Güzellik & Bakım Dudak rengine yakın rujlar güzel mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Dudak rengine yakın rujlar güzel mi, beğeniyor musunuz?#EdamedaMakyajTrendleri 💄 #MaybellineNewyork 💋 Güncellemeler+1 yıl Süper soru seçimi Dudak rengine yakın rujlar güzel mi? Cevapla Ruj Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Evet güzel bence 1 0 Yorumla
GüzellikPeriSi_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evet nude tonları seviyorum ama kırmızı tonlarını iddialı renkleri de seviyorum ve kullanıyorumm 1 0 Yorumla
GᴇᴄᴇɴɪɴHᴜᴋᴜᴍᴅᴀʀı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Ben şahsen güzel oluyorum ama yani bu makyaj konusunda genelleme yapmak mümkün değil bence kim kendisine neyi yakıştırıyorsa onu yapabilir. 1 0 Yorumla
Fairytalelover Takip Et Xper 2 Yaş: 37 +1 yıl Gözlerim yeşil ve dudaklarım morumsu bir renkte olduğu için bence yakışıyor, bu arada yeşil gözlüler varsa mor renkli makyajlar seçebilir çünkü mor renk yeşili ortaya çıkarır iyi günler☺️ 1 0 Yorumla
geypazari Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl evet hatta bence çok daha güzeller hep öyle kullanıyorum üzerine de şeffaf lipgloss sürüyorum bazen çok hoşuma gidiyorrr 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzel aşkım 🥰😍🤩😘 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl 💄😘
-SiyahGökyüzüü_ Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl nude tonlarının her şeyi güzel 😍 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 331 cevap paylaştı. kırmızı ve nude 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 604 cevap paylaştı. güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet güzel bence
Evet nude tonları seviyorum ama kırmızı tonlarını iddialı renkleri de seviyorum ve kullanıyorumm
Ben şahsen güzel oluyorum ama yani bu makyaj konusunda genelleme yapmak mümkün değil bence kim kendisine neyi yakıştırıyorsa onu yapabilir.
Evet güzel daha naturel duruyor.
Gözlerim yeşil ve dudaklarım morumsu bir renkte olduğu için bence yakışıyor, bu arada yeşil gözlüler varsa mor renkli makyajlar seçebilir çünkü mor renk yeşili ortaya çıkarır iyi günler☺️
evet hatta bence çok daha güzeller hep öyle kullanıyorum üzerine de şeffaf lipgloss sürüyorum bazen çok hoşuma gidiyorrr
Güzel aşkım 🥰😍🤩😘
💄😘
Bende durmuo esmerlikten
nude tonlarının her şeyi güzel 😍
Ben seviyorum nude tonlar
kırmızı ve nude
Evet doğal gibi görüntü olur
Evet tersi olan durumu beğenmiyorum zaten
güzel
İyidir iyi
Ben kullanıyorum
Evet