- Moda & Stil konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılGayet iyi güzel. Tipik %100 türk kızı fizik gayet başarılı kilo sorunun yok gögüslerin yaradanın lütfu sonuçta sen kendini begeniyorsan hiç kafana takma çirkinmiş güzelmiş kalbinin güzelliklerle dolması dileğimle. Sevenin varsa yani olurda eşin bırak kendini o yonlendirsin ak saç sarı saç seçimini o yapsın :) iri gögüs küçük gögüs seni seven eşin yani sahibine kalmış artık tıpda herşeyin imkanı var ona göre şekillendirisin kendini.
16 Yorumla- +1 yıl
cok haklısın aslında. hata yaptım sormakla. zaten nişanlım beni böyle sevior. :(
- +1 yıl
Seviliyorsan milletin sevmesi begenmesi onemli degil nişanlın görmesin döver bak :) hele ben gibi kıskançsa :)) git nişnalınla ilgilen ona sor saç modelini bedenine ne yaptıracagını :)
- +1 yıl
en doğrusu haklısın walla ne diyim :/
- +1 yıl
hadi kış kış :=) nişanlına dön :) bol bol konuşun böyle şeyleri
- +1 yıl
hehe :) tskler yorumların için bu arada
- +1 yıl
Ben teşekkür ettim hadi ne duruyorsun halen burada kış kış :)
En İyi Cevaplar
kilo gayet iyi gibi almasan iyidir.. ama göğüslerin hakkında yorum yapmak zor bikini tamamen kapatmış. kilo alırsan vücuduna göre küçük gibi.. Genel anlamda iyisin yani çok mükemmel demek abartı olur ama hiç de fena değilsin :)
16 Yorumla- +1 yıl
Ince bel bayanları herzaman seksı ve gıydıgı kıyafetı daha alımlı gosterıyor.
yerıne goıre topuklu yerıne gore babat giymek gerek. bazen düz renkleri mevsimine göre seçmelisin. yani başka ne yazabilirim bilmiyorum - +1 yıl
tm anladım. belim daha ince olabilirdi :D sagol
- +1 yıl
ya bence belin çok kalın degil... kalçaların dolgun belli.. yani dümdüz degil... bence güzel görüyüo :) gögülerin büyük bence vucuduna göre
- +1 yıl
yok 75 beden giyiyorum destekli. yani en küçük beden yani yanlış anlamazsan. avuç içini doldurcak büyüklükte. bu arada ben de ikizler burcuyum :)
Bacaklarında selülit var koltuk altında kararma göbeğe dikkat etmezsen oluşabilir ve çok zor gidiyor kaşların biraz kalın siyah saç sert göstermiş ama genel olarak bir çoğundan iyisin, ben resim koymanı saçma bulmadım denizde bir sürü erkek görüyo burada görmüş çok mu farklı fake yazanlar kendilerini bikinili kimse görmedi sanki komik olmayalım bu bir tercih meselesidir arkadaş ne sormuş siz ne yazıyorsunuz.
17 Yorumla- +1 yıl
dimi canım ya. yorumun için cok teşekkür ederim. her türlü fikrine saygım var. ve beni anlayan tek insansın çok tesekkür ederim. 2. eic olsa sana veriridim :) çok tsk edrm
- +1 yıl
şimdi baktımda. ne kadar cok tesekkür etmisim. içime su serpmişsin walla ne diyim :D
- +1 yıl
yok aslında özgüvenim tam değil ama takıntı kadına neler yaptırır bilirsin :D
- +1 yıl
ay cok tesekkür ederim canım ya. eminim sendeki bu güzel yürek varken sende mükkemmel güzel bir yüze sahiptirsin. çünkü benim için içinde güzelliğin yüze yansıması daha hoş bişey. öptüm seni canım bnm.
Böyle fotoğraflar katılıyor sonra erkekler Abaza oluyor.
Kendini güzel göstermek için bikinili fotoğraf kâtip sonra takıntılıyim demen biraz saçma olmuş soru soracaksan doğru düzgün sormalısin ailenden biri görse hiç hoş olmicaktir.
Erkeklerin laf söylemesine meraklıysan başka sitelere canım :)
Yanlış anlama İYİLİĞİNE :)02 Yorumla- +1 yıl
çok düşüncelisin ;)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Simdi hayatım resimde gayet güzel alımlı bir hatun görüyorum yalan yok simdi, tam istediğim gibi etine buduna bilgin aşırı kilolu değil ama kemikleri batacak kadar zayıf ta değil super bir hanımsın.
