- küçük bedenlere özenenleri anlamiyorum, tıpkı büyük bedenler gibi bizde kıyafet bulamıyoruz:("(
34 bedenim😔 kendimi 36 sanıyordum elbise aldım bana olmadı , büyük ihtimalle gelinlik de olmayacak bulamiycam:(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen de 36 yım. Bazen 34 giyiyorum mont kaban vs. Ama kapalı olduğum için salaş elbiseler alıyorum mesela uzun kol üstüne kisakol t-shirt giyinmeyi çok seviyorum ve salaş modeller hoşuma gidiyor 2xl ürünler aldığım oluyor.
Bazen evde gireyim diye kendi bedenime göre alayim diyorum ful xl , 3xl, L oluyor. S zar zor bulunuyor dediğin gibi.
Sanırım ülkece fazla dombili olduk djdudh
Ama yine de kıyafet bulamamak uğruna olsa da zayıf ve fit olmak en güzeli11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bizi de unutmasalar , yazık bizee😞
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelinlik konusunu merak etme ben kiralık aldım belim 59 cm göğüs 83 kalça 87 geldi Kadın çok nadir geliyor senin gibi ince belli kızımız dedi ben bulduysam sende bulursun ya takma bunu o kadar 🤣 boy 169 kilo 47 bacak boyum da uzun pantolon vs kısa kalıyor bedeni geçtim ben kısa boylularda uzun kestiriyoruz parçasından diyorlar keşke kısa olsam da kestirsem benim gibiler ne yapsın parça kumaş bulsunda ucuna mı diktirsin yani kol boyumda ona göre bedenime göre olan uzun hiç bir kıyafetin kolu olmuyor kısa kalıyor bu yüzden erkek reyonundan giyiniyorum erkeklerin en küçük bedeni bile bol geliyor ondan iyi ah ah bu konu da çok dertliyim de neyse herkesn derdi kendine nasıl olsa
00 Yorumla
34 bildiğin xs işte. En yaygın bedenlerden biri. Yani 32 olanlar zorlanıyor onu biliyorum, çünkü her marka 32 beden çıkarmıyor. Ama xs mutlaka mevcuttur. Spora başlamadan önce xs giyiyordum ondan biliyorum sdjsjdjs şimdi s bedene yükseldi alt ama üst hala xs. Bulmak çok rahat ikisi de. Bazı m giyenler inatla s bedenleri alıyor ona sinir oluyorum ama hahahahahah herkes kendi bedenini alsın!
00 Yorumla
Ne güzel ışte
En lezzetli bulduğum kadın tipi
34 bedenli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadındaki hatunlar...
Bebeksi yüzü de olmalı tabi...
Tıpkı bunun gibi
Daş gibi garı heee 😝 Ayrıca 34 manken bedenidir
Bolca seçenek olmali piyasada
Neden bulamıyorsun ki...27 Yorumla- +1 yıl
Aaa aynı benim vücut tipim bende 34 bedenim omuzlarımda böyle
- +1 yıl
@asabiokuz herkesin zevkli farklıdır bende morbid obezlerden hoşlaniyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
48Cevap
+1 yılBu tam bir ilgi istiyorum sorusu değil de ne? :D 34 beden olmak ne kadar da kötü tüh. 36 beden olduğum için çok mutluyum acaba 34 olsaymışım ne yapardım aman Allah'ım! :(
35 Yorumla- +1 yıl
La Plaj'ın olduğu zamanlar Bodrum, tabii şu an eser yok oradan.
- +1 yıl
yıkıldı diye biliyorum Hadise'nin mekanıydı zaten.
+1 yılÖzel dikim elbiseler mevcut. Ya da daha basiti internetten de ne istiyorsan bulabilirsin dostum. Bende çok iri ve uzun boyluyum. Giyim. mağzasında hangi tişörtü, pantolonu ayakkabıyı denesem olmaz 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Sende benim gibi iri kıyımsın anlaşılan 😅
- +1 yıl
Sorma. Çam yarması gibiyim. ne var şöyle ufak tefek bir şey olaydım 😅
Kiloluların hayatı ve sağlık durumları sisinkine göre daha zor ve sana ne giysen yakışır gerçi bende 60 kg yim 1 .70 boyum var fazlamı sence vücudumda yağ oranı az bu yüzden 54 sanıyolar jxhx
11 Yorumla
Soran+1 yılBence fazla değil, bende 1.58 e 49 kiloyum :(
+1 yılÜnlü markaların 34 bedenlerini bulmak zor olmuyor ama butiklerde 36 bedenden başladığı için kıyafetler her beğendiğimizi alamıyoruz malesef
21 Yorumla
Soran+1 yılButikten bisey almıştım zaten:( hayal kırıklığı:(:(:( , ama gelinliklerin ünlü markalarına bak diyosun, teşekkür ederim bakıcam👍🏻
+1 yılGelinlikler vücut ölçüne göre hazırlanır. Hazır kalıp dahi olsa, üzerine giydirir ve daraltılması gereken yerleri düzeltirler. 34 bedenlerde çocuk kıyafetleri de uyumlu olabiliyor. Bence bedenine denk düşebilecek yaş aralığına bakabilirsin.
00 Yorumla34 beden küçük değil ki ben 26 bedenim, ben öleyim o zaman. Pantolonların beli hariç buluyorum ben kıyafet 26yim bulursam 26-27 beden alıyorum, oluyorda. Üst kıyafette xs ya da s. Bulunduğun bedenden her zaman 1 beden küçük al
00 Yorumla
+1 yıl34 beden olduğum zamanlarda aynı dertten muzdariptim. Kilo aldım yine bulamıyorum 😄
Küçük bedenlerde daha çok model bulma şansın var. İyi bir terzi güzelce halleder. Gelinlik bulmakta sıkıntı yaşamazsın merak etme00 Yorumla
+1 yılGelinliği diktirirsin üzülme, çoğu kıyafeti diktirebilirsin ya da çocuk reyonundan giyinebilirsin ya da aldığın kiyafetleri darlaştırabilirsin, işinin ehli bir terzi bilir işini. Zaman içinde yaş aldıkça vücudun oturur.
00 YorumlaSuçlu, suçsuz aramayalım. Ben de 34 bedeni çekici bulmuyorum ama her tip kadının kendine özgü bir çekiciliği var.
30 Yorumla
+1 yıl34 bulunmayacak zayiflikta beden degil ki. şişman degilsin, normal degilsin, zayifsin fakat heryerde bedenin var eşime sürekli hediye alirim bu yuzden biliyorum yani heryerde bulabiliyorum 34
10 YorumlaÇok haklısın 34 bedenken hiçbir şey bulamıyordum. Pantolon alıyorum illa terziye gidip baya baştan sona düzenlemesi gerekiyordu.
12 Yorumla
Soran+1 yıl☹☹☹aynen ya. Nasıl bir beden büyüyebilirim ben.. kilo alamıyorum sen nasıl aldın. Ben hep yiyip yatıyorum allahım şaka gibi
+1 yılYoo bulunuyoki bende 36-34ün genis kaliplarda 34 giyiyom buluyom yani küçük beden kadar güzel bisey yok
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde kilolular kendini zayıf göstermek için 34 36 beden kıyafet alıyor alışveriş yaparken çok gördüm öylelerini kadın 70 kilo 36 bedene girmeye çalışıyo şişkolar sizi 🤣🤣
01 Yorumla- 1 yıl
Duzgun konuşun lütfen benim boyum 1,70 lerde kilom 59 38 bedenim 36 a doğru gidiyorum şişko deme
Yaşadığın bölgede olmasa da internette illa vardır sıkma canını bunca insan nasıl buluyor? Türkiye'de bir sen değilsin sonuçta, olmazsa da bir sürü terzi var onlara yaptırırsın.
00 Yorumla
+1 yılBir 10 sene öncesinin bedenlerinden bahsediyor olsaydın anlardım ancak şu anda Türkiye'de 34 aslında Avrupa'da S bedene tekabül ediyor. 34 beden giyen biri olarak çok rahat kıyafet bulabiliyorum.
00 Yorumla
+1 yılkizla alisverise gidip beden bulamadik.. bana kapida bekle dedi
gidip cocuk reyondan almis
neyse caktimadan odeyip ciktik
herkes boyle yanliz degilsin.02 Yorumla- +1 yıl
Oha gerçektenmi😄
- +1 yıl
@hayruşunuzz evet
+1 yılGelinlik ayarlanıyo ya çok kısa zamanda gelinlik buldum ben ilk gittiğim mağazada beğendim ve sadece boyu ayarlandı bence sen de bulursun hiç üzülme
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılXs giyiyorum bende...
Gerçekten zor kıyafet bulmak
Pantolon en küçük beden alsamda
Yinede kemersiz giyemem..06 Yorumla
Soran+1 yıl☹☹kader ortağım
- +1 yıl
hadi aglayalimm😁
Soran+1 yılAğlanacak şeyler listesinde var bu , aynen hadi :( ağlayalım. Ağlayalım biraz daha kalori yakarız yok oluruz belki
- +1 yıl
Squat yapsana? İnce olsamda yinede yaparim yanindada bazi egzersizler daha iyi vucutun olur ince olsanda yakisir
Soran+1 yılSquat zaman alır , zaten yapmayı düşünüyorum ama dediğim gibi bu uzun vadede fayda sağlayabilir ancak. Bu yaz evlenicem birkaç kilo alsam en azından iyi olurdu :(
- +1 yıl
Yaza kadar yaparsan zaman almaz. belirli egzersizlerle birlikte yapman erken sonuc almana sebeptir.
+1 yılHer beden arası 1 cm fark oluyor. Biraz bol giyinmek demek bu. Sorun değil. Ben de neye elimi atsam 34.
10 Yorumla
+1 yıl34-36 arasında inip çıkıyorum benim için de zor oluyor denemeden almak imkansız.
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi dimi🥺
Şunun kafaya taktığı şeye bak ya
2tane çarpasım geldi29 Yorumla- +1 yıl
Harbi ya
- +1 yıl
Varoş yerlerden alışveriş yapıyorsa bulamıyordur belki çünkü hızlı giyim mağazaları denen yerlerde var mango zara filan
- +1 yıl
@DanoneGünlükSut varoş yerlerden alışveriş.. Bu tabiri lütfen tdk ya bildirin ve bunu burdan alın
- +1 yıl
Zaten bershka Zara gibi ünlü firmaların kıyafetleri 34 bedenden nasıl bulamıyor anlamadım bende kolay bulunabilen bi beden.
- +1 yıl
Ne yazdığımı bende anlamadım burdan klavyeme teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Dinime küfreden müslüman olsa keşke. Sizide biliyoruz hadi işine
+1 yıl1 tane elbiseyi 34 beden bulamadin diye 34 beden yok demen kadar sacma sey yok
20 Yorumla
+1 yılÖzenmiyoruz zaten nerden çıkarıyorsunuz bütün kızların zayıflık peşinde koştuğunu anlamiyorum hic de oyle niyetimiz yok şükürler olsun💁♀️
00 YorumlaGelinlik zaten kendi kilona göre ayarlanıyor. Provaları falan fılan var Ben 44 kiloydum evlenirken bana göre bile ayarlandıysa herkese ayarlanır😂
02 Yorumla- Moda & Stil konusunda 501 cevap paylaştı.
+1 yılBulursunnya bulunmucsk değil Zamanla değişir insan yaşla bünye ile ilgili bak bende çok zayıftır zamanla alıyor insan 😊😉
00 Yorumla bende fazla büyük giyiyorum o bile zor gelior sen benim giydiğimi giysen kaybolursun giysi yürüyor gibi olur
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 343 cevap paylaştı.
+1 yıl36 idal ya çok zayıflik kadinda da erkektede kötü duruyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl36 bile değilim:(
Hepiniz harikasınız başımızın tacı gözümüzün nurusunuzzzzzzzzzzzzzz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini övdüğun için teşekkür ederim canım bende 44 bedenim ne olmuş yani yanj 😂😂 175 boyum var kumralim taliplerimi bekliyorum 😂😂 24 yaşındayım bu arada bende kendimi ovdum senin gibi
10 Yorumla
+1 yılHerkesin ayrı bir güzelliği vardır onun için sıkıntı etmeyin kendinizi nasıl seviyorsanız öylr olun.
00 Yorumla
+1 yılBenim eski sevgilim çocuk reyonundan giyerdi 28-26 felandı kot pantolon bedeni😂
00 Yorumla
+1 yılAy çok katılıyorum. Her şey büyük oluyor. İğrenç hissediyorum
00 Yorumla
+1 yılGöğüs küçükse daha ne istiyorsun en azından büyüyünce sarkmaz
00 Yorumla
+1 yılBende erkek bedeninde sorun yaşıyorum malum iri kıyımım
00 YorumlaKanka burda dert yanacağına git yemek ye Allah allah suçlu kim burda yani şimdi?
00 Yorumla
+1 yıl36 bedenim, çok da farklı değilizdir bence nasıl bulamıyorsun ki çok ilginç
01 Yorumla- +1 yıl
şu an baktım bele göre 32-34 kalça ve göğüse göre 36 çok saçma lan ahah :D
Bana d herşey küçük bedenlere göre gibi geliyor 42 bedenim bende
00 Yorumla
+1 yılBir miktar çorap ve baska seyler ise yarar diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılNiye kaç beden senin boyun nasıl senin merak ettim😊
00 YorumlaÜzülme yavaş yavaş spor yap bir bakmışsın kuş gibi olmuşsun.
00 Yorumla
+1 yılBebeğim gayet fitsin 34 beden heryerde kolaylıkla bulunabilir rahat ol ben 38 oldum evdeki 34leri giyemiyorum oyuzden tadını çıkar genç fit bir gelin olacaksın 💋♥️
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNe güzel ben de 0 bedene düşmek için spor ve diyet yapıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaline şükret bence boyum 1.59 kilom 43 artık kıyafet alınca oturup ağlıyorum hiç bişey olmuyor diye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa saçmalama her yerde var 34 beden indirimlerde en çok 34 kalıyor biz ne yapalım?
00 Yorumla
+1 yılGayet rahat buluyorum sen nasıl bulamıyorsun ki en son Trendyolmiladan abiye aldım gayette güzel oldu
00 Yorumla
+1 yılBende 34 bedenim ama istediğim pantolon kıyafet olur bana sen ne sorun yaşadın li onu anlamadım omuzların genişse kaldıramayacağın gelinlik yoktur
00 YorumlaMağazaların genel satışı 34-36 ve bazen de 38 bedenlere yöneliktir aslında, en fazla ürün bu üç bedende gelir
00 Yorumla
+1 yılBoyun kilon kaç yani ben 38 bedenim şahsen 34 bedene düşmeye çalısıyorum çünkü elbise giyince manken gibi duruyorlar
00 Yorumla
+1 yılBu durum benim de bir tık sinirimi bozuyor 9-10 yaş giydiğim kıyafetler var gerçekten bu bedende kıyafet bulmak zor
06 Yorumla- +1 yıl
Maalesef
- +1 yıl
Hayır kardeşim
Gizli Üye(25-29)+1 yılyo ben buluyorum sadece gogsum cok kucuk oldugu icin cogu seyler kotu duruyor bende ama yapacak bisy yok
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsenden tam 10 cm uzunum ayni kilodayim dusun yani
+1 yılEn güzel beden, kendinle barışık olduğun olduğun bedendir
11 Yorumla- +1 yıl
Sendemi
+1 yılAynen bende 36 beden elbise beli olnuyordu askilik olnuyodu megerse 34 musum kac kilosun
00 Yorumla
+1 yılBenimde 34 36 bedenim. Belim 61 cm basen 86 senin nasıl
00 YorumlaBulamıyorsun sen bilm buluyo gayet bedeninde gayet normal
00 Yorumla
+1 yılGelinlik olmaz bize diktirecez mecbur😂
11 Yorumla
Soran+1 yılDeme ya :(
+1 yıl38 bedenim 36 ya düşmek için uğraşıyorum 😄
13 Yorumla
Soran+1 yılYapmaaaa :( :)
- +1 yıl
40 a doğru yol aldım, balıketliyim çünkü ama kilom yok. Bende vitrinlere bakarken üzülüyorum 😄
Soran+1 yılBende vitrinlere bakarken üzülüyorum 😄 Allahim sen yardım et
+1 yılHayal ettiğim beden. Sıfır yağ
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle deme kız, sonra kıyafet bulamazsın benim gibi :(
+1 yılgelinlikte sorun olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi🥺
- +1 yıl
evet provada küçültürler
çok var ya trendyolda
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç yok 34 beden göremedim, :(