BB ve CC krem kullanan var mı? BB krem için hangi marka en iyisi? Makyaj malzemesi seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli?

Evet arkadaşlar merhaba. Ben BB veya CC krem denemeyi düşünüyorum aranızda kullanan var mı? varsa memnun kaldı mı? cilde bir zararı (sivilcedir kuruluktur falan..) var mı? baya beyaz yüzlüyüm o yüzden çok açık ton olması lazım beyaz yüzlülerin kullandığı özel bir marka var mı? Geçen nivea bb krem gördüm ama almadım çünkü açık rengi bile açık değildi... Garnier bb varmış o daha iyi galiba. Tabi ben de biliyorum bu işlerin başlangıcı uzak doğu özellikle kore o yüzden MISSHA marka almayı düşündüm ama misshashop. net de pahalı geldi 30 liraya 50 ml buldum onun da gerçek mi sahte mi olduğunu bilemedim. Ne yapayım?
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ilgilenen varsa diye güncelledim kusura bakmayın. Skin79 Super Plus Vital Orange BB Cream aldım bugün elime ulaştı çok memnunum şimdilik kapatıcılıpı çok iyi ve yüzümde leke gibi durmuyor. Ama paraben içeriyor olması çok canımı sıktı inşallah paraben içermeyen bulurum bir dahakine.
BB ve CC krem kullanan var mı? BB krem için hangi marka en iyisi? Makyaj malzemesi seçimi yaparken nelere dikkat edilmeli?