Moda & Stil Dar giyinmeyi sevmiyorum. Bu tarz kötü mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bu tarz giyinmek çok mu kötü? bana çok rahat geliyorlar dar şeyler sevmiyorum Güncellemeler+1 yıl neden bilmiyorum ama cevap verenleri çok sevdim Güncellemeler+1 yıl birinin seninle aynı düşünmesi ve seni desteklemesi çok hoş, teşekkürler <3 Dar giyinmeyi sevmiyorum. Bu tarz kötü mü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dar giyinmek hatları gösterir çekici kılar yakisiyorsa giyin fizik ve hatlarla ilgili 1 2 Yorumla Soran +1 yıl çekici olmak gibi bir amacım yok Yorumla fairtail +1 yıl Ben kendi düşüncemi ve kadın üzerinde yaratici etkiyi belirttim. Yorumla
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sondaki modelleri beğeniyorum ama diğer modeller kötü duruyor. Özellikle kot pantolonlarda bol modeller hoş durmuyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zayıflara geniş yakışmıyor, birazcık içini doldurmak gerek 1 2 Yorumla Soran +1 yıl çok zayıf değilim boyum 160 kilom 50 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendine yakıştırıyorsan giy tabi Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu fotolar gibi kendine uygun alırsan çok güzel tarz bu larda 2 0 Yorumla
Pıtırtıı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben de bol giyinmeyi sevmiyorum, hayır gayet tatlı herkesin kendi tarzı var. 1 0 Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Çoğu kıza dar yakışmıyor ama fotoğraftaki giyim tarzıda iyi güzel 1 0 Yorumla
maşuka2777 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 94% +1 yıl gayet güzel bence.. aşırı beden olarak abes durmadiktan sonra 1 0 Yorumla
Hakkanix Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kendini nasıl rahat hissediyorsan ona göre giyim bence 1 0 Yorumla
pllyna Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Ben bayılıyorum bu tarza 2 2 Yorumla Soran +1 yıl evet çok rahat, ama bazıları erkek gibi diyor ki bence kıyafetin cinsiyeti yok Yorumla pllyna +1 yıl Çok biliyor onlarPaşa gönlün ne istiyorsa, nasıl kendini iyi hissediyorsan odur.Boşver Yorumla
semmm92 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl bana pek güzel görünmedi. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl neden peki Yorumla semmm92 +1 yıl bilmem, tarzım değil galiba :) Yorumla
sinanmaktanbiktim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl nasil istiyorsan iyle giyin bos ver bizi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl sen nasıl giyinmeyi seviyorsun Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl soft, indie kid ve grunge arasinda gidip geliyorum Yorumla Soran +1 yıl indie kid mükemmel :) Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl evett ama cok para istiyor her sey Yorumla Soran +1 yıl maalesef çok pahalı dediğin gibi, bir sweat alacaksın atıyorum fiyatı 80 90 tl özellikle internette:( ya da kaliteli pantolonlar 90 100 tl ayakabbıları saymıyorum bile Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl 80 90 bile ucuz yani Yorumla
-sSToCkk- Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Hayır aksine çok güzel. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ben de seviyorum ama bazı insanlar erkek gibi diyor topuklu elbise falan giymekten bahsediyorlar bence çok rahat, rhatıma düşkünüm Yorumla -sSToCkk- +1 yıl İnsanların dediklerini umursamadıkça daha da mutlu olursun o yüzden bırak konuşsunlar 😏 Yorumla Soran +1 yıl :)) Yorumla
melahatablacom Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kardeş herkes istediğini giyer imse kimseye karışamaz. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl çok güzel kimseyi dinleme sen nasıl istersen öyle 2 1 Yorumla Soran +1 yıl sağ ol <3 Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Bu dar değil ki abla :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ben de dar sevmiyorum dedim Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Ha pardon ben seviyorum diye okudum :D Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Çok daha güzel bence. 1 0 Yorumla
