Moda & Stil Tragus piercing yaptimm cok mu ucta olmus? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bi kaç saat önce cok mu uçta olmus kaparmi ya da yırtılır mi bilgisi olan yaza bilirmi lütfen kuzenimr sordum icime kurt düşürdü☹️☹️ Tragus piercing yaptimm cok mu ucta olmus? Cevapla Piercing Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
No1Princess Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl yok knk yırtılmaz kağıt mı bu şocnslc , sen mi söyledin oraya yap diye adam mı kafasına göre yapmış saçma bir yerde hakikaten 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ben istedim tek delik halka diye ikitane varmis gibi duruyor Yorumla No1Princess +1 yıl keşke daha üstten yaptırsaydın ve piercing çok büyük bence hoş durmuyor, onun yerine küçük boncuk gibi olanlardan tak Yorumla No1Princess +1 yıl ben yanlış yere bakmışım pardon ortadakiyse o güzel 2 tane olan Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Yırtılırsa eski kulağı kesikler den olursun ne olacak 😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Haha Yorumla
kazstronay Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 71% +1 yıl gayet iyi. acıyor mu ben de düşünüyorum çünkü ama korkuyorum iğneden vs. 🥺 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hayr acimiyo sinek ısırığı gibi Yorumla civcivkacıran +1 yıl Benim dondurucu/uyuşturucu olmadan deldi piercingi ve hiç acımadı Yorumla kazstronay +1 yıl teşekkür ederim çok hoş duruyor öyle bir sorun da olmaz👍🏻 Yorumla kazstronay +1 yıl @civcivkacıran teşekkürler ❣️ Yorumla
civcivkacıran Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Benimkide böyle gayet düzgün ve güzel duruyor. Tek sıkıntı kulaklık ilk zamanlarda acıtıyor kullanmamanı tavsiye ederim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tek kulaklık takıyorum teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ay yok çok güzel olmuş hatta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
deepend0 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hayır gayet güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥰 Yorumla deepend0 +1 yıl Rica ederim 💜 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yok knk yırtılmaz kağıt mı bu şocnslc , sen mi söyledin oraya yap diye adam mı kafasına göre yapmış saçma bir yerde hakikaten
Ben istedim tek delik halka diye ikitane varmis gibi duruyor
keşke daha üstten yaptırsaydın ve piercing çok büyük bence hoş durmuyor, onun yerine küçük boncuk gibi olanlardan tak
ben yanlış yere bakmışım pardon ortadakiyse o güzel 2 tane olan
Yırtılırsa eski kulağı kesikler den olursun ne olacak 😂
Haha
gayet iyi. acıyor mu ben de düşünüyorum çünkü ama korkuyorum iğneden vs. 🥺
Hayr acimiyo sinek ısırığı gibi
Benim dondurucu/uyuşturucu olmadan deldi piercingi ve hiç acımadı
teşekkür ederim çok hoş duruyor öyle bir sorun da olmaz👍🏻
@civcivkacıran teşekkürler ❣️
Benimkide böyle gayet düzgün ve güzel duruyor. Tek sıkıntı kulaklık ilk zamanlarda acıtıyor kullanmamanı tavsiye ederim
Tek kulaklık takıyorum teşekkür ederim
Güzel olmuş kulağın çok biçimli😅
ay yok çok güzel olmuş hatta
Teşekkür ederim
Kulakların çok güzel bayıldım 😀😊
Hayır gayet güzel
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 💜
Gayet güzel duruyor
Güzel duruyor ama