Ya su burnu buyuk kizlar cok cirkin bence yani ben oyle dusnuyorum ya siz?
Cevabın nedir?
Bu soruları sorup insanların kusurlarıyla dalga geçince tatmin mi oluyorsunuz anlamıyorum cidden!! O burnu boyu vs kendisi seçmedi o şekilde yaratıldı! Senin burnun küçük diye sen kendinde burnu büyük olanlara çirkin deme hakkı.. birisi uzun diye kısa olana hakaret etme hakkı bulamaz! Herkes kendine baksın.. ve belki kişi çok isterse ve imkanı varsa o burun estetikle halledilebilir ama sen ve senin gibilerin bu ucuz düşünce ve kişilikleri değişmiyor malesef...
-İstediğin yorumu yapıp eksileyebilirsin muhattap olmayı düşünmüyorum.111 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAllah öyle yakıştırmış öyle yaratmış bunu yargılamak kimseye düşmez ayrıca her tarafımız topraktan yaratilirmis ama burnumuzu allah yaratirmis buruna mahna vermek çok gunahmis
52 Yorumla- +1 yıl
Tsk ederm :))
+1 yılİNSANLARIN YARATILIŞLARIYLA DALGA GEÇMEYİ SANA ÖĞRETMEDİLERMİ SEN KİMSİNDE ALLAHIN VERDİĞİ BİR TİPLE DALGA GEÇİYORSUN. İNŞALLAH EVLENDİĞİNDE ÇOCUĞUN TİPSİZ OLUR OZAMAN ALLAHA EL AÇIP DUA EDERSİN
62 Yorumla- +1 yıl
YAZ OLDU ERİMEDİNİZ *
Kişinin fiziksel özellikleri kendi tercihi değildir. Böylece eleştirilmesini doğru bulmuyorum.
Ayrıca görmek isteyende her insan için çok güzellikler vardır.72 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
34Cevap
Bütün yorumlara şöyle bir göz attım da geneliyle dalga geçerek yazışmışsınız.
Eminimki eğlenmişsinizdir. Ama eğlendiğiniz şey insanların kendi iradeleriyle
var ettiği bir şey değildir. Allah'ın dilemesiyle olan bir şeydir.
Dolayısıyla eğlendiğiniz şeyi gözden geçirmenizi tavsiye ederim.60 Yorumla
+1 yılBenimde burnum büyük. Bazen kendimden nefret ediyorum. Ama bana yakışıyor. Öyle düşünüyorum. Ufak burunlu olmayı çok istedim. Estetik yapacağım, sabredip. Ama senin gibi düşünenler olmamalı. Mesela beni kişiliğimle ya da güzelliğimle değil, burnumla yargılarlar. Oysa burnum küçük olsa, güzelim. Ama insanlar hep yargı yargı yargı. İnan herkesin bir kusru vardır.
31 YorumlaSaçma bir düşünce. Herkesin farklı bir burnu var yüzüne göre, insanın güzelliğini burun belirlemez bir bütün olarak bakmak lazım yüze, bakışlara, gülümsemeye ;) insanın içi güzelse bu zaten yüzüne yansır, burnu nasıl olursa olsun.
Cevabım: hayır, büyük burnu olan kızlar çirkin değil.
Not: benim burnum büyük değil.40 YorumlaBenim bir arkadaşım var burnu kemerli ama yüz yapısı gözleri falan çok güzel o yüzden burnu hiç sorun olmuyor ne kadar kötü dursa da diğer özellikleri kurtarıyor
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimki de büyük sanane kızım beğenmiyosan bakmazsın ben memnunum :D sorgulamak sana düşmez. çok salak olduğunu belirtmek isterim ama düşünce şekline bakılınca. ben hiç de sorun yaşamadım yani sevgililerimden de ters bişey duymadım hiç. estetik de yaptırmicam ı love burun <3
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkurban ol
Cevap sahibi+1 yılsanane kızım sanane :D evlenmişsin ama adam olamamışsın :D
Cevap sahibi+1 yılo da olamamıştır kesin :D karısıkılıklı
+1 yılhayırdır hangi burnu büyük kız sevgilini elinden aldı da bu kadar kinle doldun
54 Yorumla- +1 yıl
peki seni bu derece haset etmeye sevk eden sebep nedir bilmek istiyorum açıkçası
- +1 yıl
benimle bu kadar laubali konuşma iznini sana verdiğimi hatırlamıyorum.