Göğüslerini tatlı ideal, kol ve göbek kısmında bana hitap ediyor, fakat sanırım kalçalarına birazcık fazla gibi duruyor, yani baldır kısmı.
Ama genelleme de harikasın bebeğim.10 Yorumla
+1 yılBuraya daha giyinik bir fotoğrafini koyup nasilim diye sormak yerine daha ilgi çekici bir resmini koyup sormak ayri bir ironi. Bak seni kiskandigimdan nasil, hatta buradaki birçok kizinda değil. Millet resmen hakaret edici şeyler yazmis. Güzelliğini bilmem ama erkeklerin bos zamanlarında kendini tatmin etmesi için resim koymuş gayet bos bir kizsin.
01 Yorumla- +1 yıl
baska fotom olsaydı emin ol koyardım. ayakta çekilmiş baska bir fotom yok o yüzden bunu koydum. bilip bilmeden yorum yapmayın. erkekler ellerinin altında internet varken p*rno izleyemez, baska karı resimleri bulamazda gider benim fotomlamı tatmin olur sence. bunu yapan erkekte maldır bence. onu da geçtim. plajda bikini giy ayıp yok, buraya koy kasarın önde gideni olursun. geçin bu namuslu kızım ayaklarını ya. insanın orası s*kişsin ama şunu unutma : kalbi s*kişmesin ;) anlıyon
tipik türk kızı..
belini incelt, squat çalış kalçaların şekilli sert olsun..
belin ince ve squat çalışarak 1-2 kilo daha alabilirsin..
ama hepsinden önce kalitesiz bir havan var..
bol bol kitap oku, belgesel izle, genel kültürünü artır..50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçück kızın derdine bak açık seçik fotoğraflarla... bir de konuşma tarzına bak tatlım, cicim daha ciddi amaçlarınız olsun internette böyle bir siteye bikinili fotoğraf koyup vücudunu tarif etmek sana hiç bişeyy kazandırmaz şimdi sana erkklerin burada yaptığı yorumlar da hiç ama hiç bişy kazandırmaz.
22 Yorumla- +1 yıl
o sizin düşünceniz bayan. saygı duyuyorum. size ters gelebilir ama ben bu kafada değilim. yani dar görüşlü olmayı, dar bakmayı sevmiorum. ama görüşünüze yinede saygı duyuyorum
Cevap sahibi+1 yıldar dar yaw he
- Moda & Stil konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılt0.gstatic.com/images
bu daha hoş sanki..62 Yorumla- +1 yıl
ye o zaman abazan :D
- +1 yıl
yiyiorum zaten.. sdgdfgd bu arada abazan olduğumu nereden biliyorsun nefessiz s*kişimden mi anladın sdfsdfsdfdfd
- Moda & Stil konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBoyun ile kilon arasında +10/-15 lik bir dilim varsa , bir sorun yok demektir yani Boyun 1.60 ise kilonun maximum 70 olması minimumda 45 olması gerekir ki , fotodan da hem sağlık açısından hemde fiziksel olarak FİT'e çok yakın olduğunu söylemek yanlış olmaz.
011 Yorumla- +1 yıl
boyum 1.60 kilom 52 tam olması gerektiği gibi imiş. bende netten baktım dün. ama ben daha cok türk erkeklerinin fikrini merak ettm hani derler ya balıketli sevioruz die. beni zayıf mı bulcaklar onu merak ettm ama sormaz olaydım.3 gündür bitmek bilmedi bu cevap işkencesi
- +1 yıl
Kısacası Hoş bir fiziğin var
- +1 yıl
sagol. işte bunu duymak istedm :)
- +1 yıl
Görünen köy kılavuz istemez ki ;)
- +1 yıl
:) :)
- +1 yıl
Ayrıca bikinide yakışmış yalnız model olarak daha farklı modellere ve beyaza yönelmeni tavsiye ederim.
- +1 yıl
beyaz alcaktım nişanlım beyenmedi. sanırım beyaz seksi durdugu için :D
- +1 yıl
Nişanlın ne diyor peki , fiziğine?
- +1 yıl
o begenior. ona göre tek sorun sıkılaşmam gerektiği. bide suratımdaki 3 , 5 sivilcede olmasa gayet iyiymişim. ona göre insanlık daha önmli zaten. agzından zorla alırım böyle seyleri. hayatta şuran kötü buran şöyle demez :)
- +1 yıl
Yaşın daha 18 , o sivilceler tabii ki olacak , sıkılaşmadan kasıt ABS'yi kastetti ise bence biraz saçmalamış , ayrıca beğeniyorsa sorun yok bence. beğenilmeyecek bir kız değilsin kesinlikle.
- +1 yıl
tesekkürler.
Gayet iyisin merak etme dert etme millete aldırma seni eleştirenler çok mu mükemmel :)
11 Yorumla- +1 yıl
dimi ama :)
gözlerin çok anlamlı bakıyor vede insanı kilityiyosun birden bire... vücudunda çok ideal :))
13 Yorumla- +1 yıl
ay cok sagol. ne oldu bu millete anlamadım ki :) birden bire kıskanclar gitti yerini sizler aldınız
- +1 yıl
tskler
üstün kalın altın ince göstermiş, düzgün foto çektir
21 Yorumla- +1 yıl
tmm. ;)
Kendini görmemişsin anladık.. Çevredeki insanlarıdamı görmedin? Boyuna göre kilon uyumlu oturunca kilonda belli etmemiş avuç içi göğüslerde tamm. %100 olmasada kendine göre giderin var.
Ama sen bunu zaten biliyorsun tabi salak değilsen ya da 2 foto atıp yorumlara göre kendini tatmın etmiyorsan.02 Yorumla- +1 yıl
hyr her bayan gibi takıntılarım var. ama çok büyütmüorum. ayrıca giderin var tarzı konusman hiç hoş değil
+1 yılböyle bir fotoyu -eğer sensen ki- buraya koymak çok yanlış ve senin ciddi sorunların olduğunu düşündürdü bana. yaşının küçüklüğüne de vermiyorum bunu ayırt edebilcek yaşta olman gerekirdi.
öte yandan gayet iyisin, yalnızca biraz sıkı değilsin... spor yapmaya bak00 Yorumla
+1 yılVücut yapın hoş ama bakmazsan bir o kadar kötü olacaktır eminim.
Bence body yap karın kaslarına çalış daha sonra kalça çalışması yapmalısın11 Yorumla- +1 yıl
pekala tesekkürler ;)
+1 yılOrtaligin a m q mus Kizim yapmayin boyle seyler iyimiyim guzelmiyim nedir? ayiptir
sonra delikanli bir cocuk ariyosunuz
seninle cikan biri şu resimlerini gorunce kalbinden cok bedenine meğillenecek
Iyisin mi yüzünde tatli ama
insan biraz akllilanmaz mi?08 Yorumla- +1 yıl
Canimmm pardon da eğer bu kız tatlıysaaaa biz neyiz acaba? Ahahahaha komedisiniz ya bu ne ;D ;D ;D
- +1 yıl
whiteangel kendini mi pazarlıosun :D walla helal sana. işini biliosun.
- +1 yıl
Küçükhanım siz kendinizi kızlarla kıyaslamasanız , cok rica edicem melekler güzel cirkin diye ayrılmaz :) yani ben öyle biliyorum
- +1 yıl
Ne Dion l*n sen doğru düzgün yaz. Yoksa senin gecmisinden girer geleceğinden çıkarım. Asıl sen ne yapmaya calisiyosun allahın bildiğini kuldannnn saklama besbelli kendini begenmiyosunun burada 5 10 abaza iyi laf etcekkk sende egonu tatmin edeceksin.
- +1 yıl
Pazarlayan belli kendini deniz kenarindan ses geliyo yani bu kiza laf etme.
- +1 yıl
benim egomu tatmin edenler cok yawrum ama neden daha da olmasın. sen benim güzelliğime kurban ol tm mı smdi yol al s*ktirtme belanı. a*ın yanıosa söndürürm meraklanma viblatör alırım paraya kıyıp snn hatrına. ;)
- +1 yıl
l*n sen kapatsana cenenii g*t oğlu göt. si*e git l*n sayfamdan snnle ugrasamycam
- +1 yıl
@whiteangellll 😂😂😂
- Moda & Stil konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılGöğüslerin küçük.
Bacakların kalın.
