Düğün düşünmüyordum ama şu fotoğrafa kalbimi bıraktım. Evleneyim mi ha ne dersiniz, giyeyim mi gelinlik? 🥲

Çok tatlı ☺️
Prenseslerin masallarda evlendiği gibi bizleride öyle avuttular işte 😃 sen nasıl olmasını istersen öyle olsun, kimsenin lafına da bakma
😊❤️
Prenses gibi olmuşsun❣️
Hep bu gelinlik hayali kandırıyor bizi zaten. O bir gece prensesler gibi olacaz diye hemen evet deyiveriyoruz😄
Gelinlik gezmelere de giyinilebilen bir şey olsa hayat bayram olsa🌚💭
Teşekkür ederim 💕
Bir günlük şey oysa ki ama işte.. 😄
Bir gelinlik bir kadının üzerinde görmek istediğini en güzel elbisedir. İlk giydiginde beyaz bir kumru gibi olur. Ve güzele ne yakışmaz diyerek sonlandırıyor um😉😊
Rica ederim
Gelinliğin sana çok yakışacağını düşünüyorum ama sırf gelinlik giymek için de evlenme, umarım gönlüne göre birini bulursun o zaman bi before after paylaşırsın 😊
Cevap
78Cevap
Altın değil de BTC takacağım, çocuğun olunca onada BTC takacağım. Artık altını boşverin modası geçti 😄
Hee bu arada bunlar ilk değil 1. linkteki madenin linki Düğün
Buyrunuz buda 2. maddenin linki 0.25BTC bu bebek hâlâ satmadıysa hepimizden hatta siyenin sahibinden bile zengin.
Biliyorum demiştin 😄 ama inşallah eniştemiz bilinçli borsacıdır yoksa borçlu çıkarsınız. ( O kadar laf yaptık biyasa'nın durumuna bakalım da BTC alalım o kadar söz verdik)
Ben bosuna demedim sitenin en guzel kizi diye 🤗🤗🤗 Tipe bak tam isirilasi 😂😂
Valla doğru kişiyi bulmuşsan kaçırma. Ki doğru olup olmadığını evlendikten sonra anlayacaksın. Anladığın şeyi ne kadar anladığını da ondan daha sonra göreceksin. Ayrıca sen sen olarak mı kalacaksın yoksa bambaşka bir şeye mi dönüşeceksin ayrı bir konu... vs vs vs.
Tam bir piremses🤩🌺 Yanındaki kuzenin olmasaydı bul onu evlen yıllar sonra tekrar aynı pozu verirsiniz dicektim😂
Her genç kızın hayalidir gelinlikle fotoğraf ama bence biraz daha bekarlığın tadını çıkar 😄
gördüğüm en güzel gelin umarım bir daha giyersin son olmayacaktır bu fotoğraf o zaman çok açıklı olur :)
Benim dayımın kızı tam 7yasinda giydi pempe gelinlik sonra her dugunde değişti rengi. Dayımlar diyordu elif sende ne koca meraklısı cıktın kizim😂😂
Yaa kıyamam ahah 😄
Gelinlik fotoğraftaki cimcimeye çok yakışmış. Evlenme kısmına gelince önerim
Kalbinin sesini dinle...
Ozamanda çok güzelmişsin, eminim şuanda çok yakışacaktır.
Dilerim herşey kalbinin güzel yanına göre olur 🙏🙂
Bir ömür boyu yaşayacağım diye biri olursa evlen derim Allah iyi insanlarla karşılaştır sin kardeşim ☺️ bu arada prensesler gibi olmuşsu
Yanındaki yalı kazığı kim ya öyle, dikilmiş duruyor. Yakışmış yakışmış, düşmanları çatlatır gibi bir düğün yakışır sana bundan sonrasında 😂
Hee pardon ne bileyim ya ben 😂
Ağırlığınca düşünmüştüm ben ama, o kadar aza teslim mi oluyorsun? 😂
Her annenin hayalidir sanırım, neyse kaynana bulalım sana 😏
Benimde böyle bir resmim vardı göğüs kısmında kırmızı güller vardı sjsjdkd bakıp bakıp gülüyorum arada
aynı benim çocukluğum gibi 😂 benimdd böyle gelinlikli resmim var ilkokulda 23 Nisan sanırım gösteri yapmışız sanırım
Nasipse hayatta bir kez olur ve her genç kız bunu yaşamalı bence umarım bahtın açık olur
Prova yapmak istersen damat olarak yanında durabilirim 😂😂😂
Çok yakışır sana evet ama zaman geçsin kendi ayaklarının üzerinde dur sonra evlen mis gibi
Damat beyimiz pantolonu kafasına çekseymiş daha yakışıklı olurmuş :D
Varsa seni hakeden sana layık bi erkek evlen mutlu ol sana benzeyen senin gibi güzel bi kızın olsun.