yoo kızların hepsıde guzel bu erkekler ıcın de gecerlı o zmn burnu buyuk erkek yakısıklı deıl sıvılcelı yakısıklı deıl abazalar cekıcı deıll bole sorularra grk yokkk
28 Yorumla
+1 yılİnsanları dış görünüşüyle yargılamayalım lütfen. s Burnu büyük olsun ne olacak sanki.
52 Yorumla- +1 yıl
bence yargılama türü gibi
+1 yılDüşünce sistemin ne ile çalışıyor çok merak ediyorum insanları yargılamak sana mı kalmış?
42 Yorumla- +1 yıl
Bana kalsaydı önce senin egonu yargılardım.
İnsanların kendi elinde olmayan şeylerle dalga geçilmesini doğru bulmadığım gibi eleştirilmesini de doğru bulmuyorum.
22 Yorumla- Moda & Stil konusunda 443 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük burun erkekte karakteristik dururken kadında çok itici oluyor. Ben de beğenmiyorum. Kadınsı değil bir kere.
13 Yorumla- +1 yıl
Fransızlar :D koca burunlu ama karizmatik adamlar
Allah yarattigina kusur bulamayız çok güzel olupta içinde kalp olmayan çok insan tanıdım. ..
53 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılher düşündüğünü niye söylüyosun ki kusursuz insan yok senin de karakterin bozuk mesela ama biz hiç hiç senin arkandan konuşmuyoruz
82 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenden daha kendini beğenmişi olmadığına eminim ;)
Şu saçma soruya kaç cevap gelmiş olaya bakar mısın !!
44 Yorumla
+1 yılHerkesin beğendiği, beğenmediği şeyler ya da kusurları vardır. Niye böyle bir soru sordun anlayamadım.
10 YorumlaAllah ımın yakıştırdığını bizim güzel çirkin diye aşşalamak ne haddimize :)
02 YorumlaHaklısın. Aynı şekil ya, öpüşmeye kalksan burundan yaklaşamayacağın tipler var. :D
01 Yorumlayüz güzelliği kurtarabilir her burnu büyük olana çirkin diyemem. öpüşürken sorun çıkartmasın yeter
24 Yorumla
+1 yılBenim ki uzun bide büyük olsaydı ne olurdu kim bilir
01 Yorumla
+1 yılbence önemli , ama burnu büyük kızların da yüzleri güzel oluyo.
32 Yorumla- +1 yıl
onların yüz hatları zarif biraz :) kemiksiz gibi.
burnunun büyük olması onun suçu değil... onlarda hoşturlar...
13 YorumlaÇekici oluyorlar kimileri yakışıyor, bir kaç kişi var tanıdığım gerçekten güzeller.
31 YorumlaEllerinde olan bişey olmadığı için yorum yapamiyorum :|
11 Yorumla
+1 yılsurata göre değişirde çirkin bulmakta gereksiz bence
11 YorumlaCanim nerden geliyor bu kin? Yaran var biryerden belli :D çirkinse çirkindir bunu dile getirmek milleti ezmek niye
11 YorumlaCanim cirkinliginin tadini cikar sen. Zaten 30dan sonra piyasan kalmayacak hic :)
03 YorumlaBenim burnum buyuk ama düzgün kimseye itici gelmiyorum
01 Yorumla
+1 yılBurun herkesin kendi yüzüne göre yaratılmıştır yargılamak kimseye düşmez
11 YorumlaKesinlikle. Bunun sürüsüyle örneği var. Zira Türkiye de oldukça mevcut. Gargamel lan^^
09 Yorumla
+1 yılKiz erkek pek iyi durmuyor ama bazilarinda pek göze carpmiyor
02 Yorumla- +1 yıl
Kadin narin olduğundan büyük hoş durmuyor ama sonuçta seçilen bir şey değil
Keşke soruyu sorarken kendi burnunun resminide koysaydın kimse mükemmel değildir ;)
10 Yorumla
+1 yılonlar şanslıdır. estetik olunca herkesten güzel bir burunla sahip oluyorlar.
