem rengi hoşuma gitti epey Yorumla Soran +1 yıl Anladım mavi olan peki ona göre daha mı kötü yani Yorumla Gardummm +1 yıl Mavi olanda güzel ama ikisini yan yana koyarsak mor daha baskın geliyor bana 😊 Yorumla Soran +1 yıl Okkey 👍 Yorumla Gardummm +1 yıl Karar verdiğinizde hangisini seçeceksiniz merak ediyorum 😄 Yorumla Soran +1 yıl Sanirim 1. Yi Yorumla Soran +1 yıl ya da mor Yorumla Gardummm +1 yıl Birinci görseldekini gündelik de rahat kullanamayabilirsin ama mor olanı dileğin gibi :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Mor renkli olan hem tarz olarak, hemde renk olarak gayet zarif bir elbise. Bence onu kullanın yakışacaktır size
Teşekkür ederim👍
3 numero mavi iyi ama tüm bunlar fazla cicili bicili bence ve tesettüre uygun kıyafetler diil erkekleri kendine daha çok baktırıyor bu tür kıyafet tarzıyla tesettüre giren kadınlar
2. olsun, diğerleri itici geliyor bana.
Oda çok düz değil mi ya
Diğerleri de palyaço gibi ama işte. Sade daha hoş bence.
Sen sadelikden yanasın aslında benim tarzda o ama çok düz giyiniyorum diyolar öylede
Sen istediğin gibi giyin, boşver milleti.
Ikii
İkincisi hoş
Mor renkli mükemmel
Model olarak ta mi
Evet hem modeli hem rengi hoşuma gitti epey
Anladım mavi olan peki ona göre daha mı kötü yani
Mavi olanda güzel ama ikisini yan yana koyarsak mor daha baskın geliyor bana 😊
Okkey 👍
Karar verdiğinizde hangisini seçeceksiniz merak ediyorum 😄
Sanirim 1. Yi
ya da mor
Birinci görseldekini gündelik de rahat kullanamayabilirsin ama mor olanı dileğin gibi :)