Uygunsuz biraz
Uygun giyilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Semtlere bağlı. Mesela bunu Taksim de giyebilir, oralarda gezebilirsin. Ama çoğu kişinin gözü de sen de olur, Öküz'ün trene baktığı gibi bakarlar yani.
Normal etek vardı sevgilim adeta kadıköy de yiyecek gibi baktılar normal diz eteği.. bunu giyersen ne olur kim bilir
aynen bi de millet yazmış ki kadıköy nişantaşında giysen bi şey olmaz. katılmıyorum.
He tabii ulan yiyorlar resmen hele o dahil otobüs durağı olan taraf
aynen bu hiç giyilmez
Linç ederler ya
Cevap
12Cevap
Toplu taşıma kullanmazsan ve ortamına göre giyebilirsin, maalesef bunlara dikkat etmek zorunda kalmak çok üzücü
kadın olmak zor
kıyafete lafım yok ama böyle bişeyi ist sokaklarında giymezsin daha ne bilim abartılı bi mekanda giyersin. yoksa aşırı dikkat çeker.
bence de
Çok hoş aslında...
Fakat, dıs ortamda hele ki İstanbul zor. Bana kalırsa üstüne hafif bir beyaz ceket ile kombinleyiniz, çok istiyorsanız...
Hangi semtte giyecegine bagli. Nisantasinda giyersen kimse farketmez bile ama esenyurtta giyersen arkandan tren yaparlar😀
nişantaşı için bile fazla açık değil mi ya
ben de gidiyorum ama görmüyorum hiç 😀
yoo ne alaka
Some coğrafya problems
ne alaka almanya'da yaşıyorum arada geliyorum türkiye'ye burada da taciz eden çok açık giyineni
keserler :(
Bu zamanda İstanbul'da çelik son giyip gezmekte fayda var 😏
taciz olur net giyme knk değmez
Burası türkiye adami ayakta si.. djjddkdmdmdmdmdm
çok açık değil mi
Tacizi geçtim hayatta kalırsan ne mutlu sana
Giyilir ama belli semtlerde tabi
Giydiğim semte göre değişir
Kadiköyede giyersin ama suştanbeylide olmaz
bence orda da giyilmez suriyeli doldu her yer
yok ya illa öküz gibi bakan laf atan olur
yanımda adam yok
beşiktaş
giyemiyorum knk laf atan çok oluyo aşırı rahatsız oluyorum. yobaz, suriyeli ve arap doldu her yer.
Bütün şehir peşine düşer 😂
Bence giyilebilir
Uygun giyilir
Semtine bağlı
Tamamen sana bagli
Sanki
Normal bir kıyafet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?