10 YorumlaSen cokmu coguzelsin ki bu sekilde yaklasma olaylara bakis acini degistir
30 Yorumla
+1 yılEn azindan onlarin burnu cirkin, senin kalbin cirkin olmus ve bu estetikle dahi degismiycek birsey.
00 YorumlaBence sen işsizsin. Sendende küçük burunlular var bu yüzden bu şımarıklığı bırak.
10 Yorumla
+1 yılYaratılışları öyle. Bu yüzden kimseyi sevip/sevmemek saçmalığın daniskası olur.
10 Yorumla
+1 yılBencede burnu küçükler kedi gibi duruyor orta boy ideal :)
20 Yorumla
+1 yılsiz bir gun bu karadeniz kadinlarindan dayak yersinizde hadi bakalim? D
02 Yorumla- +1 yıl
? D? D
+1 yılen azından rahat nefes alıp veriyorlardır fiziki açıdan olmasada erkekler için buda önemli
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin burnunun da fiziksel olarak buyuk olmasada oldukca buyuk oldugu belli.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi bir kişiliğim olmasından da burnumun büyük olmasını isterdim
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKişiden kişiye değişir o bence gayet normal yazdığımı bir daha oku anlamıyosan yorum yapma
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah'ın yarattıgını biz mi begenmiyoruz? ne haddimize?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence de.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkese kanka diyen kadından daha çok çok iyi bir kadındır.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGenelleme yapmıyorum , şuana kadar gördüğüm herkese kanka diyen kadınlar hepsi yolluydu.
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlari elinde olmayan seyler icin yargilayamayiz madem yargiliyosun resimdedeki sensen yanindaki erkegin de burnu buyuk ve igrenc duruyor.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluzun ince burun güzeldir ama patlıcan gibi olmıycak
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir şey diyemem onu da seven çıkar, o da öyle yaratılmış.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılburnum çok da küçük değil ama böyle demenize üzüldüm. s
11 Yorumla
+1 yılSenin bu tavrından daha çirkin olamazlar
41 Yorumlaaynen dişi gargamel gibilerrrrrrrrrrrrrr :D
17 Yorumla
+1 yılÖpüşürken gözüne batar adamın
11 YorumlaKız dediğin fındık burunlu olur
02 Yorumla
+1 yılBencede en önem verdigim yer burun
21 Yorumla- Moda & Stil konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılAynen çirkin buluyorum kızda burun çok önemli
05 Yorumla- +1 yıl
Ağız da önemli dişler
- +1 yıl
Evet kötü olur öyle :))
- +1 yıl
Burnu büyük 4 tane kız beni eksilemis😁
Allah oyle yaratmıs kanks
21 YorumlaEvet ama kim ister ki büyük burunlu olmayı :)
01 Yorumlainsanların moralini bozuyorsun
11 Yorumla
+1 yılsanki çenenle birleşecek gibi akjfdds:D
02 Yorumla- +1 yıl
bılemıyorum artıkk :dd
+1 yılyastıgın problemi benim değil :D
10 YorumlaBilmiyorum yargılamak bana ya da başkasına düşmez
02 YorumlaYaklaşınca gözüme girmeyen cinsten olsun yeter :D
01 Yorumla- Devamını Gör (18)
Devamını Gör(63)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz