İnsanın vücudunu tanıması ve doğru kıyafet seçimi önemli. Vücuduna göre seçilen her kıyafet canlı ya da cansız mankenlerden daha hoş durabilir tabii ki...
Görsel uzmandım eskiden. Cansız manken üzerinde kiyafet iyi dursun diye hep bi numara yapardik toplu ignelerle, gizli lastiklerle. Ayni numaralari kendi üstünüzde de yaparsaniz potluk vs hicbir kusur kalmaz.
Cansız mankene ne güzel yapışık duruyor diye baktığımda elbiseyi arkadan iğneyle destekler gibi sıkıştırma yaptıklarını fark ettigimden beri umursamıyorum 😂 kendi bedenime göre olanlar kâfi 👌
Cansız manken abartılmış ve insanları ciddi komplekse sokacak vücut özelliklerine sahiptir. Her insan aynı ölçülerde olsa kıskançlık diye bir kelime olmazdı zaten.
Mankenler gibi dik bir vücuda sahip değilim ayrıca bazı kıyafetler mankenlerde de güzel durmuyor
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neredeyse tüm kazak ve sweatleri oversize tercih ederim zaten. Salaş seviyorum, oldukça da yakıştırıyorum kendime. Onun dışında yakışır bence, ben beğeniyorum en azından.
Tabi ki de durmaz. Sonuçta o manken ile kimsenin vücut hatları aynı değil. Tabi övmek gibi olmasın ama bana ne denesem yakışıyor. O yüzden bugüne dek bir sorun yaşamadım.