Sorum kimseye hitaben değildir lütfen kimse üzerine alınmasın.
Ama şu bir gerçektir ki sevdiğimiz insanların gitmesine gerçekten üzülürüz.

'gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç'

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™
Sorum kimseye hitaben değildir lütfen kimse üzerine alınmasın.
Ama şu bir gerçektir ki sevdiğimiz insanların gitmesine gerçekten üzülürüz.

'gitme, sonbahar oluyorum, sonrası hiç'

#ZorundamıyımEfsane ✌️ 1903<<✓™
Eğer değer verdiğim birisi ise kadın erkek hiç fark etmez üzülürüm 😌😌 bugün sen , ya da @fesfs @Gof34 @tatlikizzzz34 @SwordOfDemocles @novel @Ash_Ketchum @tugberk_bey @Cendere1910 gitse gerçekten bu beni üzer çünkü varlığınıza okadar alıştım ki sizi benimsedim 🤗 oyuzden hemen yokluğunuzu hissederim
@r_engarenkyollar sana böyle hissettirebildiysem ne mutlu bana inan bana duygularımız karşılıklı bir gün sen de gidersen benim de gözlerim seni arar içten içe özlerim de 🙂
Maviş sultan bir tanesin ❤️🌹😘
@r_engarenkyollar canım sana böyle kendimi sevdirebildiysem ne mutlu bana.. Sende gidersen benim gözüm de seni arar.. İyiki tanımışım seni renkli kadın.. 🥰💐
@r_engarenkyollar bu kadar güzel söze sadece bilmukabele diyorum ❤️
@r_engarenkyollar biz buradayız sen cansın henüz gitmedik mi burdayız varlığımız dost düşman bilsin 🤗
Maalesef ben birazda "Eidetik hafıza" görsel hafızası kuvvetli biriyimdir istesem de unutamam bazı şeyleri. Birilerini "Yok daha neler" dediğini işitir gibi olacağından emin olduğum bir durum. İster inanın ister inanmayın ben anneme iki parmağım sıktırp ilk çiş-im geldi dediğim günü Annemin yüzünde ki mutlu sevincini, beni elimden tutup sakın bırakma diye acele ile tuvalete götürdüğü "Afferin benim oğluma" dediği günü bile hatırlıyorum. Bazı insanlar isteseler de istemeseler de unutamazlar
Barş Manço'nun belirttiği üzere hiç unutmadığı, unutamadığı 1957 yılının Ramazan Bayramında ölen babaannesi Nimet Manço için yazılmış olduğu; Şöyle ki, Gülpembe, Manço 13 yaşındayken ölen babaannesinin ismidir.
https://www.youtube.com/embed/zd8IFDgQCUcEvet çok güzel parça.
@zorundamiyimefsane Ben Barış Manço' nun büyük bir hayranıyım. Biliyorum ki bunlar inanılması güç şeyler bende burada birinden böyle şeyler okuyup meydanı boş bulmuş nasılsa ispata gerek yok sık anasını satayım dedirtir ama olsun size yalan gelse de.
Bir gün Moda’daki evinin önünden geçiyorduk. Yanımda sevgilim, yani şimdiki eşim vardı. Derken, Barış Manço çok eski bir klasik koyu yeşil rekte çok eski klasik üstü açık bir arabayla evine geldi. O an oldukça tuhaf oldu benim için dehşet heyecanlanmıştım resmen rüya gibi hayret verici. Barış Manço arabasından inip birde bize doğru dönerek, “Merhaba, nasılsınız çocuklar?” demesin mi!.
Heyecanla, “İyiyiz, çok teşekkür ederiz, Barış Manço Bey!” dedim. Güldü beyaz dişleri göründü “Burada beni görmek için mi bekliyordunuz yoksa?” diye sordu. Ben de, “Aslında belki görürüz umuduyla geçiyorduk,” diye yanıtladım.
