Dar kıyafetler giymekten çekiniyorum?

Ergenliğe girdiğimde annem bana dolgulu sütyen almıştı, bulabildiği en küçük kalıplı sütyenden. O zamanlar dar üstler giymeyi dert etmezdim.

Bir gün sevdiğim bir elbisenin altına o dolgulu sütyeni giydim. Sonra annem bana babamın beni "kadın" sanmalarından ve bana bazı tiplerin kötü niyetli yaklaşmalarından korktuğunu söyledi. Biraz sinirlenmiştim. 12-13 yaşında falandım.

Bir keresinde de orta okulda beden eğitimi dersinde dar bir body gitmiştim. Yine aynı sütyenle. Sonra arkadaşım üstüme bir hırka giymemi söyledi. O şekilde durursam erkekler bana bakarmış.

Şimdiyse 20 yaşındayım ve hep bol ve oversize üstler giyiyorum. Dolgulu sütyenleri ise bıraktım. Ama son zamanlarda dar üstler de ilgimi çekmeye başladı. Başkalarında çok hoş duruyor. Bende giymek isterdim ama maalesef rahatsız hissederim. Evde bile dar tişört giymek istemiyorum. Giymek zorunda kalırsam mutlaka üstüme hırka da giyiyorum. Sanırım anlattığım bu iki olay beni etkilemiş. Siz daha önce hiç böyle bir şey yaşadınız mı? Nasıl düzelebilirim?

Dar kıyafetler giymekten çekiniyorum?