Moda & Stil Sizce hangi ülkenin okul üniforması daha güzel? cutealien Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Bence Japonya'nın okul üniformaları en iyisi Güney Kore Japonya Tayland Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi ülkenin okul üniforması daha güzel? Cevapla En İyi Soruları Güzellik Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BenBal Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Allahım yarabbim şu mükemmeliyet dururken bunlarda neymiş! 2 1 Yorumla cutealien +1 yıl dtfyguhıjhuygtdresdtfygujnıo Yorumla
wimpi Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 349 cevap paylaştı. kore dedim bu koreliler de cok tehlikeli geliyor ya 😂😂 0 4 Yorumla cutealien +1 yıl Ne alaka? Yorumla wimpi +1 yıl her alanda iyiler yani son zamanlardaiste dizi/ film sektorunde baya one gectilerteknolojileri de fena degilmis son zamanlarda bir makale okumustumaskeri gucleri de yukselmis baya vs vs yani eskiden bunlara biz yardim gonderiyorduk 😅😂 Yorumla cutealien +1 yıl Tehlike denmez buna. Eğitimli olmak, başarılı ve hırslı olmak denir bence. Bizim ülkede artık çok bulunmayan şeyler Yorumla wimpi +1 yıl ulke olarak bakiyorum ben olaya ya yani daha cok siyasi olarak dusun yorumumu o yuzden tehlikeli dedimgenel olarak bu uzak dogu ulkeleri cok hizli yukseliyor son zamanlarda Yorumla
Ardenn10y Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Güney Kore'ninde Japonya'nında birbirine benziyor yani ikiside tatlı ama Japonya birazcik daha iyi 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Moda & Stil konusunda 566 cevap paylaştı. Japonya'nın daha güzel 1 0 Yorumla
lalalalalara Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl japonya şirin ama kore resmi duruyor bence kore 1 0 Yorumla
YouAreLikeChocolate Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Güney Kore çok hoş duruyor :) 1 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Tayland zincir fast food çalışanı gibi 1 0 Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı. Bence de Japonya 2 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. 3üde kötü 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Allahım yarabbim şu mükemmeliyet dururken bunlarda neymiş!
dtfyguhıjhuygtdresdtfygujnıo
kore dedim
bu koreliler de cok tehlikeli geliyor ya 😂😂
Ne alaka?
her alanda iyiler yani son zamanlarda
iste dizi/ film sektorunde baya one gectiler
teknolojileri de fena degilmis son zamanlarda bir makale okumustum
askeri gucleri de yukselmis baya
vs vs yani
eskiden bunlara biz yardim gonderiyorduk 😅😂
Tehlike denmez buna. Eğitimli olmak, başarılı ve hırslı olmak denir bence. Bizim ülkede artık çok bulunmayan şeyler
ulke olarak bakiyorum ben olaya ya
yani daha cok siyasi olarak dusun yorumumu o yuzden tehlikeli dedim
genel olarak bu uzak dogu ulkeleri cok hizli yukseliyor son zamanlarda
Güney Kore'ninde Japonya'nında birbirine benziyor yani ikiside tatlı ama Japonya birazcik daha iyi
Japonya'nın daha güzel
japonya şirin ama kore resmi duruyor bence kore
Güney Kore çok hoş duruyor :)
Tayland zincir fast food çalışanı gibi
Hola,
Kore çok hoş duruyor.
japonya
Bence de Japonya
Güney kore
Güney Kore.
3üde kötü
Japonya.