+1 yılMerhaba
Ayy yorumları hayret içinde okudum nerdeyse gözler 😳😳 oldu.
27 yaşında bi kadınsın çocuk veya kız değil kadın. Kardeşinin yeni ergenliğe girecek veya girmiş olması seni etkilemez ki yani ensestte bile konuyu çekenler olmuş aşırı igrendim 🤦♀️🤦♀️
Istediğini istediğin zaman istediğim yerde giyebilirsin bu senin hakkın. Değil başkaları annen bile karisamaz. Üstelik duş aldıktan sonra demissin yani hergun saatlerce olan bir şey değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Burada çoğu kişi ergen kardeşin var bla bla demiş. Tamam insan edepli giyinmeli ama hepiniz ergenliği atlattınız. Evdeki yakınınıza kötü hisler mi beslediniz? Başlatmayın hormonlarınızdan.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende size katiliyorum
+1 yılHakkın ve kardeşin sana saldıracak değil. Bense evde istediğim gibi duruyorum kızan veya saldıran yok. Saldıracak insan kapalı olana bile saldırır tepki konusunda bence abartmış annem 😐
13 Yorumla- +1 yıl
Annen demiştim telefondan annem çıkmış 🤦♀️
Soran+1 yıl:) bende boyle dusunuyodum ama dusunmeyen cok var ya
- +1 yıl
Yetişme biçimleri farklı olabilir. Evde sonuçta istediğin gibi giyinirsin, akraba arkadaş komşu olsa tepkiler normal ama bunlar yokken aile arasında rahat olunabilir.
Sonuç itibari ile kardeşin kiz değil
16 Yorumla
Soran+1 yılAma ablasinada bakmaz yani
- +1 yıl
Bakan çok gördüm ben jandarmayim meselâ
Çok gördüm açıkçası taciz olayları vs kardeş diyip gecmeyin bakabilirde kötü niyetle söylemiyorum ama senin haberin olmaz bile bundan ha karakteri düzgünse bişey diyemiycegim ama ergenliğe girmiş birde herturlu gözü kayar diye düşünüyorum
Tamam put gibi gezme evde ama bornozlada gezmemelisin kardeşinin yanında
Soran+1 yılAy çok kotu ya :/ uzuldum o ilaylara bu arada allah kolaylik versin
Soran+1 yılYa ev zaten 2+1 ayni odada kaliyoruz ama işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Ergenliğe yeni girmişse dikkat etmen biraz daha doğru olur
66 Yorumla
Soran+1 yılYani saçimda havlu bide bornoz vardi uzerimde ergenlige yeni girdi ama o kadarda degildir yani
Soran+1 yıl:(
Soran+1 yılÇok sagol ya içimi rahatlattin bi nebze haklisin sadece kucuk bi uyari olma ihtimali var
+1 yılAslında doğru Ergenliğe yeni girmiş yani pimi çekilmiş bir bomba o. ve senin onu tetiklemen den korkuyor. peki isteğin nası yapılır şöyle kendi odanın kapısını kapatıp o şekil gezebilir onun olduğu bşr ortama gireceğin zaman bir yelek giyebilirsin hem annenin sözünden çıkmazsın hemde kendi isteğini yaparsın
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni odada kaliyoruz
- +1 yıl
o zaman annen haklı dediğim gibi Ergenliğe yeni girmiş büyük ihtimal arkadaşları da ona bir şeyler söylemiştir ve buda tehlikeli umarım düzgün bir ergenlik geçirir
+1 yılHayır değil, annen haklı. Şeytan her an kanımızda damarımızdadır, Allah korusun kardeşinin sana yan gözle bakmasıyla sonuçlanabilir bu hareketlerin, yapmaz deme nelerini duyuyoruz, kendi odan varsa kitle ne yaparsan yap ama aile efradı evdeyken yine de giyime dikkat etmek gerekiyor
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılAnnen abartmis biraz sonucta kardesin o senin. Yan gozle bakmaz. Elbette evde disariya gore daha da rahat olmalisin
13 Yorumla
Soran+1 yılBende oule dusunuyorumda iste dusunmeyen varmiş
- +1 yıl
Kendinle barisik oldugunu gosterir bu mesela ayna karsisinda fotografini cekip mutlu olmak gibi, gayet normal
- +1 yıl
Yas farki da cok oldugundan sorun yok
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnnen haklı. Tek başına yaşamıyorsun, o yüzden dikkat etmek zorundasın.
110 Yorumla
Soran+1 yılHaklisinizda zaten ayni odada kaliyoruz ne kadar dikkat edebilirimki
Cevap sahibi+1 yılEdebildiğin kadar :)) Aslında ergenliğe girdiği için odalarınızın da ayrılması lazım ikinizin de daha rahat etmesi için.
