Herkes gayet iyi durdu dedi ama emin olamadım bindallimdan çok sanki gelinliğim biraz kötü durdu belki daha yapım aşamasındadır o yüzden sizce çok mu şişman gözükmüşüm

Evet gelinlik şişman göstermiş. Göğüs ve üzeri farklı detaylı olan bir gelinlik türü seçmelisin. Göğüs bedenin büyük ve kolların kalın. Üstünde detay kullanılmalı. Zaten bindallı o yüzden güzel durmuş. Önü düz değil. Kolları da düz değil. Nasıl anlatıcam bilmiyorum ama giyip çıkarıp deneme yapabilirsin diğer modellerde. Hareketli bir şeyler seç
Maalesef evet biraz kilolu göstermiş galiba.
Eğer basenin yoksa eteği daha sönük bir şey tercih edebilirsin. Normal halini bilmiyoruz belki de normal kilonda duruyorsundur ama hafif kilolu biri gibi duruyor özellikle gelinlikli foto.
Cevap
47Cevap
Selam🎈
Bindallın vücuda harika oturmuş ve oldukçada güzel duruyor fakat gelinlikte birkaç sorun var. Omuzların büyük olduğu için galiba o kısımda bir darlık sezdim heliylede büyük duruyor. Gelinliğin bel kısmındada sorunlar var. Kemer özellikle biraz daha alt kısımda olmalı bel hizasında. Üst kısım bu yüzden çok kısa ve kabarık duruyor ama halledilmeyecek birşey değil çözülür onlarda.
Evet omuz geniş benim oraları düzeltiyorum zaten ilk provam biraz eksikleri var gibi
Halledilir hiç sorun etme sen. Şimdiden mutluluklar❤
Fotoğraftaki belin inceliğine bakıyorum gayet iyi, acaba bu bindallı ve gelinliğin etek bölümüne çokmu tel takmışlar, siz bunun üzerinde durun yani telleri biraz daha aşağı alsalar sanırım bu görüntü düzelir, ama kesinlikle buna baktırsanız iyi edersiniz, çünkü sizi bayağı alta doğru çok kilolu gösteriyor, keşke anlasaydım taktik verirdim.
Evet özellikle gelinliğim biraz fazla kabarık omuzlarda geniş olunca kötü durdu prova da düzelicek umarım
Şimdi bunu yapan ustaya söyleyin bu çember telleri aşağıya alabiliyorsa aşağı alsın, sanırım sorun düzelir, bu görüntüde sanki belden aşağısı bir parça gibi durduğundan sizi fazlasıyla kilolu göstermiş, yani iş çember tellerde bitiyor, birde eyer imkanınız olursa bunları yaptırdıktan sonra bir iki kare fotoğraf paylaşın bakalım nasıl olmuş.
Tabii paylaşırım tekrar çok sağolun
Maalesef biraz kilolu göstermiş özellikle gelinlik. Bindallı çoğu kişide öyle durur. Niye gelinliği uzun kollu seçtinki yaz yaklaşıyor askılı veya straplez modeller daha şık durur.
Tesetturluyum kız 🥴
Gayet güzel görünüyor Allah mutlu mesut etsin evliliğinizi
NOT: Kusursuzluk mükemmellik yalnızca Allah'a aittir ♥️
Bu cidden doğru çok teşekkür ederim ✨
🙏✨✨
Gelinliğinde tuhaflık var. Bindallın cuk diye oturmuş üzerine.
Gelinliğim biraz omuz kısımları dar yapiliyor ve kabarık o yüzden tuhaf sanırım
gelinlik için evet baya iri göstermiş ama bindallı güzel duruyor
bindallın çok güzel bu arada çok yakışmışş çok mutluu olun inşallah
Çok teşekkür ederim❤️ gelinliğim kol kısmı sıktı ondan dolayı galiba
kol ve göğüs galiba
Gelinligin ust tarafindaki detaylar ust kismini genis gostermis bide sanki bel boyu ile ilgili bi tuhaflik var gibi ama resimden de oyle gozukuyo olabilir
ALLAH tamamina erdirsin insallah mutluluklar dilerim 😊
Gelinlik biraz kaba durmuş. Kumaş sorunu var ve bel kısmı çok yukarda 😕
Kumaştan çok aşırı kalıplı bir gelinlik
Evet bu farkediliyor degsime şansın varsa degiş istersen
Bindalligin guzel ama gelinligin biraz kilolu gostermis
Kol ve göğüs bölgesi özellikle değil mi
Gogus ve bel
Bindallın yakışmış ama sanmi icindeki beyaz kısım kısa gibi belki duruştandır.
Gelinlik ise kısa gelmiş omuzları dar baya onu düzelt sanki başkasının giymiş gibisin küçük kalmış gibi.
