AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Yaş 30 -35 resimdeki kız 20 yav siz nasıl bir sapıksınız onu diyin hele
resimdeki kız 18 yasında ve o benim. 30-35 yas yazıor çünkü aceleyle kaydoldum ve sonra deiştirebilceğimi düşündüm dogum tarihini salladm ;) okeyyyy
AAaaa olmadı bu. Ben de 35 yaşındaki biri için gayet iyi diyecektim. Gidiyorum...
O zaman diyim çok berbat iğrenç kusmam geldi :)
Kız sen anana babana el mi kaldırdın? Allah seni Taş etmiş Taaaaşşş =)))
sagol kanki. o senin taşlığın :)
Bu sendeki taşlık al sana güzel başlık =))
şu resımde şu kıza yavşayan adam çok afedersiniz ama hayatında kadın görmemiş abaza adamlardır hadi gittim
Sen çocuksun ve burada bunu yapman ayrı bir çocukluk.. Hadi yat uyu
sen büyüksün ve burada çoluk çocukla uğraşman, hatta bu siteye üye olman ayrı bir çocukluk. hadi git yat şimdi ;)
Zilli hadi yat uyu yat... burada ne aradığın belli azgın çocuk.. Ayrıca çirkin bir vücut orantısız spor yapman lazım hadi canım hadi
Fizik var ama sacini falan degistirmelisin bence sekli olarak deneyebilirsin baska seyler bide aksesuar drstegi lazim gozluk takabilirsin :)
çok tatlısın piremses ama kusura bakma bende şeker hastalığı var
hahaha :D sagol
suratına dikiş atarım çaki gibi dolaşırsın cici kız
banu alkan dan neyın eksı kı fıstık gıbısın tuhhh tuuututuututu masallah :)))))
banu alkanmı. benzetmeye bak :D
kusura bakma cameron dıaz a benzetmek ısterdım ama.. benzemıyosun :))
* koyayımmmmmm. cameron diaz mı. o benim nişanlımın en sevdiği ünlü. ve sen suanda beni can damarımdan vurdun. terket burayı lütfen. bak o kadar yoruma alınmadım. ama bu beni cidden yıktı ve elimi ayagım titrio suan. ne diyim ben sana ya. aferin walla aferin
:((( özür dılerım ya esprıydı sadece. ıncıtmek ıstememıstım?
ama incilttin. neyse benm acil spora ihtiyacım var anladm
oldu bır kere. yapıcak bısey yok bılsem yaparmıydım tekrar özürdılerım ( bu arada spora ıhtıyacın da yok ) ?
tm anladm ben moralimi düzeltmene gerek yok
oyle mi kalsın o zaman? bı bk yedık temızleyek ddık :)))
sagol en azından farkındasın ve düzeltmeye calısıosun. ama işe yaramaz :)
peki sustum o zaman sana ıyı eylenceler?*
taşmısın mubarek cok begendım ben gousler bacaklar yuz hersey harıka
iyisin sorun yok iyisin bikinin iyi kilon çok yok :) galiba güneş açmamış orda yağmur mu var :D
tesekkürler. hepinize kızlar. güneş var ama bulut geçince önüne bir kac saniyelik kapanır ya hava öyle bir anda cıktı. ;)
Anladım tamam iyi eğlenceler :))
eğlence bitti be tatlım. gecen ayki fotom o ama yinede sagol :)
Ben bugün yeni cekinip koydun sandım bide tatildesin falan sandım :))
yok canım nerde o günler. tatilde olsam fizik umrumdamı olur eglenceden :D eglence dönüşü hep akıl ederm :D
Hahaha o günler gelir yaa daha yaz bitmedi :D
ne kaldı şurda 1 ay bile yok :)
Olsun canım gidersiniz elbet bu arada kaç yasindasin sen profilinde 30 35 yazıyorda :))
of herkes aynı seyi soruor. açıklamayı baska yorumlarda yaptm canım ordan bak :D 18 yas
Sorarlar tabi gencsin ve 30 35 yazdigi için soruyorlar o soranlardan biride ben oldum tabi :))
:) heheheh
:;))
Bence gayet iyisin. Bozma
tskler canım benim
Rica ederim tatlım
sende seksi ve havalısın :) anladın sen :))
Böyle şeyleri özel de konuşalım istersen :)
olur tabi. mesaj atarım :)
Hastasıyım diye şık koymamışsın olmadı :/
:))
;))
Göğüslerini tam seçemedim tatlı duruyor ama sanırım biraz ufak. :) Göbek mi o yoksa ben mi yanlış görüyorum? Bacaklar sanki biraz yetersiz gibi.
Sıkılaşman lazım senin çok yayvan duruyorsun. Her yerin esnek sanki. Sımsıkı seksi bir vücut daha şirin durur bana kalırsa.
Balıketli profil yaşından 15-20 yıl genç gösteren bir hatunsun. :)
Allahım kör olaydımda görmiyeydim tövbe bismillah imana geldim
Kendini mi tatmin ediyosun? Mal mal paylasim yapmayin. s
kilon iyi tazesin. seks yaptıkça memelerin büyüyecek daha seks i gözükeceksin.
Niye böyle bir fotoğraf koyuyosun biri yavşasa bu erkekler niye böyle abaza diye ağlarsın
kızım anan baban yok mu? biri görse ne der? neyse.. memeler ufak. çok ufak hemde. ayrıca düz kalça var galiba. ama iş görür, gideri var. 3 ay falan idare eder işte.
Töbe estağfurrulah, Allah akıl fikir versin ne diyim bacim paylaşmayin ya böyle şeyleri
Abaza bir soru değil abazalara yonelik bir soru :)
Hormonlarımızı coşturma yavrucuğum. Yılların patlamasını yaşatma millete.
O koltukaltı ile o bakışlar ile önümde domalsan skmem o derece.
Beğenmedim, itici ve antipatik. He yoklukta dersen mecbur hani zor durumdayız çünkü. Ama onun dışında I-ı. Allah korusun.
Bikinilerin daha sevimli kücük olabilirdi o gögüslere o bikini biraz buyuk gelmis bnce
Başka resimler var mı? Biraz spor yapman lazım bence
vucud fena değil giderin var ama surata aynı seyi diyemeyeceğim :D
Abaza bir cevap olduğunu düşünme bence tatlılık asdfg
bu tiple takıntı yapıyosan demek yerimde olsan intiharederdin
güzelsn ama biraz güneşte ynsan daha iyi olack gibi
Kilo iyi ama kalça sıfır göğüs yok zaten ikisinin büyümesi lazim o zaman ele avuca gelir canım
ben bakınca koltuk altını yalayan zebanileri görüyorum =S
önde sorun yokta arkayı merak ettım sımdıı :) fiziğin guzel yanı hoş yakışmısta bikinini :D
Brnce iyisin. Ben zaten buyuk gogusten hoslanmam. Spor yapsan vucudu sekle sojsan iyi olur. Kalcayi giremedigim icin afaki konusuyorum
Bak Sana tavsiyem lavanta Çayı benım Belim Çok ince Gülüğm. D
erkek ve beli ince hea ? :D
Yes Tatlım Eşcinsellerin Tümü Böyle Olur genelde Yani MJde Öyleydi Ayrıca Buradan Sunu soyleyım Eşcinsellere Laf Edenin Anasını Öpem :D
oww. tabi. ilginç? peki nasıl inceldin yani lavanta çayını ne kadar kullandn
Ben Atletizm üzerine uğrasıyorum hobilerim yani. özellikler İnce bel mi görmek istiyorsun Nicki Minaj Super Bass Klibini İzler Derim Tamam mı cicişkom.
peki. olur izlerim :)
Biraz Koş Derim biraz.
Ne yaptın Birde tavsiyem Bol bol Nivea kullan.
Kilon iyi ama göğüslerin ufak biraz düzgün ve zevkli bir iliski istiyorsan büyütmelisin kalcanida sikilastir
benden sana tavsiyem ayakların uzun oldğu için az daha kilo ver hafif göğüsleri büyütürsen tamamdır 10 nurmara 5 yıldız kızssın :)
bencede ideal bir vucudun var kilo alma sakın :) kırmızıda yakışmış hani
:) yakışıııır :P
harikasın harika bebek
Evet evet güzelsin vücudun gayet iyi senden mükemmeli yok. Tatmin oldun mu?
oldum hahhaha :D
Seni zilli
öyleyiz yapcak bişey yok :)
15 yıl önceki resmin herhalde
hyr yaşımı yanlış girdim ama dikkatli birisisin hoşuma gitti :)
takıntı başa bela
aynen öyle valla. ne hallere düşürdü beni. rezil oldum sanal alemlere :D :P
pek rezil olmuşa benzemiyorsun daha çok popi oldun alkislarlayasiyorum.com/.../herkesin-bir-popisi-vardir
hani derler ya bir içim su iyisin yani
Yaş 30 değil dimi?
Yüzün kötü ama vucudun iyi gibi :D
Ozel Bisey sorabilrrmiyim
fazla özele girme
Tm ozamn boşver.. güzelsin merak etme
tskler ;)
Ya Bn sorunu sormak istiyom ama buradan değil çok merak ettim mesaj atarmisn ban lutfen
Herşey yerli yerinde kilo kac bir kac kilo alsan daha iyi olacak gibi birde yuzun belli belirsiz o yüzden tam olarak bisey diyemicem yüzün için
rezillik baska bise demiyorum
bunuda demene gerek yoktu tatlım. zaten okursan yazıları. bunu diyenler cok :)
Yani normalsin ama çene geriliği var ondan biraz yüzün erkeksi görünüyor
duruşun gayet hoş ama karın bölgesi biraz sıkıntılı ama çözülür (:
Böyle gene değilsin kilo alma alırsan gögüsler vücüduna küçük gelecektir.
bence cok sexıysın boyle kal ınsanın ıcını tıtretıyorsun emın ol :P baktıkca resmıne bakasım gelıyor o ne guzel bır vucut ne guzel bır öyee yanıı :P :P
Cirkin diyenin gözü ciksin supersin sahildeyken gorsem seni:-)
İyisinde sadece bakmak için misin yoksa tatmak için mi?
Kilo iyi göğüslerin küçük evet ve acı gerçek vücudun çok biçimsiz..
kendini güzel pazarlama taktiği şimdi kaç kişi sana çakmak isteyecek burdan ve gelecek mesajları düşün :D
Hangi kız böyle rahat soru sorabilir ki fakesin
ya fotoyu nasıl yüklerim bilemedim. profilden yükleyebildim. e ordan yükleyince zaten profilim çıkıor. gizlemek sacma ve komik geldi acıkcası
sen bir dizide falan oynamış mıydın ya? :)
tuğba büyüküstüne benzetiyorlar beni :)
ordan tanıdık geldi o zaman yüzün :)
aynen. sokaktada durdurup seni birine benzetiorum tanısıozmu die soruorlar bayanlar, erkekler :)
bayanları bilmem de erkekler tanışmak için bahane aradıklarından soruyolardır ;)
yok ya ufak çocuklar, yaslı amcalarda soruordu. hele bundan 3 4 sene önce daha cok benziodum gitti deişior suratım ama bilemiycem yinede
bilmem güzel kız olunca onun için diyolardır diye düşünmüştüm :) boşver değişmek, özgün olmak iyidir ne uğraşcan, bırak o sana benzesin ;) :)
evet bende sinir oluorum ona benzettklerinde. ayrıca sadece o da değil. yiğenmde acayip bana benzior ve çok da duydum bu bizim ayse benzio, bu kız bizim fatmaya benzio diyenleri. yani benzerlerim cok
D memelerin küçük vücut iyi
bu neya kaşar pozu :)
Ulan :Dkskzjx
profilin acık gel buraya yawrum. sen kaşar görmek istersen önce arkaya bak. insanın içi kaşarlanmasın ;) senin gibi
sen önce koltuk altını tıraşlamayı bırak sonra gel konuş kezban
koltuk altım senin etek tırasından bile daha tıraslı yawrum. benim koltuk altım kararma yaptıgı için öyle kıllı değil yoksa. tasalanma sen :D
allah ıslah etsin.. analar neler doguruyor..
on numara fizik alıp vermeye gerek yok
çok teşekkür ederim
rica ederim ama çok cesursunuz hele böyle bir sitede
aman ya banane. ben kendimi biliorum. ayrıca plajda sorun yok burdamı var. aşın artık bunları ya.
benim problem yok abazalar seni rahatsız etmiyosa senin içinde sıkıntı olmaz demek istediğim o insanı tiksindirenler var
aynen ya. şerefsizin birisi altta demir gibi oldu yazmıs. babam yasında ya. dar kafalılar. neyse zaten ben alcağım cevabı aldım ya. daha da sormam.
işte problem o insanlar yaslarınada bakma sen 17 yasındakilerde 30-35 yazıyo ama seninde yasında o kadarsa bravo sana
yok ben yanlıslıkla yazdım onu hemen kaydolsun die aceleyle 30-35 yazdım 18 yasındaym ben :D
18 yasında görede iyi ama cocuk gibi değilsin en azından
evet öyle oldugumu söylerler. yaşadıklarımdan olsa gerek.
niye hayatın kötümüydü ayrıca alakası yok bence
Sıkılaşman lazım, güzelsin ama seksi deilsin
Evt o da varr sıkı olman gerek
evet spora basladım zaten cnm. onun dışında vücudum ilerde tam oturduğunda sexsileşirim. daha 18 yasındayım. yorum için teşekkürler
Özgüven patlaması yaşıyorum şu an :)
sdfsdf bu patlamayı soru sahibi arkadaş yaşıyor olmasın..
işte o bu halde yaşayabiliyosa ben kralım :)
seninde yasıor olman ne güzel :D
ahahaha :D
Soran arkadasa söylüyorum kıyaslanamayz bile canım sparrowhawk bilir :))
valla bak sakın görmek isteme o denizde boğulmak istersin :))))
Güzel fiziğin var göğüsler de gayet iyi :)