Bunun üzerine, “Hava sıcak, gelin hadi size soğuk bir limonata ısmarlayayım,” dedi ve bizi evine davet etti. Bahçe kısmında ki kapıdan içeriye beyaz uzun ince bir koridordan evin içine girmiştik.
Cevap
9Cevap
giden gitsin. gittiği gün bitmiştir takmam ben. kalanlarla ilgilenirim sadece
Öyle deme be barışçığım yine de seviyoruz giderleri.
Kimse için can sıkmaya değmez. Biri benden gittiyse yaptığı yanlışların üstünü örtmek için gitmiştir. Canımı sıkmam böyle şeylere:) onlara yeteri kadar can sıkıntısı verdim mi diye düşünürüm sadece.
Haklısın ama yinede üzülüyor bir nebze.
Gıdenın arkasından bakmaya devam ediyoruz canımızın sıkılmasını bırak 😄
Bilmez miyim 🤣
İlk zamanlarda illaki bir can sıkıntısı hasıl oluyor.
Evet illa ki İlk zamanlar olur.
Son gidenden sonra artık hiçbir gidene canım sıkılmaz. Aştım o duyguyu.. Ama çok sevdiğim değer verdiklerim (karşılıklı) ölümle giderse o zaman canımdan can gider..
Ölümde hepimizin canı yanar.
Bi süre can sıkıntısı ve üzüntü oluyo tabiki önemli olan zamanla toparlanabilmek. Bide giden kişinin hiç bişeye değmiyceğini anladığın zaman tamamen ortadan kalkıyo o can sıkıntısı.
Vay güzeldi ✌️👏
Ahaha haksızlık etme kendine 🤣
Rica ederim. Al sana çiçek 🌹😂
Sıkılmıyor açıkcası hani
şu açıdan bakıyorum onun rolü buraya kadardı gitmesi gerekiyor du ve gitti hepsi bu
Vayy güzel cümle
Kesinlikle haklısın ✌👏
Yaşamadım ama çok değerli biriyse üzülürüm. Geri gelmeyenleri kimseye bağlanmayalım buna hiç değmez. Kendimi düşünürüm.
Değerli insan için üzülür evet herkes
Hayır umursamıyorum. Kim olduğunun önemi yok. Gidiyorsa gitmiştir. Hayatın sonu değil. Canımı sıkmam, keyfimi bozmam.
Deme öyle deme. Üzülürsün.
Üzülmem ben. Duygularımı kontrol etmeyi küçük yaşta öğrendim:) Giden gittiği an biter. Umursamam bu konuda ciddiyim.
Gitme şekline göre değişir bu, zorunlu bir gidişse üzülürüm ama terkedip gitmişse asla üzülmem
Yani düşününce mantıklı.
Gidenin arkasından ilk etapta herkes üzülüyor ama sonra geçiyor.
Evet sorma.
Yok ya hatta seviniyorum ki ben uğraşmadan kendisi çıkmış
O da güzel :D
Şarkının güzelliğine bak 🥺
Giden boş yere gitmez ya. Gidene kadar neler yaşadı kim bilir
Orası da doğru neler olduğunu kimse bilmiyor.
Aman ne poh yerlerse yesinler gitmeslermiş. Beni sevselerdi gitmezlerdi zaten çok da tın
Hıdır gittin mi gitmesin mi
Üzülüyorum elbette.
İnsanız değil mi 😊
Hayır üzülmüyorum
Birazcıkta mı
Hayır alıştım
Her gün biri gidip geliyor galiba müdür 😄
giden kapıyı kapatmasin gelenler efsooo şkdkffokwowlmköşü2ğ
Sesli güldüm güzelmiş
teşekkürler xllşgödodgşü
Belli bir zaman öyle olur sonra alışıyorsun giden gitsin hayat devam ediyor reis
Gitmeler kavuşmak için olmuyorsa, kolay kolay canım sıkılmaz.
Canım sıkılmaz, keyfime bakarım.
Güzel ✌️👏
Terk edilmiştim o zaman canım çok sıkıldı
O zaman ister istemez sıkılıyor.
Tabii ki sıkılıyor ya Bir de ilk dönemler olunca toparlanmak zor oluyor 2 yıl falan oldu anca toparlandı m
Evet Çok
Sende çok üzülüyorsun :D
Maalesef
Rahatsız edici bir rahatlığım var.
Hayır yolu açık olsun.
Kaybeden üzülsün üstad
Ewtt bazenn
Evet üzülürüm
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?