Yüz olarak güzel değilsin.
Buradaki erkeklerin sana harikasın ovv bebeğim vs laflarını önemseme hepsi nefes alsın yeter modunda olanlar.
Kısacası çirkinsin.35 Yorumla- +1 yıl
ben ne abazaların ne de senin gibi kıskancların lafına aldırış ederim tatlım. meraklanma sen ;)
- +1 yıl
Ahaha totoma kaş göz çizsem senden daha güzel olacakken neyini kıskanayım senin ayıptır sorması?
Kızım olumsuz yorumları kaldıramıyorsan ne diye nasılım diye soru soruyorsun ki? Hayırdır yani nedir bu eziklik, özgüvensizlik? - +1 yıl
özgüvensiz ve ezik olsam en azından fotoyu koyarken yüzümü silerdim. olumsuz yorumları kaldıramıycak olsam hiç sormazdım bu soruyu. onlarıda geçtim. bu fotoların hiçbirinde yüzüm tam net çıkmamış ve ben zaten yüz mankeniyim. senin gibi salaklar suratıma bakıp içinden iç geçirip, dışında çok güzelsin dior gerçekte. çok gördüm ben sen merak etme. kıskan insandır asıl öz güvensiz olan. yani senin gibiler :)
- +1 yıl
Ahaha cidden çok güldürüyorsun beni üstelik yüz mankenisin ha :D hemen gidiyorum bir ajansa bu durumda beni dünya güzeli falan seçmeleri gerekir. dsjfhl
Neyse gülüm en birinci en mükemmel en güzel sensin evet evet işte sen adriana lima yanında bok yemiş o derece.
Egon tavan yaptıysa şimdi adios :D - +1 yıl
kızım sen beni gerçekte gördün mü hiç ya malmısın nesin mk. türkiye yüz mankenleri yaz katalog ajans die gir orda görürsün. 3. özlem k. yazar o benim işte. 18e yeni bastıgım için yeniyim. yeni girdim bir bak öyle konus tabi. daha da konuscak lafın kalırsa o saatten sonra :D
Nasıl bu kadar basit olabiliyorsun ya lüften yapmayın ayıp denen bir şey var adam gibi insan gibi soru soramıyor musunda burada millete kendini show yapıyorsun... yarı çıplak resmini koymuş ben nasılım diyor ya olacak iş değil bu kadar mı düştünüz?
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBavaklarin kesinliklr cok guzel belinde oyle ama bikiniji goguslerin kapatmis goguslerin icin üçgen olan bikinide giysen daha cok belli eder kucuk hibi geldi benim ciktigim kiz gibi vucudun onun bacaklari biraz dahabkalin beli incebgogusleriniz aynıdır. Guzelsin yani vucudun tas gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
çok sagol.
+1 yılPotansiyelin var kanka. Sporada başlamışsın zaten kim tutar seni Yürü be!
11 Yorumla- +1 yıl
hadi bakalım. :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılten rengin harika :) teninde güzel pürüzsüz belli... bide saçların kıvırcık.. yakışmış.. vucudun ufak zayıf nasinsin :) daha güzel bir elbise giysen daha seksi olabilirdin :) ben begendim yüzünde güzel :)
17 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim. o sizin güzelliğinz
Cevap sahibi+1 yılrica ederim :) biini çok yakışır sana ama bence kırmızı almaslısın :)
- +1 yıl
yok. zaten bikinili fotom vardı bu soruda. hemde kırmızı. sonra deiştirip bunu koydum. hiç begenmediler.
Cevap sahibi+1 yılbir bakabilirmiyim :)
- +1 yıl
yok. koltuk altımda kararma varda. kolumu kaldırmışım koltuk altım siyah duruo. bir daha koymam
Cevap sahibi+1 yılmesaj açarmısın mesaj atcam da sana :)
- +1 yıl
açtım at bakalım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe seksilik l*n bu oha be. Tam tamına istediğim gibi. Amman sabahlar olmasın.
13 Yorumla- +1 yıl
hahahha :D bencede sabahlar olmasın anca rüyanda görürsün cünkü :P nişanlıyım ben kardes. şaka bir yana
Cevap sahibi+1 yılbaşkasına ait zerzevatı sağda solda paylaşma o zaman sen de. gösterip vermemek tam olarak bu oluyor çünkü. boş yere şeyimizi kaldırmanın lüzumu yok.
- +1 yıl
Hem nişanlı hem bikinili foto atıyo nasıl diye :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkilo almalı mıyım cok yanlış olmuş kesinlikle kilo vermelisin bacakların hic hos durmamış cunku. göğüslerine gelince galiba kendine buyuk beden bikini almışsın cunku goguslerin gorunmuyor bile hic cıkmamıs tamamen kaplamış. ya cok kucuk ya da o sutyen buyuk
00 Yorumlabazıları kilo ver göğüsler meydana çıkar demiş ama onlarda küçülür bunu bil zaten yok gibi kiloda alma bunlar sadece vücudun için olanlar
01 Yorumla- +1 yıl
evet bende senin gibi düşünüorum ve onlara kulak asmıorum zaten canım
bunun gibisin... https://i.hizliresim.com/2vnrdA.jpg
00 Yorumlavücüdun boyun ve kilon ideal türk standartlarına sahip ama sanki göğüslerin biraz küçük ayrıca bikini rengin pek güzel değil ve biraz saçlarına bakım yap çünkü yüzün güzel yüzünü ön plana çıkarmalısın okkey...
02 Yorumla- +1 yıl
okey :D
Nerde bayanlardan başka koltuk altına dikkat eden olmuyor. Koltukaltını gördüm direk fotoğrafı kapattım. O ne l*n öyle. Hayattan soğudum...
20 Yorumla
+1 yılbiraz daha kilo al ve veya ver secenegı nasıl oluyorda birlikte oluyor? smdı ona onay werenler red verenlerden cok cıkarsa kılo alacak mısın verecek mısın? :)
00 Yorumla
+1 yılOlduça kız arkadaşım ve ilşkim oldu blki 30u aşkn o yzdn snde abaza br cvap olarak görme ama. Off diyorum susuyorum. Vücudun çok gzel bnce kilonda iyi tatlım ;-)
06 Yorumla- +1 yıl
sagolasın sende öylesin :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim :-)
- +1 yıl
;))
- +1 yıl
Nerden bu arada mersin olablirmi? :-)
- +1 yıl
izmirden :)
- +1 yıl
Çol geliyorum bilhassa bayraklıya gzel br yr izmir. :-)
+1 yılSenin resim su an ne amaclar icin kullaniliyor kim bilir. Boyle bir resimi internete koymaman gerekirdi..
Ayriyeten fizigin yuzun cok hosuma gitti, baya bir guzelsin.04 Yorumla- +1 yıl
evet ama merakımdan koydum. alıp napsınlar resimlerimi. istese facede bile herkesin resmini görebiliosun onların fotosunu da kullanılır millet
- +1 yıl
Neyse ortalik yerde yazmiyim bunu bosver
- +1 yıl
söyle dinliorum
- +1 yıl
Hayir bosver
Ya cevap vericem yanlız abaza gibi anlaşılmasın. Bence çok tatlısın fakat biraz üst kısımdab kilo versen ve gögüs lerinde biraz daha büyük olsa çok çok daha güzel olursun. bunları sadece sordugun için söyledim ama bence çok hoşsun.
04 Yorumla- +1 yıl
çok teşekkür ederim tam bir beyfendisiniz. yaklaşımınız ve yorumunu beni memnun etti. teşekkürler
- +1 yıl
bende öyle :)
1 resımlerın hepsı aynı 2 bacaklarına bayıldım 3 kılon ıyı 4 goguslerın kucuk gıbı duruyor daha buyuk olmasını ısterdım dogrusu fakat bıkınıden tamda buyuklugu bellı olmuyor 5 sacların guzel 6 tenınde guzel 7 te sorun goguslerın gıbı
02 Yorumla- +1 yıl
evet olablr yorum için teskkürler. ama gögüslerimin büyümesi için epey kilo almam lazım o kadar kiloyu almaktansa böle kalaym daha iyi :) onuda gectim kiloyu verince tekrar küçülüor zaten gögüsler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılböyle bir sitede böyle pozlar verip sonra da "cidden takıntı yaptım söyleyin" diyosunuz sonra abazalar bana sözlü taciz etti diye ağlıyosunuz anlayamıyorumki bu resimler için başka sitelere gitmeni öneriyorum.
00 YorumlaModa & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. kilon ideal.. göğüsler de normal..
fakat bacakların kıvrımsız.. biraz koşu falan yapsan iyi olur..01 Yorumla- +1 yıl
pekala ;)
Moda & Stil konusunda 642 cevap paylaştı. özgüvenine hayran kaldim eger fake degilsen ! vücudunda iyi güzel
01 Yorumla- +1 yıl
çok tesekkür ederim fıstık ya. bir bayandan duymak daha cok hosuma gitti acıkcası. kırmadan konusmanda ayrıyetten :)
+1 yılVücudun sıkı görünmüyor, göğüslerin küçük.
Öyle işte :)010 Yorumla- +1 yıl
sagol tatlım bnm.
- +1 yıl
Trip atma bana :P
- +1 yıl
hhahaha. yok canım :P zaten dürüst birilerine ihtiyacım oldugu için sordum bu soruyu canım ya.. yoksa herkes iyisin dio :)
- +1 yıl
Tamam o zaman sevindim :D Bisiklet sür mesela hem eğlenir hem sıkılasırsın :D
- +1 yıl
yok almıyım canım sagollllll :D düştüm bir keresinde o günden beri binmem :D kolumda izi kaldı düştüğüm yerin :D
- +1 yıl
Yaaa tühh :( geçmiş olsun valla :$
- +1 yıl
sagol cnm. dalga gecersn sanmıstım ama. neyse üzülme genede oldu bitti. salaklıgıma denk geldi. :)
- +1 yıl
Yok yahu neden dalga geçeyim 2 teker üzerinde durmak hic de kolay değildir yani :D
- +1 yıl
:D çocuktuk o zmn canım
- +1 yıl
Evet tabi :D
gayet iyisin sakın kilo alayım deme bikini de koyu kırmızı ve ya lacivert olsa fena olmazdı yinede güzelsin
00 YorumlaBence fena değil de göz göre göre abazanlık arıyorsun :D
16 Yorumla- +1 yıl
walla umrumda değil beni nerde görüp tanıycaklar. yeterki iyimiyim onu öğreneym :)
- +1 yıl
evet valla cok aradım :)
- +1 yıl
aynende öyle diorum
Allah' a şükür et. H:erşeyin yerli yerinde daha ne istiyorsun, Allah seni sevdiğine yar etsin, şuram iyi mi buram çirkin mi diye oraya buraya sorma.
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın.
+1 yılBelini inceltip squad la poponu cikart belin incelince gogusler fuze gibi cikar ztn ;) ozmn mukemmele yakin olurshn
06 Yorumla- +1 yıl
ha yakın olurum ama mükemmel olamam yani :D
- +1 yıl
Kimse mukemmel degildr seker sey ;) cok calisirsan tabiki muhtesem olursun hatta uslu bir cocuk olursan sirin babayi bile gorebilirsin :P :D
- +1 yıl
:D hhahahah bu laf eskide ama hala güldürüor bee
- +1 yıl
Aynen :) bence senin hedef belini skilastirmak olsun ve gogus de calis hafiften zaten bu esnada daha da tas gibi olursun tabiri caizse ;)
- +1 yıl
anlasıldı ustam :))
- +1 yıl
Eyw sirine dikkat et kendine ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılsaçlara biraz gölge mölge ya da renk açma güzel gidebilir, yüz normal, kollar biraz incelebilir, göğüsler vücuda göre biraz küçük, göbek güzel, bacaklar en çok hoşuma gitti :) bide arkadan göreydik iyiydi :)
03 Yorumla- +1 yıl
arka iyi meraklanma sen. ayrıca küllü kahveye boyatıcam zaten saçımı haftaya falan
Cevap sahibi+1 yılsen sordun kardeş soruyu orayı da görsek tam cevap vercez işte :P güzel olur boyatırsan bence ;)
- +1 yıl
okey tskler
ben mi göremiyorum yoksa gerçekten sadece sadece pembeli bir tane foto mu var. yani eğer sadece o varsa onunla boyunu kilonu nasıl anlayacaz ki :D
01 Yorumla- +1 yıl
2 tane var. birisini suratım net görünmediği halde çirkin dedikleri için koydum
+1 yılOldukça iyisin ancak bir kısm eksıklerın olsada cok guzel gorunuyorsun. detayları buraan yazmayayım ıstersen :)
02 Yorumla- +1 yıl
bencede. zaten cok üstüme geldiler. o kadar kişiden duydum sana gerek kalmadı :)
- +1 yıl
Ohh iyi olmuş :) yoks agır gelebilirdi :)
+1 yılPortre yapıp indirim mağazalarına asılmalı bu resmin. Ucuzluk günü diye yazmalarına gerek kalmaz.