Soran+1 yılEv nohut kadar zaten😂 ayrilsa cok iyi olurdu aslinda da benim giyim kusam disinda kardesimle sorunum olmadi hic rahat takiliyoruz
Cevap sahibi+1 yılBişey olacağından değil, kardeşin küçük sayılmaz artık :) Bir erkek ergenliğe girdiği zaman duyguları dürtüleri hem yoğun, hem karmaşık olur. O yaşlarda cinselliğe merakı ilgisi çok fazla olacağı için annen bu konuda uyarmıştır olumsuz etki etmesin diye.
Soran+1 yılHadi ya bu kadar çok aziyo demek😂Daha nelere dikkat etmeliyim ya aklima birse gelmedi şu an
Cevap sahibi+1 yılAçık giyinip dekolte verme yeter. Yanında giyinip soyunma, uyurken üstünü açarak uyuma. Yani kardeşin de olsa hormonları şu an karışık bir seviyede olan erkek sonuçta. Dikkat etmen ikiniz için de daha iyi olur.
Soran+1 yılGiyincegim zaman ona soyluyodum arkasini donuyodu normalde şimdi odadan mi çikartiyim?
Soran+1 yılUyurken ustumu açmak konusunuda anlayamadim
Cevap sahibi+1 yılOdadan çıksa daha iyi olur. Merak olacağı için istemsizce sen giyinirken gözü kayabilir, göz ucuyla bakabilir. Ergen merağı sonuçta... Uyurken de çok sağa sola dönerek kıpırdayarak yatıyorsan üstün açılır farkında olmazsın nasıl yattığının. Ona dikkat etmelisin diyorum madem aynı odada yatıyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılBu konuda daha detaylı sorun olursa mesaj atabilirsin. Neler duyup görüyoruz dikkat etmek lazım her açıdan iş tehlikeli noktalara varmadan
Nasıl bir kafa bu ya kardeşin sana mı saldıracak ergenliğe yeni girmiş kardeşin var demiş😀😀
14 Yorumla
Soran+1 yılBende anlamadimki saçimda havlu uzerimde bi bornoz vardi çiplak geziyorum muammelesi gordum resmen
Soran+1 yılBana kalirsada oyleydi de cogu kisi oyle dusunmuyo
+1 yılBence annen haklı, sen de haklısın... Öte yandan doğanın kanunları insanınkilerden güçlüdür ve 15 yaşında ergen bir oğlan çocuğu henüz ‘insan’ mertebesinde sayılmayabilir :) eziyet etme çocuğa!:)
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye eziyet ediyimki
+1 yılAnnen haklı evde abimiz babamız genelde oluyor dikkat etmemiz gerek tabi sende kendince haklısın artık bir gün kendi evin olursa orda giyinirsin istediğin gibi
00 Yorumla
+1 yılErgen erkek jardesin var
Giyemezsin
Onun karakteri daha yeni oturuyor
Ve şehvetke yeni tanisuyot03 Yorumla
Soran+1 yılEn yakinina bakicak kadar midir ya
- +1 yıl
La manyak testesteron hormonunun etkisini ve sehveti anlayamazsin
O yeni bu duygularla tanisiyor
Elbette barnozla bir sey olmaz ama
Dekolte giyme - +1 yıl
Keske testeoron hormanu yuksekbir kadin polsaydinda bizi anlardin
Dekolte giyinmdk sorun değil yani de. Salonda bornozla oturmsk hiç hoş görünmüyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılBanyodan sonra saç kuruyana kadar oluyo işte 1 saat falan
Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. Degil, dunya etrafında dönmüyor, odanda tekken rahat takil, Ailen ile ise giyimine dikkat et al sana denge
01 Yorumla
+1 yılElbette hakkin
Kendine ait odan varsa dekolteli kıyafetler braletler , taytlar , sort lar ve şortlu pijamalar , gecelikler daha rahat giyebilirsin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgenliğe yeni giriyor yeni seyker kesfediyor bencede dikkatli ol sana ilgi duymaya baslarsa seni izlemeye seni arzulamaya kadar gider bide o yaslardaki cocuklarda olgun kadin istegi fazla olur
05 Yorumla
Soran+1 yılYuh ya
Cevap sahibi+1 yılGercekler bunlar
Cevap sahibi+1 yıl@Kikkirik tesekkur ederim
+1 yılSen onun ablasısın annenin düşüncesi bana göre saçma. Bizim evdede ikizim var, abimler var ama gayet rahatça giyiniyorum.
00 YorumlaErkek kardeşin varsa dikkat etmelisin odnda isedigin gibi dolas. M
04 Yorumla
Soran+1 yılAyni odada kaliyoruz
Soran+1 yılEv 2+1
Annen haklı evde ergenliğe giren erkek kardeşin varsa sıkıntı olabilir...
