Piercingimi yaptilari 4 gün oldu hic acimadi bir sorun yoktu dün spreyini biraz geciktirdim bugunde sacima cok takıldı biride eliyle ittirdi aksam döndügümde cevresinde kurumus kan vardi birazda sisti aci duymuyorum ama iltihap mı kapti ne yapabilirim
Tam iltihap olmuyor o sanırım. Benim arkadaşımda da oldu bu derece degildi ama kanadı ve şişti oda bir kaç kere elini çarpmış. Yeni olduğundan zorlamadan kanamıs. Cıkartırsan hemen kapanıyor. O krem sürdü bir kaç güne geçti.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Medaccol ilaç krem varsa onu sür yarım saat içinde yaraları kapatır
Aynısı bana da olmuştı duşta sıcak suyla iyice temizledim. Sonra içli dışlı iyice kuruttum. Sonra kulak çubuğuyla krem sürdüm ve yaklaşık 3 gün sonra tamamen iyileşti. ilk 3-5 gün normal zaten iltihap kapması şişmesi falan.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Islak kalmasi sorun degil mi? Ellemeye cekiniyorum biraz sıkıntı olur mu ve piercingi cikardin mi bu sürecte ayrica hangi kremi kullandin cok soru sordum ama
Var Sayalim Ki Bugün Ki Sahsin Yaptiklari Veya Sacin bir Sekilde Tahris Etti iltihap Kapmasa Bile Yuzde Doosan Iltihap Kapti Zaten Kandigi için Iltihap Kapma Ihtimali Çok Yüksek Bu Krem Iltihap Kapma Ihtimalini Ortadan Kaldirir
En İyi Cevaplar