Ensemi kazitma niyetim var aranizda yaptiran varsa dezavantaji falan oluyormu sonradan söyleyebilir mi
1inci
2nci
3üncü
4 kareden biri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
uzatırken çok zor oluyor çirkin görünüyor ben patentli keratin kullandım hızlı bir şekilde uzatmak için sorun yaşamadım o yüzden kazıtırsan uzatacağında aklında bulunsun kullan hızlı uzasın.
patentli keratin hızlı uzamasına yardımcı oluyor mu aynı dert bende de var da bıktım artık
@sabenhazal evet yardımcı oluyor baya hızlanıyor uzaması sen de yaşamışşın anlarsın bu ürünü bulup uzatana kadar dışarı çıkmak istemiyordum çıkarsam da saçlarımı kapatmanın saklamanın yolunu arıyordum.
Anlıyorum tabi :'( Vallahi bıktım şapka takmaktan ama herkes de tarzım böyle sanıyor artık şapka koleksiyonu yaptım resmen yahu :D Ve sırf bu yüzden mezuniyete gitmeyeceğim iki hafta sonra..
@sabenhazal bence hemen başla kullanmaya yoksa uzamasını beklersen hayat zehir oluyor saklanması zor bir şey çünkü en çok dikkat edilen yer sitelerinin linkini de koyuyorum buraya ara görüş istersen çok yardımcı oluyorlar ne kadar sürede ne kadar uzar buna da aşağı yukarı bir bilgi verirler sana
Peki ne kadar sürede ne kadar uzar biraz bilgi verebilir misiniz? :)
@sabenhazal benim saçım normalde çok yavaş uzar ama bununla daha çabuk farkettim uzadığını aradığımda uzmanları saçım hakkında sorular sorup bişey söylemişti ama inan hatırlamıyorum ararsan daha rahat bilgi alırsın whatsapp üzerinden yazdığında da cevap veriyorlar.
Daha önce kız kardeşim yaptırmıştı gayet güzeldi ama onun saçları düz simsiyahtı bence renkli saçta daha güzel duruyor
1. Topuz ve altına çukur simgesi. Kaaatliiiaaaaaammm 😃
üçüncü çok hoş eminim sanada baya yakışır arkadaşım.
Cevap
24Cevap
hatunlara yakışmıyo böyle şeyler diyoruz ama anlamıyolar napcan kafana göre yap g. t kertenkelesi gibi dolaş ortalıkda
Ben kazittim dezavantaji şu, eğer uzatmak istersen sıkıntı oluyor biraz özellikle yazın o uzayan minik saçlar yapışıp yakıyorlar
Bayanlara yakışmayan tarz bunlar. Ama illa olsun diyorsan 3.
Hacı ölümcül oyuncaklar kemikler şehrindede bir sembol var onu yaptır güzel durabilir
Kötü ya uzatmak isteyince oralar uzun arka kısa ne bileyim ben asla yapmam
hiçbiride güzel değil ama illa seçilecekse 3 diğerlerine nazaran daha iyi...
Su an boyle güzel gözüken bilir ama sonradan baya sıkıntı cekiyorsun , bence iyi düşün.
Arkadaşım var o da kazıttı gerçekten özellikle uzamaya başlayınca çok kötü oluyor topuz yapınca falan çok göze batıyor bence yaptırma
Hiç biri erkeksi değil, erkeksi olanlar daha hoş duruyor.
Hiçbiri hepside iğrenç umarım trend diye fırlamaz.
bayana yakışmayan tarzlar bunlar kazıtmayın bence
3 diğerlerine oranla daha iyi
hic biri berbat tarzlar..
Hepsi de olabilir.
*Gecen bol olsun.*
Uzama konusunda bir sıkıntı yaşarsın. İyi düşün 😌
Kulak üstü kazıt. Ense hoş durmuyor.
suuu mavili cokk hos olmusss
ya da yanindaki aman kestir hava alsin
Ben bir dezavantaj göremedim
bende 1. nin benzeri var ama uzadıkça boka sarıyor
Erkek değilsin sen kendine gel kazitma