Allah mesut etsin 🌸
Evet orayı düzeltiyorum gelinlikte boyum uzun onu da düzeltiyorum teşekkür ederim ✨❤️
Selam,
Gayet iyi ablam sıkıntı yok ☺️
Allah sahibine bağışlasın 😎
Teşekkür ederim ✨
Gelinliğin bel ve göğüs kısmında problem var birde o kadar güzel binlerce kaftan varken bu nedir ya
Hoşuma gitmişti 🥺
üzmek için söylemedim fikrim bu sadece
Üzgünüm ama evet biraz fazlalığın var gibi gösteriyor.
Hayır. Ayrıca sen gelinsin. O gecenin yıldızısın. Çok yakışmış ömür boyu mutluluklar dilerim
Bindallı iyi oturmuş fakat gelinlik kilolu göstermiş maalesef.
Bindallı iyi gibi de gelinlik bir garip olmuş bel kısmı kesim şekli filan vakit varsa değiştir
Evet düzeltiriyorum daha vaktim var güzel bir şey istiyorum umarım olucak ya 🥺
Gelinliğin kollarını kestir, askılı model olsun.
O yüzden kilolu ve geniş yapılı gösteriyor omuzları falan.
Bindallıyı beğendm yakışmış allah mutlu etsn seni inş gelinlik biraz kilolu göstermiş ama eğer sen beğendiysen sorun yok kardeşim
bu gelinlik ve bindallı içinde kilolu görünmek zaten başarıdır.
Nasıl yani
tatlım zaten oldukça kapalı ve geniş gelinliğin ve elbise. kilo gösterecek tek yer bile yok. tek belirgin olan yerin göğüslerin. onlar da normal zaten.
Göğüslerim gelinliğin kalıbına sığmadı küçük geldi orası darltilicak bence de tek sorun orası
büyükler belli oluyo :) bence iyi. takma.
napıyosun :)
Çok güzel olmuş gelinlik te çok güzel oturmuş güle güle kullan
Teşekkür ederim 💖
allah bir yastıkta çok güzel olmussunuz sakın kendinize olumsuz düşünmeyin
Teşekkür ederim sağolun umarım istediğim gibi olucam 🤍
İnce değilsin, diri hatların var zaten ama şişman denilemez.
Evet doğru ama bir garip hissetttimm
Kusursuz olsun istiyorum ama olmuyor işte djdbdheien
Gelinlik evet ama bindalli oyle degil. Rabbim bi yastikta kocatsin tebrikler 😊😊
Teşekkür ederim göğüs ve kol kısmı kotü durmuş değil mi
Oyle gbi sanki biraz dar duruo
Bindallı çok güzel gelinliğin göğüs cupu sana uygun değil bence
Orayı düzeltiriyorum sence beli nasıl durmuş
Yiaa çok teşekkür ederim rahatladım şu an 💖
Bindallı zayıf göstermiş ama gelinlik kilolu göstermiş, ki benim 50 kilo kuzenimi bile kilolu göstermişti gelinlikler öyle
gelinligin beli cok yuksek kesmis seni milolu gostermis, ordaki serit seni oldugundan daha kilolu gosteriyor
Bilemedimm.. Virus vaar hala bindallı derdindesiniz,
sendeki hevesinn ve umudun yarısı bizde olsaa ohoooo 😂😂😂😂
Gelinliğin senin Vucüt tipinie göre değil ama baktım şimdi kapalı gelinliklerin hepsi aynı ama sana biraz dar gelmiş gibi
Bindallı çooooook güzel olmuş ama gelinlik biraz kilolu göstermiş ama yinede çok hoşsun Allah mutlu mesut etsin 😊😊😊
çok güzel durmuş tatlım hiç takılma en mutlu gününde giyeceğin elbise tabiki yakışmış <3
Teşekkür ederim sağolun 💖🥺
Kollar bayağı kalın görünüyor, açık giyemiyorsun sanırım..
Tesetturluyum ama kolları hafif geniş yapicam
Gelinlik evet bieaz oyle gostermeis ne yalan soyliyim zevk meselesi ama gelinligi begenmedim.
Tabii ki zevk meselesi sağolun 🧡
Maalesef evet. Belinin inceliği bile gelinliğin gölgesinde kalmış.
Omzum dar geldi orası düzeltiliyor ama belim kalın geldi gibi sizce
Vücut hatlarını örteyim derken tombiş bir şey çıkmış ortaya. Halbuki fiziğin gayet güzel gibi.
Tüm sorun omuz ve kollarda orayı hallettiricem belim bana ince gelmiyor ondan dolayı bu kadar şüpheye giriyorum
Ama bindallı giyince öyle görünmüyor. Omuz kısmın geniş doğru. Bunu avantaja çevirebilirsin, belinin ince görünmesini tetikler bu. Ki belin vücuduna göre ince görünüyor. Tam vücudunu görmesem de fiziğin güzel gibi.
