Moda & Stil Basenli biriyim öneri? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim boyum 167 ve kilom 73 Falan ve basenlerim var ama belim ince ve bir eşortön beğendim bol resmini ekleyeceğim sizce alsam bende kötü gözükür mü şişman mı durur? Basenli biriyim öneri? Cevapla Fal Soruları Öneri Soruları Basen Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Cennetçamurus Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Basenli olan kadınlara yani bize, dar paça değilde standart paça ya da ispanyol paça daha zayıf gösteriyor. 2 0 Yorumla
yulafım Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bu tarz giysiler inasanı daha kalın gösteriyor zayıf sayılmam çok basenlide değilim ama giymiyorum sana da tavsiye etmem 1 0 Yorumla
Naz_006 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Bu tarz esofmanlar zaten anlattığın bedenlere uygun insanlar giyebilir:) 1 0 Yorumla
Ertenarif Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl İdealsin kanka işte istersen fota sal yorumlim 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl salcam:( Yorumla Ertenarif +1 yıl Takip at bana mesaj at Yorumla Soran +1 yıl Kanka hala mesaj gönderemezsin diyor.. Yorumla Ertenarif +1 yıl Kanka takip at sen bana Yorumla Soran +1 yıl E attım ahshsjd kabul ettin Yorumla Soran +1 yıl İnsta hesabın yazıyo ordan yazarım bari Yorumla Ertenarif +1 yıl Yaz sorun yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl beğendiysen al kiloyu fazla takma begendigini giyemedikten sonra 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl sende böyle durmaz ama 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki böyle durmaz ama benim sorduğum kötü gözükür mü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl basenin geniş durur kötü durmazda bazı eşofmanlar 1-2 kere giyince arkası bollaşıyor çok saçma bişy oluyor öyle olursada kötü Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Moda & Stil konusunda 838 cevap paylaştı. yok koyu olmazzzz 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Basenli olan kadınlara yani bize, dar paça değilde standart paça ya da ispanyol paça daha zayıf gösteriyor.
Bu tarz giysiler inasanı daha kalın gösteriyor zayıf sayılmam çok basenlide değilim ama giymiyorum sana da tavsiye etmem
Bu tarz esofmanlar zaten anlattığın bedenlere uygun insanlar giyebilir:)
İdealsin kanka işte istersen fota sal yorumlim
Nasıl salcam:(
Takip at bana mesaj at
Kanka hala mesaj gönderemezsin diyor..
Kanka takip at sen bana
E attım ahshsjd kabul ettin
İnsta hesabın yazıyo ordan yazarım bari
Yaz sorun yok
beğendiysen al kiloyu fazla takma begendigini giyemedikten sonra
Selam, sana gitmez bu benden demesi.
boyu tam olursa kötü durmaz
Hayır çok yakışır
sende böyle durmaz ama
Tabi ki böyle durmaz ama benim sorduğum kötü gözükür mü
basenin geniş durur kötü durmazda bazı eşofmanlar 1-2 kere giyince arkası bollaşıyor çok saçma bişy oluyor öyle olursada kötü
Kötü durur bence
yok koyu olmazzzz
Severim
Gözükmez boyun iyi