Papatya suyu saç rengini birkaç ton açmak, saçlarına doğal ışıltılar vermek isteyenlerin tercih ettiği doğal yöntemlerden biridir. Saçları 2-3 ton açar ve saçlara ışıltı kazandırır. Ancak bunun için düzenli olarak kullanmak gerekir, papatya suyunu fazlaca hazırlayıp uzun süre kullanabilirsiniz.
Siyah saça papatya suyu etki eder mi?
Siyah saça papatya suyu
Papatya suyu özellikle kumral gibi açık tonları, sarı tonlarına getirerek daha doğal durmasını sağlar. Papatya suyu kullandıktan sonra mutlaka güneşe çıkmak, saçları güneş ısısıyla kurutmak gerekir.
Papatya suyu siyah saçı açar mı?
Papatya suyu siyah saçı açar mı?
Papatya suyu ile siyah saç açma biraz zordur. Özellikle saçlarınızda boya ya da Hint kınası bulunuyorsa daha zordur. Fakat doğal siyah saçlara sahipseniz, düzenli kullanımda siyah saçlarınızda birkaç ton açılma gözlemlenebilir.
Papatya suyu siyah saçı ne renk yapar?
Papatya suyu siyah saçı ne renk yapar?
Papatya suyu saçlarınızı birkaç ton açtığında saçlarınızda kızıl yansımalar meydana gelecektir. Papatya suyundan siyah saçlarınızı sarı yapmasını beklemeyin :) Ancak saçlarımda değişiklik istiyorum diyorsanız, denemeye değerdir. Kızıl yansımalar da oldukça doğal duracaktır.
Papatya suyu nasıl kullanılır?
Papatya suyu nasıl kullanılır?
Kurutulmuş papatya çaydanlıkta kaynatılır. Kaynayıp soğuyan papatya suyu sprey şişesine boşaltılır ve saçların her bölümüne güzelce sıkılır ve yedirilir. Saçlar güneş ısısı yardımıyla kurutulur. Özellikle tatil zamanı bu uygulama için doğru zaman olabilir. Çünkü papatya suyu ilk kullanımda değil, düzenli kullanımda saçlara etki eder.
Siyah saçtan sarıya geçiş için!
Eğer siyah saçlarınızı sarıya çevirmek istiyorsanız, bunun için doğal bir yöntem bulunmamaktadır. Saçlarınızın mutlaka açılması gerekmektedir. Açıcı bile bazı durumlarda siyah saçı tam anlamıyla açamıyor. Bunun için saçlarınızı profesyonel ellere emanet etmelisiniz.
Papatya suyuyla uğraşmak yerine eczaneden falan saç açocı sprey al ben extrait dora kullandım şişenin yarısına bile gelmeden baya etki etti saçlarıma ve dökülme falanda yapmadı ondan al papatya suyu açık renk saçlarda işe yarar siyahta yaramıyo bende denemiştim olmadı
Extrait dora tam olarak sarı yapmıyo taniki ama 2-3 ton açıyo ben rengini çok beğeniyodum saçımın o halinin ama sonra resimdeki gibi boyattım uzayınca yinede sen bilirsin
İyi bakalım yap sen nazını 😏 Da ben en iyi cevabı haketmediğimi düşünüyorum ya :// baksana altta insanlar ne güzel detaylı açıklama yapmışlar ama benn... 😞
Papatya suyu ile siyah saç açma biraz zordur özellikle saçlarınızda boya ya da hint kınası bulunuyosa daha zordur fakat doğal siyah saçlara sahipseniz düzenli kullanımda siyah saçlarınızda birkaç ton açılma olabilir ama boyaysa imkansız
Papatya suyu ile siyah saç açma biraz zordur özellikle saçlarınızda boya ya da hint kınası bulunuyosa daha zordur fakat doğal siyah saçlara sahipseniz düzenli kullanımda siyah saçlarınızda birkaç ton açılma olabilir ama boyaysa imkansız
En İyi Cevaplar