00 Yorumla
+1 yılkardeşin varsa dikkat etmelisin bence sana karsi ensest duygular besleyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuna daha önce bir arkadaşım şahit oldu sonra çok farklı şeyler oldu. Keşke gizli olmasaydin hem anlatırdım hem biseyler soracaktım
01 Yorumla
Soran+1 yılYazin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yanlış düşünce benim ablam da evde aşırı rahattır ben de rahatım gayet de Gül gibi geçinip gidiyoruz
00 Yorumla
+1 yılhakkın..
ama biraz empati yaparsan, annenin doğru söylediğini göreceksin..00 YorumlaSıkıntılı ilerde kardeşin seni böyle göre göre yanlış düşünceye karşılaşır ve sürtünme vs temas edinme çabalarına girer şimdiki nesiller seks çok güzel birşey sanıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkardeşi tarafından tacize uğrayan cok kadın mağduru var bu ulkede
cevremde bıle duymuşumdur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakkin ama ergenlikle bir wrkek var yani isler dahada zorlaasmasin
00 Yorumla
+1 yılGüzel hoş fiziğine bakman bornozla dolaşan insanı rahatlatır rahat olursun biraz ama kardeş ister istemez etkilenir dikkat et
07 Yorumla
Soran+1 yılKeşke odalarimiz ayri olsaydi ya
- +1 yıl
Farketmezki yine aynı evdesin kız olarak rahat değilsin farkındayım ama öuşe idare etmen gerek
- +1 yıl
Bende istemem odaöfa kimse olsun erkek olduğum halde baksırla dolanırım bornozla dıştan çıktıktan sonra öyle uzanırım yeri geldiğinde bireyler izlerim zor oluyor dediğin gibi
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
Xperim 1
- +1 yıl
Yaz istersen
- +1 yıl
Neden ig vermek istemiyorsun konuşalım
+1 yılannen haklı ama kendi odan varsa ve girip çıkan kapı çalıyorsa odanda istediğin gibi davranabilirsin
00 Yorumlaharıka olur evde rahat olman yanı nolucak kardesın varsa dımı ;) oda belkı bakar haksızmıyım
00 Yorumla
+1 yılAnnen dogru diyor bunu sen kendin dusunmelisin anca kendi evinde rahat edebilirsin..
00 YorumlaAma annen haklı yani kardeşin tam ergenlikte istersen konuşabiliriz
01 YorumlaAnnen saçma düşünmüş ablasısın lan
03 Yorumla
Soran+1 yılYa cok abartmiyorum
+1 yılİçinde heves kalmasın istediğini giy boş ver
05 Yorumla- +1 yıl
Sana ilgi duyarsa şaşırma 🙃
Soran+1 yılİki cumle arasinda ne degisti fikrinizde
- +1 yıl
Yaş 15 nesil sitelerde farklı sey izliyor zihni bulanıyor. Yas 10 olsa neyse ama sıkıntı olabilir
Soran+1 yılDikkat ederim bundan sonra ya hersey için daha erken sonuçta
- +1 yıl
Belki kardesınin o tarakda bezı yoktur yanlış anlama. Ama çok tuhaf bilgiler vs vs var nette onada sıkıntı olmasın. Evde ozgur olmak kadar normal bırsey yok, onun için sadece
+1 yılSen evde kimse yokken gze😊
05 Yorumla
Soran+1 yılKimse yokken zaten gzemeyen yoktur ya
- +1 yıl
Tabiki kaç yaşındasn 😊
- +1 yıl
Odalar aynimi
Soran+1 yılBen 27 o 15 odalar ayni 2+1 de yasiyoruz
- +1 yıl
Annen reel bişi yapmazsa hayallerine girme diye demiştir
Bnce normal yani olmasi gereken
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi evine çok gözüm.
00 Yorumla
+1 yıltabi hakkın evde rahat gezmek ama tek olsaydın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlerisi için sıkıntı bilinçaltı değişik şeyler düşünmeye Sebeb oluyor
00 YorumlaSacmalamayin ya hakkin tabiki kimne karisir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOda da Kardeşin varken bornozla mı geziyorsun 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılYani ne biliyim kuçuk diye takmiyodum hiç
Cevap sahibi+1 yılKüçük derken o kaç yaşında sen kaç yaşındasın 🤔
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔🤔
Soran+1 yılBen 27 o 15
Cevap sahibi+1 yılHımm frikik falan verme çocuğa yeni yeni azgınlık dönemi etkilenebilir bak 😂
Soran+1 yılCoknuyaran oldu zaten
Cevap sahibi+1 yılNe anlamadım 🤨🤨
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani hak veriyorum sana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAma dikkat etmek zorundasın yine de
00 Yorumla
+1 yılFarklo odaya gec aga
02 Yorumla
Soran+1 yıl2+1 de yasiyoruz
- +1 yıl
Hmm biraz dikkat etmelisin ozman
aynen
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence hakkın Benim ablam gayet rahattır aldırmaz
04 Yorumla
Soran+1 yılBana kalirsada oyleydide galiba iyle degilmiş işte
Cevap sahibi+1 yılNeden sorun ederler anlamadım ablamla aynı odada kalıyoruz arkamı dönerim ağda yapar
Soran+1 yılOdada agda garipmiş ya banyoda daha raht olur normalde
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum odda yapar o
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgün giyin sinir etme beni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardess dikkat
00 Yorumla
+1 yılAnnen haklı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHakkin tabiki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!