Gelinlik biraz kilolu göstermiş üst kısmını
Kollarım kalın ve omuzlarım geniş orayı düzeltiricem bel kısmında sorun var mi sizce
Bel değilde göğüs kısmı ve dediğiniz gibi kollardan kilolu göstermiş biraz
Evet bel kısmında problem yoksa digerleri düzeltiliyor teşekkür ederim yardımınız için 🥺💖
Rica ederim Allah bir yastıkta kocatsın bize de nasip etsin inşallah ayakkabının altına adımı yaz bari 😂
Nickini mı yazayım yoksa ismini söylemek ister misin 😂
Burdan söylemeyeyim adımı nick de olur önemli olan niyet 😀
Bindalli okeyde gelinlik masallah patliyacakmissin gibi cikmis
Doğrusu evet. Daha düz modeller tercih etseydin keske
Türkülerde geçen bindallı nedir diye merak ederdik,
Öğrenmiş olduk.
Bindallı iyi duruyor ama gelinliği diken terzi çok kötü iş çıkarmış.
Bindallı çok güzel durmuş ama gelinlik hem kilolu göstermiş hem modeli güzel değil
beyaz olanı, kollarından ve ellerinden biraz öyle
ama koyu olanı hoş bir görüntü
Bence her ikiside çok güzel ALLAH tamamına erdirsin bir yastıkta kocayasınız inşallah
A kesim gelinlik tercih etmeni tavsiye ederim. Tarlatanla alakalıda olabilir. Ama gayet hoş.
Kapalı gelinliklere alışamadım henüz ama siz beğendiyseniz hiçbirimizin düşüncesi önemli değil. ♥️
Hanımlar gibi bir bakış açım olmayabilir lakin resimden gördüğüm kadarıyla gayet hoş
Gelinlik bi tık öyle göstermiş renginden sanırım bindallı normal gibi
Dikim şeklinden dolayı olabilir çok kötü durmuyor güzelsin.
Bindallın güzelmiş ama gelinliğin seni kaba göstermiş. Bir de kesin kırmızı kurdele bağlatırsın tam bir hediye paketi gibi olcaksin
Kurdele baglamiycam bizim adetimizde yok sizin ülkenizde ki gibi para karşılığı satilmiyoruz da
. d
Çok zarifff evlenesim geldi ya
Belki bir gün 🥺
Hadi inş
Bindallı baya iyi ama gelinlik modelinden dolayı kilolu tutmuş
Gelinlikli halin biraz toplu görünüyor evet ama kötü de durmamış fazla zayıflık iyi bişey değil zaten
Gelinliğin kol ve göğüs kısmı çok kaba göstermiş
Omzum geniş orayı duzeltiriuorum peki bel kısmı
Güzel güle güle giy bize de nasip olur mu sanmam.
sanarsan neden olmasın madamellea
Öyle biri yok alıp kendi kendime giycek halim yok bize nerde kalpsiz duygusuz insan varsa onlar gelir zaten
Umarım nasip olucak ❤️
İnsallah mutluluklar canım gayet güzelsin Allah nazarlardan saklasın 🌺🚬🧿
@Madamellla çok şey yasadigin belli ama beterin beteri var sukret haline senden daha kötüleri var
@mustafacici21 hayallerimiz güzel hayatımız çirkin kalbimiz kırık 🚬💔✋
Bu devirde duygu besleyen insanları bulmak zor oldu kimseyle uğraşacak dermanım kalmadı
Evet o yüzden zamana saldım ben
Hayır gayet güzel fakat sanki gelinlik çok mu üstte durmuş çok mu dar durmuş bilemedim ama güzel
Aslında kalıp bir gelinlikti evet üstte durmuş omuzlarım geniş orda dar durmuş ve beli de bol durdu daralticaz işte
Şişman göstersin göstermesin ne fark eder önemli olan senin kendini nasıl hissetmen.
Bindalli güzel fakat tarlatan olayı bozmuş. Gelinlik de banel..
Bindallı çok yakışmış ama gelinlik omuz kısımlarını geniş göstermiş
Gelinlikteki başka biri gibi , gelinlik kilolu duruyor 😄
Hay maşallah çok da yakışmış bunu biliyor olmalıydın, bindallına bayıldım bu arada, allah mutluluğunuzu daim etsin, tebrikler🌸😊
Bende bindallim çok sevdim onda sorunum yok ama gelinlikte kararsız kalmıştım böyle güzel yorumlar beni mutlu ediyor 🥺❤️
Yok yok gelinliğin de güzel tabi şimdi duvağı göremiyoruz ama görünen kısmını yorumlayayım genel olarak desen yok parlaklığı ışıltısı göze vuruyor ve çok da güzel. Belinin inceliği de ortaya çıkmış tekrar mutluluklar🌸😊
Kilolu durmuyorsun, Allah mutlu etsin..
Bindalli tam olmuş ama gelinlik şişman göstermiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?