Wide leg jeanler hoşuma gidiyor sizin de fikrinizi almak istedim. Not: boy 176
Hoş pantolon
Berbat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzun boylu kızlarda güzel duruyor gerçekten. Bu arada profil fotosundaki senmisin, eğer uzun boylu ve manken fizikliysen harika durur bahsettiğin pantolon, Boyun iyiymiş kilon kaç bu arada? :)
58-60 aralığında değişiyor
Manken fiziklisin, bahsettiğin pantolon sende çok iyi durur, uzun bacaklı kızlara çok yakışıyor. Profil fotosu sana ait sanırım. Fiziğin çok iyi duruyor. Fit kıvrımlı ince ve narinsin. Sporla aran nasıl. Fitness, pilates yapıyormusun? :)
Fotoğraf birkaç ay öncesinden biraz saldım bu aralar. Fitness yapıyordum normalde ama ara verdim
Teşekkür ederimm bu arada
Boy kilo oranın çok iyi gerçekten. Zarif ve narinsin. Boyun 1.75 olduğu için 58 kilo çok hoş durur sende.
Bende bodybuilding yapıyorum spor olarak ağırlık kaldırıyorum :)
Benimde boy 1.91 - kilo 112. Profil fotomdan bakabilirsin. Cüsse, omuzlar ve kollar nasıl sence?
Kollar 52 cm
Waow sen misin gerçekten çok hoşmuş
Teşekkürler evet benim. Sende çok hoşsun manken gibisin :)
Teşekkür ederimm
Bol paça pantolonları bende çok seviyorum ve severek giyiyorum seninle tarzımız aynı fiziğimizde benziyor birbirine zaten, favori rengin hangisi oluyor peki
Haki bir wide leg jean aldım geçen aynı kim possible oldum ahahaha bu aralar favorim o
Açık mavi wide leg de tercihimdir
Cevap
9Cevap
Boyum 1.77 olmasına rağmen kendime yakıştıramıyorum ama 1.50 lilerde görüyorum onlara kisa olmalarina rağmen yakisiyor
Saçmalamaaa çok yakışıyor uzunlara Kendall Jenner wide leg outfitlerine bakmalısın
Bakarım hayatım😻 ben kendime yakistiramiyorum daha cok dar yüksel bel, ya da şort falan giyiyorum. Ama eminim sana çokk yakismistir
Teşekkür ederimm herkes kendine yakıştırdığını giymeli katılıyorum
Güzel bence senin gibi uzun boylu kadınlara yakışır
Teşekkür ederimm
Rica ederim hanımız
Hanımkız
Aldım birkaç gün önce Loose tarzı. Bence uzun buya daha çok yakışıyor.
Güzel güzel giy eminim sana çok yakışır
Pantolonda açık mavi tercih ederim
Siyaj olsunn
Gn babe🖤
Bildiğim kadarıyla 80'lerin modası, yanlış biliyor olabilirim. Çok hoş bence.
Katılıyorum severek giyiyorum ben de 80 leri severizz.
Eski moda tarzlarına çok özeniyorum gerçekten.
Ben de
Zayıfsan iyi oluoy. Severim
Zayıfım yaa
O zaman yakıştırıyorum ben. Ppdeki gibi tipler mesela hoş geliyor. Yaz kış uyum oluyor. Tabi çuval gibl de olmayacak. Üst te ona uyacak. Basit tişört Bike olur. Crop top efsane. Böyle böyle şeyler işte. Seçim çok
Teşekkür ederimm önerilerini dikkate alacağım
Rica
Yakışan giysin
Kim ne isterse onu giysin ya kimine göre yakışır kimine göre yakışmaz. Değişir kişiden kişiye
Severek giyerim
Ben de çok seviyorum 70 ve 80 leri yansıtması hoşuma gidiyor
Aynen öylee
Ben beğenmiyorum
Teşekkür ederimm görüşün için
severimmms
Düşünmüyorum
Pek sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?