Moda & Stil Sırtım çok geniş ama göğüslerim çok küçük. Nasıl iç çamaşırı almalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor 90 bile zar zor oluyor. 95 100 oluyor ama onların kalıpları da çok büyük oluyor iç çamaşırı alırken çok sıkılıyorum Güncellemeler+1 yıl Salak ben erkeklere kapatmayı unuttum soruyu sorarken. Erkekler siz cevap vermeyin Sırtım çok geniş ama göğüslerim çok küçük. Nasıl iç çamaşırı almalıyım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Cup unu küçük alıp sorunu çöze bilirsin mesela genelde 95 b vardır mağazalar da sende netten 95 a alabilirsin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle yapicam. Anlayışın için teşekkür ederim. Salak salak şeyler yazmışlar sinir oldum hep Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl Canını sıkma xper icin yorum yaziyorlar Yorumla Soran +1 yıl Biliyorum Yorumla ARESSSSSSSS +1 yıl O yüzden canını sıkıp sınırını bozma Yorumla
Parcalibulutlu97 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl kilo problemin var mı? sırt biraz olunca göğüs küçük olsada büyük almak gerekiyor 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet biraz kiloluyum. Sırtım bu yüzden çok geniş. Çoğu erkekten daha kalipliyim. Muhtemelen çevresi 95 100 falan Yorumla Parcalibulutlu97 +1 yıl bu yüzden evet sırt geniş olunca büyük almak gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle yapicam. Ama nereye gitsem bulamıyorum genelde hep 95b var onlarda kocaman duruyor. Yorumun için teşekkür ederim Yorumla
_crystal_ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl ölçülerini alıp tablodan bakarak en uygun olanı almalısın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nereye gitsek en büyük beden 90 ve kalıp b ama benim 95 a falan almam lazım. Hiç bulamıyorum _crystal_ +1 yıl bazı markalarda bazı ürünler az oluyor
4mustafa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bir ic çamaşır mağazasına gidip sormalısın Ayibi yok ki bunun 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ölçüsünü al ona göre seç yoksa çok zorlanırsınız 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Cidden bugün gittik 3 yere baktık bulamadım. Ağlamak istiyorum bu yüzden Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Moda & Stil konusunda 681 cevap paylaştı. Ne giyeceğini bilmiyorsan beynini kullan 0 0 Yorumla
Emiraydn Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Gerçekten erkekler kadınlardan bu kadar bilgilimi 0 0 Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Buradaki arkadaşlar iç çamaşırı mı satıyor 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kızlara fikir danisiyorum. Ama maşallah bütün erkekler toplandiniz şaka gibi Yorumla Frankie34 +1 yıl Sadece kadınlara sorabilirsin o halde. Ayal yapma bize Yorumla Soran +1 yıl Madem geldin buraya soruyu tam oku. Unuttum soruyu sorarken. Yorumla Frankie34 +1 yıl Güncellemen ile ilgilenmedim Yorumla Soran +1 yıl O zaman sorumla da ilgilenme. Sg Yorumla Frankie34 +1 yıl Ayyy g. tm Yorumla Soran +1 yıl Boş yapma sg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cup unu küçük alıp sorunu çöze bilirsin mesela genelde 95 b vardır mağazalar da sende netten 95 a alabilirsin
Evet öyle yapicam. Anlayışın için teşekkür ederim. Salak salak şeyler yazmışlar sinir oldum hep
Canını sıkma xper icin yorum yaziyorlar
Biliyorum
O yüzden canını sıkıp sınırını bozma
kilo problemin var mı? sırt biraz olunca göğüs küçük olsada büyük almak gerekiyor
Evet biraz kiloluyum. Sırtım bu yüzden çok geniş. Çoğu erkekten daha kalipliyim. Muhtemelen çevresi 95 100 falan
bu yüzden evet sırt geniş olunca büyük almak gerekiyor
Evet öyle yapicam. Ama nereye gitsem bulamıyorum genelde hep 95b var onlarda kocaman duruyor. Yorumun için teşekkür ederim
ölçülerini alıp tablodan bakarak en uygun olanı almalısın
Nereye gitsek en büyük beden 90 ve kalıp b ama benim 95 a falan almam lazım. Hiç bulamıyorum
bazı markalarda bazı ürünler az oluyor
Bir ic çamaşır mağazasına gidip sormalısın
Ayibi yok ki bunun
Ölçüsünü al ona göre seç yoksa çok zorlanırsınız
Cidden bugün gittik 3 yere baktık bulamadım. Ağlamak istiyorum bu yüzden
Ne giyeceğini bilmiyorsan beynini kullan
Alma sen boş ver çıplak gez
Cup bedenini küçük alabilirsin
Spor tarzı dene
Küçükler daha çekici bence
İç giyim mağazam var dilersen kargo erebilirim
Gerçekten erkekler kadınlardan bu kadar bilgilimi
Sana öyle gelir
Buradaki arkadaşlar iç çamaşırı mı satıyor
Kızlara fikir danisiyorum. Ama maşallah bütün erkekler toplandiniz şaka gibi
Sadece kadınlara sorabilirsin o halde. Ayal yapma bize
Madem geldin buraya soruyu tam oku. Unuttum soruyu sorarken.
Güncellemen ile ilgilenmedim
O zaman sorumla da ilgilenme. Sg
Ayyy g. tm
Boş yapma sg
Özgür bırak