Hem ten rengi hem parlak offff ince siyah 5 den falan varken bunlar babaannemin varis çorabı gibi 🤣🤣🤣 eşinin zevki biraz kötüymüş sen bari daha zevkli seçimler yap da adamın gözü gönlü açılsın
Ten rengi ince çorap eğer parlaksa bana hoş gelmiyor. Cidden ten rengine yakın ve mat olmalı... asıl çekici olan ince siyah çoraplar... ne zaman giysem öfff bacaklara bak be diyorum
Tesircilik degilmi evlisin ve bunu paylasiryorsun cinayet sebebi sonra kadin cinayetleri ulkede neden artiyor diyoruz arkada boyle seylermi oluyor acaba bilmedigimiz uzuluyorum bir erkek olarak
Abicim nedi tesircilik bunun ya iki bacağa kalkan erkeklerde sıkıntı inan şortta gitmeyelim ozaman şortlu fotoda atmayalımmı ne saçma şeyler bunlar bi salın ya
@ecem99_ memlekette sapık insan sayısı artı biliyorsun dün bile bir kızın teki bana çok abazayım diye mesaj attı buna ne demeli bir kadın olarak kendinizi basite almayın ben şort giyin giymeyin demiyorum bu tarz meselesi sadece bu tarz halka açık bir platformda gidipte kendinizi ifşa etmeyin buraya koyduğuz fotografları yarın öbür gün p*rno sitelerine biri yüklerse o zaman ne olacak bir düşün ben burada bayanları uyarmak için yazdım
Ya canım oylede simdi herkesinde hakkını yemeyelim evet dogru oyle yazan kızlar cok arttı bir kadın olarak bende rahatsızım artmasından ama simdi ben bursys boyle bi foto atınca bu sekilde ustume yuklenilmesini istemem sonuxta ben fotograf koymusum digeri gel hallet yazmis ikisi ayni sey olamaz ama hep bu karsilastirilmaya maruz kaliyoruz bizide anlayın lutfen yani ınstagramda hesabım acık mesela acık fotograflarımda var ama gidipte birine oyle birsey yazcak biri degilim ornek olarak
@ecem99_ buradaki yorumları okudunmu hiç bir oku baştan sona kim haklı o zaman karar ver ayrıca ınstagramda muhakkak denk gelmiştir asılan eden özel hayatını kendi içinde yaşamak güzel
Konunun mememle ne ilgisi var aga ya ayrıca mimar olman ve kombin danışmanlığının arasındaki ilişki ne, git kocana de ki bacaklarımı paylaştım zevksiz kızın biri de 40+ itemi dedi smdlsnfkf
Mimarlar uyumdan anlar, kombin danışmanlığı da yaptığıma göre senden iyi anlıyorumdur:) Koca memeli olduğun için gırgır olsun diye koca memeli dedim alındın mı
Abla kombin danışmanlığı nerde yaptın altın gününde mi parlak ten rengi çorap mi kaldı ya gözlerim kanıyor neyse seviyorsan sıkıntı yok sizin dönemde de o modaydı tabi 😅