Oooo kırmızı gülün bile var. 🤭
Evlen tabii, çok yakışır. 😌🌸
Kırmızı görünce direk gül sandım. 🤭
Rica ederim. 😌
Vaay ashdjgads çok iyi ama ya foto valla e artık düğünde bize de inşallah :D
Tam takarız yahu çeyrek de neymiş :D Tavuk olmaz galiba ya valla bende bilmiyom ki ajhsdgajsd pasta olsunda yeter o :D
Yakışmış ama damat bey yanına yakışmamış. Fazla zayıf.
Hayır sen çok güzelsin 🌸
Rica ederim 🎈
Evlen ve beni de çağır... :) Bak söz sana 5 adet bence hediye edeceğim..
Yakışmış tabii. Bi çiçek at da kapışalim, kendimize gelelim. 😂
Olur tabii 😂
Çok tatlısın maşallah😊 evlenme daha gençsin Allah iyileri çıkarsın karşına inşallah🌸🌱
Fotoğrafta çok şirinsin şu an ki halinle gelinlik sana çok yakışır Marilyn Monroe gibi olursun ama gelinlik giymek için evlenimez kalbinin sesini dinle doğru adam bu dediğinde evlen 🙃
Yakışmış gibi gözüküyor.
Uhhh ben bunları söylemekten de gelinlikten de ezeli ve ebedi nefret ediyorum nefffreeeeett.
😂baya tatlıymışsınız hayırlı bir kısmetin çıkar inşallah
Bir gün giyebileceğin birşey için hayatında oynama derim ben yine de sen bilirsin sjsjs
Aklın ermiyorken evlenmeliydin simdi zor
akıllandın (::
Aynı fotoğraftan çekinmek istersen evlenebiliriz 🤭
Gelinlik herkese yakışıyor sanırım ya çok görmedim yakışmayan
Gelinlik çıktıktan sonra mutluluğun devam etmeyecekse neden? Bir anlık mutluluklardan uzak durmak gerektiğini düşünüyorum.
Yakışmış tatlım 😂
Ayş çocukken çok tatlıymışsın , yakışır bence.
Rica ederim :) ♥
Bu senin küçüklüğün mu🙂🙂
Ben seni bu sitede uzun zamandır görüyorum. şu an gayet güzel kızsın ama çocukluğun ayrı bir tatlı bir kızmış 🥰🥰 çok yakışır bence sana gelin olmak
Ricaederim güzellik 🥰🍓 seviliyorsun dilerim doğru insanla evlenirsin🤗💓
Tam evlenme çağın kaçırma bu hevesi
Harika olmuş bu tatlı kıza beyazlar 😉
Yakışmış güzele ne yakışmazki
Çok tatlı bı orenses görüyorum burda ama evlenirken iki defa düşün , zira bu zamanda doğru insanı bulmak zor
Çok tatliş olmuşsun , bahtın açık olsun 🍀
Çok hoş bir kare...
Gönlünüzce olsun...
Rica ederim. 🎈
Tekrar giymek nasip olsun yakışmış.
Tek başına evlensen nasıl olur ki
çok yakışmış kesinlikle evlenmelisin :))
Hahhah çok tatlış olmuşsun 🥰
Yaaa çok minnoşsun 😄 gönlüne göre olsun 😊
Rica ederiim 😊😄
Çok yakışmış😕 Evlen tabi 😏
Teşekkürler 😕
Yakınlaşmak😏
Çokzelsiniz hanımefendi.
Çok yakışmış gerçekten :)
Çok tatlıymışsın çocukken, yakışmış gelinlik.
Evlen kardeşim, yakışır 🙂🙂
Bilezik takasım geldi, çok yakışmış. 😄
Evet sağ kolda incecik var bir tane, doldurmak lazım 😄
Rica ederim
Hâlâ aynısın he. Enişte çok çekingen durmuş :D
İyi birşey iyi. Rica ederim😄
Çocukken çok tatlıymışsın yaa
Çocukları gelinlikle görmek hoşuma gitmez yani duyar kasar gibi olmasın ama ahsha
Yanındaki adama bağlı..
Yani benimle olacaksa neden olmasın 😊
Çok yakışmış ne zaman gelelim istemeye 😄
Bizim çikolata ve çiçekler hazır yüzüklerde tamam 😄
Yakışmış sevimli görünüyon 😂
Çok yakışmış eminm şimdi de yakışır
Evlen de hayatın bok olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?