Moda & Stil Tayt giymeyi sever misin? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Tayt giymeyi sever misin? Güncellemeler+1 yıl F. input Tayt giymeyi sever misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
___LAVİNİA___ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Tayt sever sensin bence yorumlarda ağa düşecek örümcek arıyor olsan gerek 😂 7 0 Yorumla
theıtır Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 85% +1 yıl ........👍 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk seversin Yorumla theıtır +1 yıl Siyah Yorumla
benelifimsen Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 50% +1 yıl Evet, siyah tayt herşeye uyar. Sweatshirtlere, örme kazaklara, tshirtlere 4 0 Yorumla
mavi1kelebek Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kalın örme falansa bayılırım fakat şu ince kumaş olanları hiç sevmem 4 0 Yorumla
seçilrüzgar Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl evet çok severim özellikle siyah her şeyle kombin yapılabiliyor ayrıca çok da rahat 3 0 Yorumla
JeonMinHee Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl üstüme ne giydiğime bağlı , o da ruh halime bağlı ama genelde giyerim 2 0 Yorumla
_9Atom9_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 80% +1 yıl Tayt ve eşofman severim 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk seversin Yorumla _9Atom9_ +1 yıl Siyah Yorumla
civcivkacıran Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Evet severim altınada tanga giyilirse daha hoş durur 3 0 Yorumla
Esmanur23445 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kanka göt çıktığı için iyi değil din açısından herkes rahat demiş tabi giyerken o hatlar belli ederse rahat olur Allahım ya 1 0 Yorumla
teamoogirll Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ev dışında sevmem, her tarafımı açık ediyor 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat çekici fiziğin varsa eğer eder Yorumla
Teraziburcukadınıı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Evet tayt giyerim üstünde pileli eteğimi giyerim 🙃 1 0 Yorumla
nurcanss Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 50% +1 yıl En son 2 yıl önce giydim sever miyim hayır 3 0 Yorumla
Nalan1974 Takip Et Xper 6 Yaş: 51 , eic 95% +1 yıl Rahat olduğu için ve spor yaparken giyerim 2 0 Yorumla
queengambine_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 60% +1 yıl Evet 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk seversin Yorumla queengambine_ +1 yıl Siyah gri Yorumla
Yarennn02 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Ara sıra 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk seversin Yorumla Yarennn02 +1 yıl Siyah Yorumla
sema98x Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Hayır hele göt belli olunca hiç sevmem, uzun şeyler giyerim😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kapalıyım ama evde tayt giyiyorum ve rahat güzel 5 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye gizli olmayım sitenin özelliği bu zaten 😂 Yorumla
MDMSO Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl Evet cok severim 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Hangi renk seversin Yorumla MDMSO +1 yıl Siyah Yorumla Soran +1 yıl Fitsin sanırım Yorumla MDMSO +1 yıl Evet Yorumla
__JustYou__ Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Hayır bacaklarım kabak gibi meydana çıkıyor 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dikişsiz ve likralı tayt giyerim 2 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Göbeği açık kıyafetlerle çok güzel gidiyor Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tayt sever sensin bence yorumlarda ağa düşecek örümcek arıyor olsan gerek 😂
.
.
.
.
.
.
.
.👍
Hangi renk seversin
Siyah
Evet, siyah tayt herşeye uyar. Sweatshirtlere, örme kazaklara, tshirtlere
Kalın örme falansa bayılırım fakat şu ince kumaş olanları hiç sevmem
evet çok severim özellikle siyah her şeyle kombin yapılabiliyor ayrıca çok da rahat
üstüme ne giydiğime bağlı , o da ruh halime bağlı ama genelde giyerim
Tayt ve eşofman severim
Hangi renk seversin
Siyah
Evet severim altınada tanga giyilirse daha hoş durur
Kanka göt çıktığı için iyi değil din açısından herkes rahat demiş tabi giyerken o hatlar belli ederse rahat olur Allahım ya
Ev dışında sevmem, her tarafımı açık ediyor
Dikkat çekici fiziğin varsa eğer eder
Evet çok rahat ve güzel ama üstüne kısa şeyler giymiyorum
Evet tayt giyerim üstünde pileli eteğimi giyerim 🙃
En son 2 yıl önce giydim sever miyim hayır
Çok hemde felaket rahat oluyor
Tabi severim rahat oluyor
Rahat olduğu için ve spor yaparken giyerim
Nefret ederim ne sevmesi.
Evet
Hangi renk seversin
Siyah gri