10 YorumlaKilo ver. Hem göğüslerinin on plana alırsın, daha büyük görünürler.
00 Yorumlabence bu sen değilsin baska birisini rezil etmeye calisiyosun ve yapma. eğer bu sensen de durumun kötü ki kendıni millete mastürbasyon malzemesi yapiyosun
10 YorumlaKesinlikle kilo almamalısın, sadece sıkılaşmaya ihtiyacın var.
Bu kadar takıldıysan spor yapmaya başlamanı öneririm, zor bişey değil :)02 Yorumla- +1 yıl
aynen. gerçektede herkes vücudumun güzel oldugunu sadece spor yapmam gerektiğini söylior. sıkılaşmam gerektiğini. doğru tespit. teşekkürler
Fena değilsin. Kilo almana veya vermene gerekyok istikrarını koru ;)
10 YorumlaKızım sen de utanmada mı yok be? utanmasa bikiniyi çıkarıcak. kodumun kezosu.
10 Yorumla
+1 yılBoğazına düşsün ham çökelek
teşhircilik yapmayın. !!!00 Yorumlasıradan bir vücut yapısı göğüsler küçük yüz güzelliği vasat bikini yakışmış, seçeneklere gelince hiç beğenmedim.
10 Yorumla
+1 yılKoltuk altını bir daha jiletle alma derim kapkara olmuşş :s :s
11 Yorumla- +1 yıl
jilet yapmıorum zaten. neden böyle oldu bende bilmiorm bilmiorum
+1 yılkızım ne arıza tiplersiniz siz ya ... Oldu olacak aç göğüslerini de öyle cevap versin millet.. İnsanlar ters yorum yaptımı zorunuza gidiyor
44 Yorumla- +1 yıl
zoruma gidecek olsa sormazdım bu 1. her türlü görüşe açığım bu 2. gögüslerinin küçük olduğuyla ilgili yüzlerce sayfa açıyor burada bayanlar. onları cevaplarken sıkılmazsınz, kaşar olmazlarda ben fotomu koyuncamı oluyorum buda 3.
- +1 yıl
Buda 4 olsun ufaklık... senin benim yorum yaptığım sayfalara bir bak önce.. Senin ki 2 değil 3 tane olsa yine oturup bakıp incelemem :) Onu senin yaslardaki abaza ergenler ile paylaş.. senin gibileri zaten bu erkekleri yoldan çıkartıyor...
- +1 yıl
hade naş sayfamdan.
- +1 yıl
naş demene gerek yok ben susuyorum sen hala yazıyorsun 80'li yıllardan kalma p. rn yıldızları vermişsin pozu
Gizli Üye(30-35)+1 yılO duruş ne len. Sanki mor çatı kadin sığınma evine gitmissin.
Neyse soruya dönersek spor yap vücudun sıkılaşsin.10 Yorumla
+1 yılGenel olarak iyi ama ille bir kusur söylemek lazımsa göğüslerin vücuduna göre küçük gibi geldi.
00 Yorumla
+1 yılçok leziz görünüyorsun
resmen ağzım sulandı ahh ahh00 Yorumlasular atıklarla kirlensin istemem ama bize bir iyilik yap ve lütfen boğul orada
30 YorumlaDaha ne kadar kilo alcaksn :O vermelisn braz bir de sıkılastr vucudunu spor falan yap fıstık gbi olursn
00 YorumlaFizik iyi ayakkabı tercihin hiç olmamış duruşunu ve bakışlarını daha kararlı bir hale getirebilirsen on numara olur ;))
00 Yorumla
+1 yılkanks k. bakma ama sana ancak abazalar bakar bu bikiniyle. daha bikini giymesini beceremiyorsn.
10 Yorumlaeh işte 10 numara 5 yıldız olmasa da yine de iyi. sikilirsin!
10 YorumlaSurata torba geçirildiğinde gayet güzel olursun :dahafadahasdsasada
10 Yorumla
+1 yılbeli inceltççsaça ve bakışlara bir anlam ver tarz ver
00 Yorumla- Devamını Gör (169)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım