Zincir kolyeler out, kablo kolyeler in! Bottega Veneta'nın yeni sezon için çıkardığı telefon kablosu görünümlü kolye ve bileklikler olay oldu. Hazırsanız söylüyorum, kolye 2000 Euro, bilezikler 800 euro! Gel vatandaş gell fabrikadan halka, almayanı dövüyorlar! Moda dediğin nedir gülüm ben para harcamaya dünden hazırım. 🤧 Güzel buldunuz mu, alınır mı?
Telefon kablosu görünümlü kolye ve bileklikler 800 euro! Moda için kesenin ağzını açar mısınız?
Hani artık kapitalist sistem çökecekti? ÇöKSün artık ya. Şunlara dünya kadar para veren gerzekler kalmasın. Artık insanlık namına harcansın şu paralar yeter. Gerçekten bu cehaletten bıkmış durumdayım. Afrika'da onca insan açlık sınırının altında yaşıyorken oturup bunları düşünmek bile dalga geçmek gibi geliyor. Afrika'daki o ezik ve muhtaç durumdaki insanların her birine bunları tasarlayıp dünya paraya satan ve satın alan andavallardan daha çok değer veriyorum. O insanları başımın üzerinde bile taşırım, hepsine hizmet edebilirim. Kendi ülkemdeki aç insanlara da keza. Ama gerçekten yetti artık. İçimi döktüm buraya ama ben artık muhtaç insan görmeye dayanamıyorum.
Daha neler göreceğiz çok merak ediyorum. 1 TL bile vermem bunlara. İlk önce saç tokası olarak piyasaya sürdüler. Ki ben de kullanmıştım zamanında. O tamam da, bilekliği ve küpesi çok saçma.
Hesap var hesap! Allah hepimize akıl fikir versin. Geldiğimiz hale bak ya. Hayır evdeki kablolar boşa gitmemiş olur eskidi mi aksesuar olarak yapılabilir ama satışa sunmak garip. Of ne diyom ben ya birşey takmak moda diye çıkarmak zorunda misiniz? Ben niye size ozeneyim arkadaş siz bana özenin. Bu nedir tevbe ya rabbi tevbe.
bu ne allah aşkına üstüne para verseler takmam nerde bir saçmalık bulsalar adını moda koyuyorlar hayır efendim moda falan değil bu farklı olacağım farklı görüneceğim derken deli gibi görünüyorsunuz
O kablodan bende var 20 tlden vereyim. :) Toplu alımda indirim yaparız. Her renk mevcut .:) 2000 €uro verene kolyeyi takacak kızı da ayarlar eşantiyon diye veririz.
Bu imkan meselesi, ben şöyle bir yorumda bulunacağım, şimdi deseler eşşeğin şeyinden kolye yapıyorlar millet alıp takıyor moda, ben inanırım çünkü moda
moda icin dotunu acanlar varken neden kese acilmasin parasi olan alir. ben cat 8 kablodan yapayim istersen aynisini daha guzeli our 10 euor nedersin :))
ya boyle seyler cidden ayıp millet açlıktan ölüyor moda diye neler çıkarıyorlar parasız olsa yolda yerde görseler alıp çöpe atmazlar moda diye kulaya bilege takılıyor bu neysede gecen su şişesi kapağından küpe gördüm abi siz kafayı mı yediniz cidden öyle seyleri önümüze moda diye çıkaracagınıza bi yardım yapın da millete ornek olun bunları alan kişilere de akıl erdiremiyorum bn bunlara tek kuruş vermem
Tercih edeceğim bir tarz değil ama tercih etseydim bu kadar para vereceğime gider eski çalışmayan kablodan kendim yapardım daha ucuza gelirdi keriz miyim ben ona okadar para verecem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz de eski kablolu telefon var yarın bende yapacam bundan 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Böyle moda için kese değil elimi cebe atmam çok kötü