Bu ülkede hala din siyaset cinsellik tabı olarak görülürken ve tu kaka diye adlandırılırken biraz zor, yinede denemekte fayda var mesela bunu eski foçadan yeni foçaya doğru giderken ıssız koylar var ama yinede dikkat etmelisin askerler izleyebilir, santorina adasına hiç bir sorun ile karşılaşmazsın
Selam Bu şekilde denize gireceğiniz yer çok büyük önem taşıyor. Başınıza en talihsiz gelebilecek olay ise siz güneşlenirken ya da ne bileyim üstsüz şekilde denize girerken kendini bilmezin birisi fotoğraf ve ya video kaydı alabilir ardından public nudity adlı yerlere düşebilirsiniz.
Bizde sevgilimle bu dertle başladık, tığ işi üçgen bir bikinisi vardı, meme uçları hep kaçardı sağdan soldan. 1 sabah plaj boştu, çıkart giyme dedim, tam 8 sene oldu bikini üstü kullanmaz. Sana önereceğim yer Antalya Olympos 👍
Türkiye’de evet tepki almasan bile öyle bir devirdeyizki tacizlerin tecavüzcülerin olduğu yerde mağlesef can güvenliği bile kalmaz özür dileyerek söylüyorum bunu saygı duyarım herkesin kararlarına düşüncelerine ama durum böyleyken sağlıklı olmaz mağlesef
Üstsüz; Göğüslerde bikini izi olmadan bronzlaşırsan harika bir görüntü. Altta da tanga olmalı bu şekilde çok sexy bir bronzlaşma görüntüsü elde edersin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Toplarsın dencek ama toplamazsın. A. mını güneşlendirene denk geldim, kendisi gibi hırt birine denk gelirse kötü olabilirdi ama
Antalya'da sorun olmuyordu 5 sene önceye kadar ama şu an ülkenin her kesiminden insan olduğu için Antalya'da ve bu insanlar deniz kültürüyle büyümediği için artık taşkınlık yapabilirler. En uygunu otellerin plajlarında girmen olacaktır.
Emin ol sadece Suriyeliler değil. Kendi turistimizde öyle. Şöyle örnek vereyim. Ben 3-4 yaşından beridir yüzüyorum Antalyada. Her yaz sürekli denizdeyim ve her yaz bikinili insanlar görüyorum. Artık bu benim için o kadar normal ki dönüp bakma gereği bile duymam. Ama 30 yaşına kadar bunu görmemiş bu kültürle büyümemiş birisini düşün. Sahile gelirse nolur? Demek istediğimde bu.