IchBin-Buse Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Yakışıyorsa kafana göre takıl. Ben dar seviyorum 1 0 Yorumla
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kesinlikle kötü değil, beğeniyorum ben. 1 0 Yorumla
karamsar57 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yoo gayet tatlı kombinler aslında :) 1 0 Yorumla
SevimsizAşK4 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Farklı 1 3 Yorumla SevimsizAşK4 +1 yıl 3. Fotodaki sen misin Yorumla Soran +1 yıl hayır Yorumla SevimsizAşK4 +1 yıl Senmişsin gibi grldi de Yorumla
oquzbey1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sağlık açısından uygun olmadığını söylüyorlar 1 8 Yorumla Soran +1 yıl bol giyinmenin mi Yorumla oquzbey1 +1 yıl Hayır dar giyinmek özellik tayt vs Yorumla Soran +1 yıl yok ben zaten dar giyinmeyi sevmiyorum bol rahat olacak mis gibii Yorumla oquzbey1 +1 yıl Ah sorry ben yanlış okumuşum. Dar giyinmeyi seviyorum diye okumuşum Yorumla Soran +1 yıl önemli değil fgfhs ben de niye böyle dedi diyorum Yorumla oquzbey1 +1 yıl Kaç yaşındasın :) Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla oquzbey1 +1 yıl Hım :) güzel birisindir Yorumla
damlaakinn Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 69% +1 yıl Hayır bence mükemmel 1 1 Yorumla Soran +1 yıl senin gibi <3 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kötü. Dar giyinmek zorundasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yoo Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet kötü 1 0 Yorumla
Yasmin_Yasmin Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Bence güzel🙄 2 2 Yorumla Soran +1 yıl sen de çok güzelsinn 🥺 Yorumla Yasmin_Yasmin +1 yıl Çok teşekkür ederim🥰🌸 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 954 cevap paylaştı. Kotu diiil 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. Güzel tarz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Dar giyinmek hatları gösterir çekici kılar yakisiyorsa giyin fizik ve hatlarla ilgili
çekici olmak gibi bir amacım yok
Ben kendi düşüncemi ve kadın üzerinde yaratici etkiyi belirttim.
Sondaki modelleri beğeniyorum ama diğer modeller kötü duruyor. Özellikle kot pantolonlarda bol modeller hoş durmuyor.
Zayıflara geniş yakışmıyor, birazcık içini doldurmak gerek
çok zayıf değilim boyum 160 kilom 50
Kendine yakıştırıyorsan giy tabi
Bu fotolar gibi kendine uygun alırsan çok güzel tarz bu larda
Ben de bol giyinmeyi sevmiyorum, hayır gayet tatlı herkesin kendi tarzı var.
Çoğu kıza dar yakışmıyor ama fotoğraftaki giyim tarzıda iyi güzel
gayet güzel bence.. aşırı beden olarak abes durmadiktan sonra
Kendini nasıl rahat hissediyorsan ona göre giyim bence
Ben bayılıyorum bu tarza
evet çok rahat, ama bazıları erkek gibi diyor ki bence kıyafetin cinsiyeti yok
Çok biliyor onlar
Paşa gönlün ne istiyorsa, nasıl kendini iyi hissediyorsan odur.
Boşver
bana pek güzel görünmedi.
neden peki
bilmem, tarzım değil galiba :)
nasil istiyorsan iyle giyin bos ver bizi
sen nasıl giyinmeyi seviyorsun
soft, indie kid ve grunge arasinda gidip geliyorum
indie kid mükemmel :)
evett ama cok para istiyor her sey
maalesef çok pahalı dediğin gibi, bir sweat alacaksın atıyorum fiyatı 80 90 tl özellikle internette:( ya da kaliteli pantolonlar 90 100 tl ayakabbıları saymıyorum bile
80 90 bile ucuz yani
Hayır aksine çok güzel.
ben de seviyorum ama bazı insanlar erkek gibi diyor topuklu elbise falan giymekten bahsediyorlar bence çok rahat, rhatıma düşkünüm
İnsanların dediklerini umursamadıkça daha da mutlu olursun o yüzden bırak konuşsunlar 😏
:))
Kardeş herkes istediğini giyer imse kimseye karışamaz.
çok güzel kimseyi dinleme sen nasıl istersen öyle
sağ ol <3
Bu dar değil ki abla :D
ben de dar sevmiyorum dedim
Ha pardon ben seviyorum diye okudum :D
Çok daha güzel bence.
Olması gereken en güzel giyim tarzı
Hayır çok hoş duruyor
Gayet güzel seçimler.
Yakışıyorsa kafana göre takıl. Ben dar seviyorum
Seven vardır ama bence kötü
giy sana iyi hissettireni