Moda & Stil Kabanın rengi güzel mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Gördüğünüz kaban bebek mavisi ve çok hoş duruyor sizce alınır mı kararsız kaldım Kabanın rengi güzel mi? Cevapla Bebek Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Cennetenbirçiçek Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Çok değil kaban olarak kotu renkler daha çok tercih ediliyor daha şık güzel bir görüntü oluşuyor asker yeşilli siyah filan bu tarz koyu renkler tercih et daha şık durur bebe mavisi yaz rengi kış mevsimine uygun bir renk değil bence. 0 0 Yorumla
atomxyz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 92% +1 yıl Gunluk her kiyafetle giyilmez guzel gorunsede surekli giyemezsin 0 0 Yorumla
bilinmez5 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Rengi çok güzel ama her şey ile giyilebilir mi bilemedim, bir de biraz salaş duruyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben oversize seviyorum zaten ama renginde kararsız kaldım Yorumla bilinmez5 +1 yıl O zaman gayet güzel olabilir Yorumla
BoksKing Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Podyuma mı çıkacan? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Yorumla BoksKing +1 yıl Öyle bir havası varda ondan yanlış anlama beni lütfen Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Moda & Stil konusunda 357 cevap paylaştı. Kabanın rengi güzel 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. Hoş bence 0 0 Yorumla